Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
@monika20111990 ďakujeeeem, aj mňa!☺️ Presne, a zdobené chvíľky len čítam a rozmýšľam 😅
@monika20111990 ale nestrácaj nádej ak si si mala robiť až v pondelok a do ms máš ešte pár dní tak je dosť možné že ani ten duch tam nebude skús skôr ešte v nedeľu alebo ten pondelok a hneď ráno hlavne sa teraz netráp že tam nie je je tam este šanca že bude 😊
@monika20111990 mala si pred iui nejaku stimulaciu? alebo potrebne vysetrenia? alebo si sa len ohlasila,ze chcete iui a urobili vam? mne dr povedal ze bez vysetrenia priechodnosti mi iui neurobi.
@zulumilo vsetko som absolvovala stimulaciu priechodnosť všetko😭
@monika20111990 a koľko dni máš od iui?
@simulienka22 12dní mám po IUI😢to by už hádam niečo test ukazal aj keď som sa pytala v centre v BB ze ci by som nemohla prísť na 12deň po IUI povedali mi ze nemusí ani krv nič ukázať tak možno preto ani tehu test nič neukázal ja začínam byť z toho chorá skutočne
@monika20111990 chápem ta, ja budem tiež taká istá 😭 ale ešte vydrž! Správ o dva dni a uvidis. Veľa síl ti želám.♥️
@simulienka22 ďakujem krásne aj tebe držím palce moc moc
@all ahojte ja som 5 dni po IUI a asi sa nam to tiez nepodarilo lebo nemam vobec ziadne priznaky. My sa uz snazime viac ako rok a stale nic a uz nemame vela casu lebo uz nie som najmladsia :(
@barceloneta ahoooj, je to ešte len malinko 5 dni. Ja mám 3dni a celé tri dni má stále boli pravý vaječník a taktiež to nemusí nič znamenať.
@simulienka22 ahoj tak mna ani ten vajcnik neboli. Prave naopak citim sa super a vobec nemam ziadnu bolest
@barceloneta
@simulienka22
@monika20111990 babulky nemyslite tak negatívne 🙄.. Každá sme iná a každá má iné príznaky a každej môže test inak ukázať.. Len sa netrápte predčasne a buďte šťastné ❤️ Aj keby vám to teraz nevide pri druhom sa šance oveľa zvyšujú tak nevesajte hlavy.. Raz to vide určite a ja pevne verím a dúfam, že sa vám to každej podarí už teraz a silno silno vám držím palce ✊🙏
@12didi12 už si si dnes robila test?🤗
@simulienka22 áno robila taky istý ako včera zajtra by mal zosilniet tak uvidíme 😊
Inak baby skúšali ste jest ananás??
@12didi12 áno 😁 aj lanové semienko,med, paradajky ☺️☺️
@simulienka22 lebo ja som ho teraz jedla hneď od prvého dňa od IUI až doteraz každý deň 😊a to som prvý krát skúsila
@12didi12 dnes som nemala, tak ešte sa nadopujem😁 ja som v noci cítila take pichanie v maternici respektíve úplne na spodu bruška🤷🏼♀️ Ale 3den je ešte skoro
@12didi12 ahoj robila si so testik?
@simulienka22 😂😂.. A ani by som nepovedala, že to je skoro mňa tak začalo pichať a bolieť od 4 dňa až doteraz
@monika20111990 ahoj áno robila taky istý ako včera 😊 a ty?
@12didi12 robila a nič biely ako sneh.😭
@monika20111990 určite?? Sak sa mi tam tuším volaco marí 🤔
@12didi12 urcite nič
@12didi12 pošli svoj
@monika20111990 toto mam robený teraz večer

Nejako ma pobolieva tak pichlavo podbrusko 😕čo to je už nech je pondelok nech viem