Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
No tak u mňa sa pravdepodobne už spúšťa mrcha 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭začínam spinit
@simulienka22 nie nie prvé IUI 😊 a som sa pomýlila brala som ho teraz 3ty krát 😅 prvé dva sme mali iba plánovaný pohlavný styk.. Iiiha to sú zvláštne lieky 😅 ale hlavne, že zaberajú dúfam, že sa podarilo 😊😊
@monika20111990 tak ti určite mrcha nepríde. Tie lieky obsahujú neviem aký hormón ale až keď ich vysadis tak až vtedy príde menzes... tak mi to povedal dr.
Baby myslite že nejako vedia legnenia na slnku?? Vždy mám ale brucho pre istotu zakryte mokrým uterákom kdyby neco..čo myslite?
@simulienka22
@monika20111990 presne akurát som to chcela napísať aj mne tak bolo povedané.. Možno je to špinenie pri uhniezdovani
@simulienka22 fuuha tak to ti neviem povedať :/ ale podľa mňa nie.. Aj keď ja na slnko vôbec nechodím lebo posledný 2 dní mi je strašne zle a točí sa mi hlava
@simulienka22
@12didi12
Dnes večer uzijem poslednú tabletku duphastonu končím dnes uzivanie 14dní
A ak náhodou príde mrcha mám ísť aj tak na krv v pondelok? Bude to mať zmysel? Ako prvé dieťatko čo mám som mala tri mesiace menzes az ten posledný mesiac boli iné tak sa mi to nevidelo a keď som isla k dr. Povedal mi ze končím tretí mesiac
@monika20111990
@12didi12
Ja som zase chcela napísať že to môže byt uhniezdovanie😁
@simulienka22 no ja som mu hneď poslala do prace foto testu s prvým duchom lebo jeho sa prekvapiť nedá on už na 7dpo doniesol domov 12 testov 😅😅😅
@monika20111990 áno už to celkom prešlo 😣 aj keď ešte trocha boli no dúfam, že to prejde.. Od strachu som večer test robila 😅.. A ty co? Mrcha sa dúfam nepustila? 🙏
@12didi12 a stále dve ciarocky? 🙏ja stále spinim citim sa ako by sa mala spustiť😟
@12didi12
Aj prsia ma pomaličky prestávajú bolieť neviem čo si mám myslieť
@monika20111990 ale to hádam nie moc dúfam, že sa ti nespustí 😣 aj budeš robiť ráno testik?
@monika20111990 no ja už neviem 😣 dala som do negatívnu skus pozrieť tam sa volaco aj marí
@12didi12 si zlatá ale to bude asi kanalik citim ze dnes prídu od rána mám take bolesti kríže brucho naduvanie pocit vlhkosti dnes prídu cítim to😞

@12didi12 čiže toto je tvoje štvrte iui?🙈 alebo najskôr to skúšal len gynoš?
V centre mi dali Letrozol (liek na rakovinu prsníka)😅 plus dlhodobo mám brat Metformin (liek na cukrovku) ☺️ Tak verím že to zabralo 🙏🏼🙏🏼