icon

Vytečenie spermií po styku

nika8790
8. júl 2015

Ahojte. S priatelom sa pokusame o babatko no po kazdom styku zo mna vytecu spermie. Bojim sa ze neotehotniem. Je nejaka sanca alebo vyhladat gynekologa. 😒 😖

lusi24
8. júl 2015

@barboritta co ma tu ideš osočovat sa spravaj ako dospela

emilia25
8. júl 2015

BABY JA SOM ROBILA SVIEČKY NOHY HORE A DRŽALA PRAVE PRETO ABY NEVYTIEKLO A TO MYSLÍM AKO VAZNE.A HLAVNE SOM LEŽALA NA BRUCHU A UZ SOM SA ANI Z POSTELE NEPOHLS MUZ MI NOSIL JEDLO DO POSTELE.

luckamorka
8. júl 2015

akoze ano, ono sa vravi ze ked sa nedari otehotniet tak taketo praktiky zvysuju sance, ze tych spermii potom ostane viac vnutri a nejaka sa uz hadam uchyti.. ale odtial potial, hadam nebudem hodiny lezat v posteli a jest tam 😀 😀 spermie vytekaju vzdy, kazdej, je to tekutina na ktoru gravitacia proste posobi pokial to nerobite vo vesmire.. ale neboj nikdy to nevytecie vsetko a to mnozstvo co tam ostane bohate staci na to aby si otehotnela.. a na margo ostatnych ktore si z teba robia srandu, bohuzial, otazka fakt strasne hlupa a hodna biologie zo zakladnej skoly...

nikol_95
8. júl 2015

@nika8790 to to keby si povedala gyndošovi ten odpadne od smiechu to čo ťa napadlo prosím ťa 🙂

petulda333
8. júl 2015

@lusi24 ako co??ja som pisala o tebe?lebo o tom neviem

luckamorka
8. júl 2015

@barboritta nepocuvaj zavistlivky ktore nezvladaju ani jedno dieta, ja ti velmi fandim, na 4 si sice sama netrufam ale do buducnosti to ani uplne nevylucujem, ale druhe mamicky ktore to zvladaju maju moj obdiv a respekt.. mas pravo na seba byt hrda a taketo nezrele posmesky ta vobec nemaju co rozladit, prave naopak len potvrdzuju ze zvladas to co len malokto. klobuk dolu!

emilia25
9. júl 2015

Aj JA ČAKÁM 4 BABO SICE UZ NEPLÁNOVANE ALE NÁD POTRATOM SOM NEUVAŽOVALA ANI SEKUNDU.UZ TERAZ HO LUBIM JAK MOJICH 3 LOPTOSOV.A KEBY MAL ČLOVEK STALE UVAŽOVAŤ CO KEBY TAK ČO KEBY NA MNE PADNE SKRIŇA CO KEBY MÁ ZRAZÍ BUS.TO ANI NEVIEM KDE BY SME MALI IST LEBO CLOVEK SI TO CO KEBY NÁJDE VŠADE.

barboritta
9. júl 2015

@lusi24 akože ja teba osocujem? Prosím ťa a kde? Ale keď myslíš no tak prepáč

vierocka888
9. júl 2015

@nika8790 zlatko, nechce sa mi to cele citat. Vsimla som si len par mimoriadne prechytrenych vtipnych bab, ktore sa vyvysovali.... Co sa tyka vytekania spermii, je to bezna vec. Vagina je dutina. To znamena, ze vdaka gravitacii sa z nej vyplavia spermie, ktore sa nedostanu do krcka maternice. Kazda jedna z zien na svete, pokial nema nejaku anomaliu geneticku, tie spermie z tela vypudi. Takze sa vobec nestresuj, je to normalna vec. Potrebne mnozstvo ejakulatu v tebe ostane, aj keby si sa hned vybrala do sprchy a umyla sa. Mesiac je kratka doba na to, aby ste s priatelom mali hlavu v smutku. Beznemu zdravemu paru to trva aj pol roka a viac kym sa im zadari. Takze kludne sa pokusajte dalej, hlavne si to uzivajte a nestresujte 🙂 ono to coskoro urcite vyjde 😉

mihula
9. júl 2015

@prego81 a preco gynekologa?myslim,ze niekoho na doucovanie,len tak vseobecne,dostudovat vsetko,co sa tyka sexu,a celkoveho postoja k zivotu ako takeho

danna85
9. júl 2015

@nika8790 Ist s tym za gynekologom, lebo mesiac sa snazite a furt to vyteka? 🙂 A ako Ti poradi? Zastopka Ta? Ci predpise recept na stupel? 🙂) Precitaj si par clankov o tom, niekto uvadza, ze stahy maternice pomozu dostat sa spermiam blizsie k vajicku a bohate postaci lezat 20min. po styku, ak im uz silou mocou chces pomoct dnu (ovsem vacsina i tak vyjde von - vdaka gravitacii); ale vseobecne plati, ze spermie sa dnu dostanu, netreba preto robit nic specialne, nemusis robit sviecky ani stojky 🙂

nika8790
autor
9. júl 2015

Vierocka888 dakujem za radu. A aj ostatnym ktore tu stracaju cas posmeskami na inych, miesto toho aby sa venovali svojim detom. Ale tak co uz. Povedzme ze aj sprostost musi existovat. U niektorych menej u inych viac.

barboritta
9. júl 2015

@nika8790 inak ešte som ti chcela napísať že ti držím palce nech sa rýchlo podarí a ozvi sa keď to bude 😉

lusi24
9. júl 2015

@nika8790 tak tupu osobu ako si ty som ešte nezazila

nika8790
autor
9. júl 2015

Ok barboritta dakujem. Lusi24 pozor na papulku aby ti jedneho dna nezvraskavela.

nika8790
autor
9. júl 2015

Barboritta urcite sem potom napisem. Dufam aj ja ze sa podari.

lusi24
9. júl 2015

@nika8790 ty si taká tava že večšej ani neni. a neboj niesom jediná čo si to tu o tebe myslí..

nika8790
autor
9. júl 2015

@lusi24 ja narozdiel od teba a inych tu aspon neurazam. Rypat si mozes ist niekam inam. O tom kto je tu vacsia tava mozme rozpravat dlhe hodiny. S bezvyznamnou osobou ako ty sa ja vobec bavit nemusim. Nestojis mi za to. A zdrz sa tvojich blbych komentarov husi sme spolu nepasli tak si daj uz odchod. Najdi si niekoho iny prispevok kde budes moct prezentovat svoje mudrosti. Snad u inych obstojis. 😀 😎

lusi24
Odpoveď bola odstránená
dani125
9. júl 2015

Aj mne prisla ta otazka najskor usmevna, ale keď som si precitala Vase niektore odpovede zienky...navazat sa do mamiciek so 4 detmi...take, co sa o deticky vedia postarat, si zasluzia len obdiv, je krasne mat velku rodinu, keď sa na to clovek citi...a aj keď sa pritrafi neplanovane, tak co, maju utekat na potrat? To zasa odsudzujem ja...
@nika8790 vytekanie spermií je naozaj bezne, nemusite sa s priatelom vobec obavat🙂 a o tom, ze sa nedari treba uvazovat az tak po roku snazenia...ved ak sa snazite len mesiac, ani nemozes vediet, ci si nahodou aj neotehotnela...skus si precitat clanky o plodnych a neplodnych dnoch v cykle, aby si mala trosku prehlad🙂 my sme sa snazili 4 roky...mam za sebou aj potraty, dvoch anjelickov v nebicku:( ale aj dvoch najuzasnejsich tu pri sebe🙂 nemusi to byt vzdy take lahke mat deticky ako sa niekomu moze zdat...ale myslim, ze teba sa to tykat nebude a urcite sa zadari🙂

nika8790
autor
9. júl 2015

@dani125 obavu to vo mne vzbudilo vtedy ako som si v google precitala pribehy niektorych mamiciek aj mladych. Mali rovnaky problem a neotehotneli vobec.

dani125
9. júl 2015

@nika8790 tym sa vobec nezaoberaj, keby mal byt len to problem v dnesnej dobe existuju sposoby ako spermie dopravit na to spavne miesto🙂

nika8790
autor
9. júl 2015

🙂 😉

jalovec
10. júl 2015

Dievcata ake ste na seba zle! No ono dievca este asi nema tolko odsulozene ako by bolo treba! ale to sa casom poddá! )))
TO: Nika8790 chlap ma v ejekulate az niekolko milionov spermii, vedsina vytecie von ale aj tak tam ostava dotatok spermii co ta dakozu oplodnit, ak su v dostatocenj kvalite a maju dobru morfologiu a pohybovosť. takze zalezi na vela faktoroch ci a ako a kedy a vela krat aj s kým!
P.S. je to normalne nerieš to!

alizabka
10. júl 2015

@nika8790 ale sa to tu na teba zosypalo ... nevsimaj si ustipacne poznamky a neboj nic, je to uplne normalny jav po kazdom styku 🙂 .. uzivajte si jeden druhého s priatelom, pracujte na babatku a ak ma prist, tak pride 🙂

nika8790
autor
11. júl 2015

Ok snad sa zadari. Veru. Niektori nemaju co robit tak pisu hluposti. Su natolko mudri ze tu budu aj urazat. 😉 🙂 😎

cmulinko
11. júl 2015

@jalovec myslim si,ze vedomosti nesuvisia priamo s poctom odsulozeni.Tiez som si pokrutila hlavou,ze sa nieco take pyta 23 rocna zena,ktora je sexualne aktivna,ale na tejto stranke sa uz necudujem nicomu.Denne su tu prispevky,ktore akosi nejdu dokopy s vekom 😅 Vysvetlenie aj radu dostala a nie je co dalej riesit.

sardinka333
11. júl 2015

Ty kks...tu niekto chýbal na prirodovede a neskor na biologii....ani sa mi to nehce cele čitať, ale ludia, ktorí idu plodiť deti by mali mať z mojho pohladu mať väčšie vedomosti o fungovaní ludského tela a vývinová psychologia od Jakabčica by mala byť povinným čítaním, je to utla knižočka a nebolo by tolko blbých otazok.

jalovec
11. júl 2015

@cmulinko nuz co k tomu dodat asi nic. vsetko co bolo treba bolo povedané)))

mirka550
23. júl 2015

ako dobre že som nevytiekla aj ja :D