Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
@simulienka22 ďakujem ti ale citim ze sa spúšťajú
@monika20111990 a pôjdeš na ďalšie iui?
Baby ja som si dnes aj musela na chvíľu sadnúť lebo má bolel spodok podbruška niečo také ako keby mám dostať menzes.😳
@simulienka22 neviem momentalne nemám silu na nič ani plakať to sklamanie je tak veľké že nevladzem😭😭
@skogena333 ahoj ja som si aj dnes ma 15deň po IUI robila test a nič odvčera spinim bolí ma brucho presne ako eby mali každú chvíľu prist kramy. Aké si mala príznaky myslela si si ze pride ms či ziadne.
@simulienka22 tak isto som to mala aj aj ✊ koľko si to dpo??
@simulienka22 ja dnes už takto 😊
@12didi12 gratulujem ti zo srdca
@12didi12 ona silnie!!!och booooze!🙏🏼🙏🏼🙏🏼Teším sa s tebou drahá ☺️☺️
Noooo ja som dnes 5DPO, dufam že sú to všetko dobre znamenia🙏🏼 Si má potešila že aj ty si take mala😁 ale nebolo by dňa čo by som niečo nezacitila.
@monika20111990 prosím sa kde ti zistili protilátky ? V centre ? Chodíš do Heliosu ?
@monika225 ahoj chodim do BB do CRM Helios a tam mi zistili protilatky😞
@monika20111990 lebo aj mne ich zistili v heliose v Martine ,kvôli tomu som išla na reprodukčnú imunolgiu a tam mi to nezistili
@monika225 baby a to Vám zistili z krvi?
@simulienka22 mne z krvi
@simulienka22 áno s krvi
@simulienka22 dakujeeem 🤗🤗🤗.. No ja som mala také "bolesti" od 4dpo takže dúfam a verím, že je to dobre znamenie 🙏
@monika20111990 veľmi pekne ti ďakujem.. A ty sa máš ako?? 😣😣
@12didi12 som vyrevana ako malé decko😞hlava ma z toho bolí bolesti brucha prešli sú len take slabulinke menzes nikde len také slabé spinenie pretrvava. Prsia prestavaju bolieť ale sú tvrdé ja neviem ale pripadam si ako psychopat nedokazem myslieť na nič iné a uz dva týždne sa pripravujem na to ako mi oznamia ze je nám to ľúto nevyšlo to. A tie prsia ma uz bolia 12dní ešte som si vravela že to je skoro na kramy.. ja neviem už co sa to deje somnou
@monika20111990 Ahoj. No ja som vobec neverila, ze by sa to mohlo podarit. Sice som ziaden gyn.problem nemala, ale manzel 92-96% patologiu spermii😅😅 No- a vyšlo na 1x!
Priznaky?-neprisiel mi menzes, co mne nikdy nemeskal a teh. test bol negativny...Isli sme na par dni na dovcu, kde som si aj becherovku dala...A mala som hned chute na jedla, co nejedavam. A vela vela som jedla. Manzel vraj hned veril, ze som tehotna! Lenze aj 2.test bol negativny...po dovolenke-po dalsim tyzdni, mi vzali mi krv, spravili sono-a na sone nic. Ked prisli vysledky krvi, volali mi, ze hcg je vysoke-ze som tehotna, ale moze to byt mimomaternicove...Na 2.den na lepšom sone uz videli v maternici gestacny vak a o tyzden uz aj bijuce srdiecko-jednoplodove tehotenstvo. Nebrala som vobec ziadne lieky. Ale od zaciatku, cele (tusim 2-3?) mesiace ma bolelo brucho, slabost, ospalost a pichalo ma v podbrusku. Nikdy som nekrvacala, prsia ma ani moc neboleli-ale s prsiami je to vraj individualne. Drzim ti moc moc palce, aby si coskoro mala krasne zdrave babätko!
@skogena333 si milá a ďakujem takze mozem byť aj tehu aj ked spinim aj ked ma bolia prsia aj keď nie je tehu test pozitívny ale úprimne ja uz tomu neverím
@12didi12 zajtra volaš do centra?☺️
@monika20111990 všetko je možné. ☺ Ale je pravda, že to všetko sú zároveň aj príznaky blížiaceho sa menzesu😕
Uvidíš, že bábo príde v správny čas. Celkom určite. My sme naň čakali 3 roky...
@skogena333 aj my uz tri roky sa snažíme
@monika20111990 aach jaj no ja neviem ale príznaky zatiaľ úplne ako by si bola tehu 🤔aj to, že ťa ms nikde.. Hmm zaujímavé.. Ale každopádne mi je veľmi ľúto ako sa cítiš 😣
@monika20111990 a zajtra ideš do centra?
@simulienka22 zajtra sme objednaný medzi 7-8 na krv a sono 😊😊 ale na tu cestu sa neteším zasa o 4 ráno vstávať a 2 hodiny v aute 😱
@12didi12 aj my sme tak isto medzi 7-8a tiež vstavame skoro lebo to mame vyše hodiny cesty
@12didi12 budem na teba myslieť ale u teba je to jasné

@monika20111990 ach, ja som tomu verila!😞