icon

Vyvrcholenie a aplikácia tampónu

22. júl 2021

Baby ja viem že si o mne pomyslite svoje 🤣a neverila som že toto riešim v 24rokoch ale ! Môžem si dať tampon keď sa do mna priateľ urobil ? Snažíme sa o babatko a vždy sa snažím vyhnúť vytekaniu spermií pomocou aplikovania tampónu 🙂 je to zle alebo to je jedno ?

Strana
z2
h2
22. júl 2021

@mey8 Nie každý ide po sexe spať. Niekto sa umyje, oblečie a ide do práce, napríklad. 😉

mey8
22. júl 2021

@h2 ved preto som napísala, že pokiaľ niekde idem tak to riešim intimkou... 😅😂👍🏻 Nie tamponom ktory saje a ktory je zbytocny kedze tam potom toho vela neostava😂👍🏻

mey8
22. júl 2021

@h2 vies a podla uvodneho prispevku to riesi hlavne kvoli snahe otehotniet, nie kvoli spinavym gatkam😂 a na ne je riesenie jednoduche, dať intimku, sprchu, alebo utriet uterakom... Ale tampon?? To som teda este nepocula..

h2
22. júl 2021

@mey8 Len ono "to" niekedy zvykne vytekať aj dlhšie po sprche, alebo utretí.

mey8
22. júl 2021

@h2 ved ale tak velmi, ze je potrebny tampon?? 😂 Neviem.. Ja doma az takeho ramba nemam, ze by to zo mna hodiny vytekalo😂 juj plesnem ho dnes po riti nech sa polepsi pluhak😂😂👆🏻

h2
22. júl 2021

@mey8 😂😂😂 To ani nemusí byť o množstve, proste niekedy to vyteká až po istom čase.

mey8
22. júl 2021

@h2 si môjho prave zachranila od cervenej rici😂😂😂 no dobre teda nebudem oponovať. 😂😅👍🏻 Len ja také nemam no😂 ty tiez pouzivas tampon po?

nafka0483
22. júl 2021

Autorka a ty aj citas navod ktory je pribaleny k tamponom? lebo na vsetkych okrem tych napustenych vazelinou a urcenych do vody ako ochrana pred infekciami je napisane, ze sa nesmu pouzivat mimo menstruacie.
Je to riadna hlupost, pretoze riskujes sydnrom toxickeho soku a nicis si sliznicu. Ak mas problem s vytekanim, tak pouzi intimku, ale s tamponmi davaj pozor - citaj navod a riad sa nim!

Strana
z2