Vytečenie spermií po styku
Ahojte. S priatelom sa pokusame o babatko no po kazdom styku zo mna vytecu spermie. Bojim sa ze neotehotniem. Je nejaka sanca alebo vyhladat gynekologa. 😒 😖
@nika8790 neboj ostalo dosť v tebe. Ja som po styku nikdy nelezala s nohami hore a tehotná som 4x. Po roku to riešte
Zeny, ale som sa pobavila :D
Cely mesiac sa uz snazite, to je fakt dlha doba.....najvyssi cas riesit CAR
@nika8790 tak mu porad, nech ti par hodin po styku tie vytekajuce spermie chyta a vracia spät.
a priatel ma kolko rokov? 14.5?
Citala som aj google no tam som vela odpovedi nenasla. Tak som napisala sem. No ako vidiet tak poniektori sa aspon maju na com zabavat 😒
Mam 23 staci?
Priatel ma 25. Barboritta a mala si rovnaky problem?
Ach jaj....aj priatel je riadne tupelo....
@nika8790 nie. My sme sexovali a čakali čo bude, ale skôr užívali si jeden druhého. Bábo prišlo po dvoch rokoch. Potom druhé, tretie, štvrté. Chce to čas, nie kedy ty chceš. Nemysli na bábo a užívajte si výrobu
@nika8790 no dobre....aj ked si myslim, ze snad ani nie je mozne aby zena v tvojom veku kladla takuto otzaku....ale povedzme si, ze mozno fakt niekto nema nadelene IQ v primeranom rozsahu a nasiel si rovnako rozumovo zdatneho priatela.
- takyto problem - nie je vobec problem - je to uplne normalne a ma to KAZDA jedna zena tohto sveta.
a skutocne - ak chcete mat dieta nastuduj si aspon zaklady toho ako sa deti robia, rodia.....alebo nemusis....aspon sa zas trosku vecer podebatuje o cca 9 mes. o tom: ,, ako to dieta zo mna pojde von, kade?,, ,,donesie ho bocian?,, ,, asi budem mat problem porodit, mam hrozne uzku...a hlavicka ma byt taka velka, mali ste to niektora?,,
inač baby ina by to dieťa nnosila pod srdcom ani 9 mesiacov..ked tak uvažujem nad tým. rýchlo vyrobiť ani nevedieť ako na to..celé zlee
sme radi, že vytekajú práve von
@nika8790 netreba vyhľadať žiadneho gynekologa, stačí si vagínu z vnútra vyložiť šmirgľovým papierom, má to dvojaký účinok: 1-spermie sa na drsnom povrchu zachytia a nevytečú ...2 -ked sa bude priateľov oný obtierať o šmyrgel, tak to bude iné vzrúúúšo... 😀 😀 😀 😀 😀
@barboritta ty si niekedy robila aj niečo užitočné, okrem rodenia??
Kobyla1: Aku antikoncepciu pouzivas? 😨
Kobyla2: Necham vytiect spermie 😎
@velkacica a ty si urobila niekedy niečo užitočné?teda nepoviem že okrem písania, lebo to je úplne out. Čo príspevok to ho..O.a veľké
@barboritta
@velkacica hej he klud dievčencee..ono sa hovorí neje umenie deti narobiť ale vychovať ich.. takže ked si na tolke deti trufa nech sa jej darí. aj ked aj na mna je to moc a hlavne v tejto dobe
@lusi24 takže dievčatá na margo môjho rodenia, napriek môjmu veku mám svoj dom, auto,manžela a keby chcem aj prácu ktorá ma baví tak si vyprosím také komenty ako keby som odkázaná na kupovanie plienok od iných.sme šikovní tak čo koho do toho
Neviem ci sa bavite o mne no ja neplanujem mat 5- 6 deti ako ine rodiny. 😕
@barboritta al by manžel-živiteľ odišiel, ochorel či nebodaj zomrel, ty skončíš akurát v sociálnej sieti a zjavne nekonečnej materskej... 😀
@nika8790 nik ti ani nekaze, len hovorím že sa to dá, aj keď nie vždy hneď. Ale to nie je tvoj problém, lebo vy sa snažíte máličko
@velkacica ha ha ha choď si rypat inde, ja viem svoje a o zakomplexovanych typoch tiež. Dobrú noc
@barboritta nevsimaj si stupidne komenty od stupidnych zien...ja som tiez vraj prizivnicka a vycuciavacka statu lebo som pn a nie v praci,to ze mi to dr zakazala je ine...strasne okradam stat o nehorazne prachy!4deti si myslim ze nie je az tak vela,ja chcem iba dve ale poznam dost rodin co tolko maju a teda vedia ich uzivit!a niekto nevie ani o jedno sa postarat!!!
@nika8790 necelý mesiac? bože môj, ty si naštuduj najprv cykly, ako funguje mesačný cyklus u ženy, kedy sú plodné dni a keby vytekajúce spermie boli vážny problém proti otehotneniu, tak populácia už dávno vymrie a nemusí riešiť takéto debiliny
a že sexuálna výchova nie je potrebná 😠 😠 😠 😠
@velkacica nechápem prečo si sa obula do mamičky čo čaká 4 dieťa. Ja mám tiež 4 deti no a čo. Pozám takých čo rýpu do nás že máme 4 a doma plačú do vankúša že oni nemajú žiadne popr. len 1 a chceli by ešte viac len sa nedarí.... Každý nech si má deti koľko chce..... 😉
@petulda333 ako Prepáč to si vyprosim

prosím ta povedz nám tvoj vek 😀