icon

Vždy je iskra nádeje

regina4
26. sep 2016

Všetky dievčatá týmtk pozdravujem a chcem pomôcť, poradiť z vlastnej skúsemosti. Som síce staršia je mi 43 ale s priateľom sme sa 4 roky snažili o dieťatko. Nič nepomáhalo a tak sa to podarilo nejakým zázrakom /božím/ až minulý rok.Bohužiaľ nám chlapček v siedmom mesiaci tehotenstva náhle zomrel. Potom som si povedala urobim všetko preto aby sme s partnerom boli pripravený. Hľadala som možné aj nemožné, čítala nespočetné množstvo rád a kníh až som sa dostala k čínskej medicíne TCM. Partner mal autonehodu a porušilo mu to dráhu sexu a mali sme s tým veľké problémi. Po preštudovaní literatúri a produktov našli sme pre oboch správne bylinné preparáty a užívali ich do teraz 4 mesiace pravidelne ale skutočne pravidelne a obaja sa cítime oveľa lepšie. Spermiogram minulý mesiac upraveny na hodnotu 100 %, folikuly sa krásne tvorili aj v mojom veku. Krv sa pomaly upravuje a uvidime čo bude ďalej. Nevzdávajte sa. My sa za miminko modlíme aby znovu prislo medzi nás a aby nám už zostalo pre radosť. Nádej umiera posledná a všetkým držím palčeky.Rada poradím stránky kde hľadať a kam sa obrátiť. Podotýkam, že nám doporučili umelé oplodnenie. To sme zatiaľ odmietli. Veríme, ak sa to má podariť, tak sa to s Božou pomocou a naším snažením podarí.

Strana
z2
regina4
autor
26. jan 2017

@sardinka336 Viete vždy sa dáva za vinu žene, že nie je schopná donosiť dieťa vo vyššom veku ale nie vždy tomu tak je.
Mám krásnu príhodu. Boli sme s kamaratkou v kúpeľoch a rozprávali sme sa o tomto probléme. Do rozhovoru sa zapojila stará pani, ktorá nám povedala, že má 92 rokov a štyri deti. Bola vysokoškolsky vzdelaná, bola to pani profesorka a povedala nám, že nás všetky veľmi ľutuje. Že je celá doba chorá a že toto kedysy vôbec nebolo. Žiadne štatistiky veku, žiadna diskriminácia žien kôly veku neexistovala. Od prírody je prirodzené, že žena keď môže tak otehotnie a ak nie, tak nie. Jej slová boli: ak to telo už toho schopné nie je tak sa tak nestane a hotovo. Kedydy, že rodili ženy aj v 52 rokoch a mali bežne aj 12 deti počas života a nikto to neriešil. Teraz je všetko štatisticky dané, sledované, vyšetrované a stejne je kopec žien bezdetných. Milá pani nám vykúzlila úsmev na tvári a dodnes o nej s kamarátkou radi rozprávame. Mala krásne príbehy, ktoré sme rady počúvali.

regina4
autor
26. jan 2017

@karolina26 Najprv mi povedali, že nemôžem mať deti. Tak ok nejak sme sa s tým vyrovnali a rozprávali sme o adopcii. Veľa som pracovala a na nič času nebolo. Zrazu po dvoch rokoch nášho vzťahu mi bolo neako zle. Myslela som, že chrípka. Stále mi tiekla krv z nosa. Vravím si prejde to. Keď som zrazu nezapla nohavice začalo mi to byť divné a napadlo ma, že skúsim tehotenský test ale, že je to blbosť lebo som mesiačiky mala a aj v termine. Slabšie ale mala. A test pozitivny. Celá som sa rozklepala. Urobila som si ďalšie tri a potom šla k lekárovi. Maličký už mal srdiečka. Takže som hned dostala kyselinu listovu a nič iné. Po tom čo nám odišiel ihned nás pisielali na genetiku a rôzne vyšetrenia. Oba sme boli uplne zdravi. Tak sa to uzavrelo, že bohužial stáva sa. A tak sme sa snažili trichu dať telo dohromady. Predsa len to bol riadny pôrod. Začala som brať kyselinu listovu každy deň, to som mala naordinované a vitamín E. Ja som ale zapátrala na nete a veľmi ma oslovila čínska medicína Mudr. Hofman, ktorý napísal dve krásne knižky. Tie som si zakúpila, prečítala a následne som sa na nich obrátila.

regina4
autor
26. jan 2017

@janickacrazy Ďakujem. Ano, čím vyspelejšia krajina, tým sa vek rodičiek nerieši. Prajem veľa šťastia a radosti z detičiek.

regina4
autor
26. jan 2017

@sardinka336 Máte pravdu. Určite viete viac o mojich vaječníkoch, než ja sama. ;)

regina4
autor
26. jan 2017

@libawet Ospravedlňujem sa. Žijem dlhodobo v čechách a stránky sa mi automaticky prekladali do Českého jazyka.

regina4
autor
26. jan 2017

@zuzicek88 nádej umiera posledná a ja som už tie roky neúspechu prestala počítať. Verím, že čo má prísť príde a v ten správny čas. Prajem vám len to najlepšie a na roky nepozerajte. Každý je tak starý na koľko sa cíti a je to váš život nikoho iného. ;)

regina4
autor
26. jan 2017

@ebi88 Ďakujem. A vám k dieťatku gratuľujem. Nech ste obaja zdraví.

dankanka
26. jan 2017

@regina4 je mi ľúto čím všetkým si si prešla. verím, že si dieťatko ku Vám nájde cestu. mám partnera v Tvojom veku, nám sa podarilo otehotnieť veľmi rýchlo, ešte než sme to v hlavách začali riešiť..verím, že pre každú túžbu existuje kladná odpoveď a viem, že nie každý má to šťastie stretnúť do tridsiatky toho správneho partnera pre založenie rodiny (ani ja nie a preto som už prestávala dúfať). a poznám x žien, ktoré túžia po rodine, ale sú single. už stretnúť človeka, čo by to s nami myslel vážne, je výhra.
veľa šťastia a zdravia na ceste k vytúženému potomkovi! a veľa lásky.

zuzicek88
26. jan 2017

@regina4 dakujem ti,za krasne a uprimne slova,ja uz pomaly aj stracam nadej,ale ten drobcek velmi,velmi chyba v srdiecku je este volne miesto ...

emili31
26. jan 2017

@regina4 sak o to vam ide aby sa baby zacali pytat ake "zaaazracne"preparaty vam pomohli....je to smutne ze takymto desnym "pribehom" nahanate zufale zeny co chcu otehotniet a pritom chcete propagovat vase produkty...alebo produkty z ktorych mate keš...hnus

libawet
26. jan 2017

@regina4 každý si to musí rozhodnúť za seba. Nikto nevie, ako kto v skutočnosti žije, aké má podmienky, ako je na tom finančne, zdravotne, psychicky, ako je na tom vo vzťahu s partnerom... - s tým určite súhlasím. Stále však tvrdím, že žena je najplodnejšia medzi 20-30 rokov, potom to u nej rapídne klesá, jednoducho tak to je, tak to príroda zariadila. Prečo? Čítala som niekde takú štúdiu, že prečo má žena vôbec menopauzu? Údajne je to preto, aby nekonkurovala deťom svojej dcéry ( že ak bude mať deti jej dcéra, tak má pomáhať tým deťom, teda svojim vnúčatám a nie sa už starať o svoje deti - niečo ako
" nebrať im jedlo " , ktoré už nemusia byť na tom zdravotne tak dobre ako deti jej dcéry...proste aj tu sa príroda zabezpečila vzhľadom na dĺžku a kvalitu života a ďalšieho rozmnožovania - jasné, je to voči nám ženám v porovnaní s mužmi, nespravodlivé...- to je tiež na dlhšiu debatu...). Ako je ona stará, tak sú staré aj jej vajíčka a s tým teda spojené rôzne problémy, ako u ženy, tak aj u toho dieťaťa. A stále mám dojem, že tu ide len a len o túžbu tej ženy ( čo je logické, tak sme od prírody nastavené ) mať dieťa, že tá žena nemyslí na to dieťa - čo s ním bude, ak ja budem mať 60 a nebudem sa už vedieť o neho starať, živiť ho, lebo ono bude mať napr. len 20, budem mu rozumieť? Napríklad...určite to nie je voči nám ženám spravodlivé, že príde náš vek a " šlus", tiež ma to štve, lenže čo s tým urobím? Chlap môže aj do " sto " - aj keď je potom tiež otázka, aký je už kvalitný " jeho materiál " vo vyššom veku...?A štvú ma aj iné veci - ak už žena " nemôže " ( lebo menopauza a s tým spojené rôzne problémy, hlavne čo sa sexu týka ), tak chlap môže veselo ďalej a pozerá sa logicky po mladších...nehovorím, že ženu vymení ( môže a stáva sa ), ale stačí, že nad tým aspoň rozmýšľa...a čo tá žena? Všetko mu dala, starala sa...no už je " nepoužiteľná ", tak ju hodíme do smetí?!

libawet
26. jan 2017

@regina4 určite súhlasím, že telo vie, prečo to áno a prečo to nie....ale stále hovorím, telo stárne a s ním všetko orgány v tele. Určite je kvalitnejší a zdravší jedinec ženy, ktorá ho porodila ako 20 ročná, než 40-tničky...treba myslieť aj na to, že aj ten "nekvalitnejší" jedinec sa bude ďalej rozmnožovať a rozmnoží len svoje nie práve najlepšie gény a tak to ide ďalej....

tanietqaa
22. feb 2017

Ahojte mam na predaj Inofolic 16ks (exp 5/2019 bez krabicky) spolu s ovu. testami 13ks a tehu testami 2ks za 20€. Ak ma niektora záujem IPcko 🙂 ja uz nepotrebujem ;) pomohlo ..

Strana
z2