Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
@12didi12 ja som si dnes robila ranneho moču lebo ani ten vcera nebol z ranneho co myslíš asi mi začína z toho preskakovat v pondelok ideme na krv ci som alebo nie som uz teraz mi je zle od zaludka ze mi povedia ze nie som
@12didi12 je tam duch?!ze?!
@monika20111990 ach je mi to ľúto ale netreba to vzdávať!!! Aký je vlastne u vás problém že sa nedarí??
@monika20111990 Ano, mne po IUI neprisiel menzes, robila som si t.test az po 2 tyzdnoch-ako mi kazali, bol negativny. Az z krvi mi zistili tehotenstvo. A teraz uz mame 3 mesacne babo. A to nam pred tym 2x nevyslo IVF...
@simulienka22 ja uz neviem vôbec😩aj sa mi mari aj nie
@simulienka22 ahoj problém žiadny manžel výborný stav ja vraj mozem rodiť každý rok ale mám protilatky proti spermiam
@monika20111990 ach, a to ti zistili ako? Z krvi??
@monika20111990 ved ona tam už je!!!! Bože dobrý daj nech silnie a nech je to tak ako ma byt 🙏🙏.. Ani nevieš ako som sa hneď z rána potichučky potešila 😊 veľmi ti to prajem
my chvalabohu silnieme 🙏😊
@monika20111990
@12didi12 jeeeejda! Gratulujem!!!♥️♥️♥️ Len nech silnie ☺️ To by bola aká bomba keby sa to nám všetkým podarí a jún tak bude plodným mesiacom😁🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@simulienka22 ďakujem ti veľmi pekne ❤️❤️❤️ hehe no to by bola sranda 😅 ale bolo by to aj super aspoň by sme si celé tehotenstvo mohli radiť a tak 😊😊
@12didi12 gratulujem zo 💖
@simulienka22 áno pri prvej konzultácii keď nám robili odbery a prišli sme na druhú mi to povedal pan doktor
@12didi12 spravne🙌🏼😊 didi a vy ste prečo museli na umelé?
@12didi12 myslíš ja už neverim ničomu
@simulienka22 tak my sme mali veľmi zlý spermiogram 2 roky v kuse.. Ale potom som to vzala do svojich rúk a naordinovala som mužovi vitamíny a tie zabrali a veľmi sa zlepšil a aj som otehotnela prirodzene ale bolo s toho mimomaternicove.. Tak sme sa rozhodli, že pôjdeme na IUI aj keď v CAR nám odporúčali radšej hneď IVF aby sa to neopakovalo ale štím som ja nesúhlasila 🙄 a dobre som urobila 🙏❤️ a vy prečo??
@monika20111990 určite tak je 🙏 som pozerala aj cez negatív a videla som ho tam jasne 😊 veľmi ti držím palce ✊✊ a ďakujem ti ❤️
@12didi12 a vies mi poslať foto toho negativu?
@monika20111990 paci sa 😊
@12didi12 u nás zas naopak, partner je 100%ný a ja mám ťažké PCO, anovulačné cykly. Vysadila som hak a nedostala som 8mesiacov menzes a zistili mi pco. Až v centre mi dokázali vyvolať menštruáciu. A zatiaľ na všetko veľmi dobre reagujem. 🤷🏼♀️
@monika20111990 ja tam tiez nieco vydim. Podla mna si. Drzim palce. Najlepsie je to zistit z krvi.
@barceloneta v pondelok idem baby vy ste tske mile a zlaté dakujem Vam všetkým
@12didi12 takto tam je nieco vidieť😕mam si spraviť aj zajtra?
@simulienka22 bože tak to mi je ľúto.. Ale to, že dobre reagujes je super! Veľmi ti držím palce aby sa vám to podarilo 🙏 inak ja mam tiež pco ale také ľahšie.. A koľko sa snažíte?
@monika20111990 jeeej aj ja idem v pondelok 😊😊.. Áno urob aj zajtra z ranného ✊
@12didi12 ok a pošlem ti potom☺ tak budem na teba myslieť v pondelok a verim ze je to tam u teba na 1000000000%
@monika20111990 áno jasne posli teším sa 😊 aj ja na teba a budem silno silno držať palce 🙏
@12didi12 fuuuuu už to bude skoro rok. Ja som všetko začala konzultovať hneď s gynošom že chcem vysadiť a pokúsiť sa s partnerom o bábätko.tak sme nechali najskôr telo nech sa samé zobudí, že do pól roka by to malo nabehnúť. Polrok prešiel, nič sa nedialo, zrazu pco. Skúsili sme clostilbegyt, na ten som vôbec nereagovala tak už má poslal do centra. Som v iscare Martin. Ty si kde? 😊
@simulienka22 no ja som tiež najprv s gyndosom ale uňho sa striedajú 3 doktori takže to sa nedalo.. Odporučenie do centra nám dal urológ.. Nepomohol clostilbegyt?? Ja som zase ten mala toto je 4ty krát čo som ho mala a dúfam teda, že už posledný 😅😅.. A teraz ti co dávali? Ja som v heliose v Martine

@monika20111990 no ja neviem teda 😣a ms máš mať kedy?