icon

Vyvolaná ovulácia .

edi1234
8. mar 2020

Žienky mate skúsenosti z vyvolanim Ovulácie?

veronikaszabova
8. mar 2020

@edi1234 ano, clostilbegytom

jaruska_12
8. mar 2020

@veronikaszabova zabralo? Podarilo sa tehotenstvo?

veronikaszabova
8. mar 2020
jaruska_12
8. mar 2020

@veronikaszabova super dúfam ze zaberie aj mne a pichli ti aj pregnyl?

veronikaszabova
8. mar 2020

@jaruska_12 nie, bola som sledovana na folikulometrii, vsetko islo tak, ako malo. Folik praskol.

jaruska_12
8. mar 2020

@veronikaszabova gratulujem budem veriť ze to vynde aj nám vďaka za povzbudenie ♥️

edi1234
autor
8. mar 2020

A myslíte že mi to lekár predpise? Lebo ja ako ovulaciu mam ale chcela by som si ju nastaviť podľa seba keďže manžel pracuje v nemeckú a nevychytava moje plodné dní

sayonara15
9. mar 2020

ja som bola na folikulometrii, kde mi presne vypočítali ovuláciu, ovulácia bola vyvolaná s Ovitrelle, vyšlo to na prvý krát

veronikaszabova
9. mar 2020

@edi1234 tak ked mas ovulaciu, preco chces brat silne hormony??
Vyvolana ovulacia - vtedy, ked tu ovulaciu proste nemas. Ty ju mas, tak pochybujem, ze ta budu stimulovat hormonmi.

veronikaszabova
9. mar 2020

@edi1234
"...ale chcela by som si ju nastaviť podľa seba..." --- ono si ju aj tak nenastavis podla seba

ikonica
9. mar 2020

Ono to tak nefunguje, ze si ju vyvolas na taky datum ako ty chces... Zacinas to brat od 2-3 dna cyklu.. To by si musela cely cyklus poposuvat a ani to by ti nezarucilo, ze bude ovula vtedy, ked si ty zelas...

veronikaszabova
9. mar 2020

@ikonica ja som ju najprv nepochopila 🙈 myslela som si, ze nema ovulaciu a budu ju stimulovat hormonmi. Nie, ze ju chce mat vtedy, kedy ona chce. To by bolo velmi jednoduche 🙂

terezka288
11. mar 2020

@edi1234 ano s clostilbegitom a pregnylom

hederamonstera
12. jún 2020

@sayonara15 ja si mam v nedelu pichnut ovitrelle, tak dufam, ze aj nam to vyjde na prvu supu🙂)