Za aký čas sa vám podarilo otehotnieť po spontánnom potrate?
baby za aký čas sa vam podarilo otehotniet po spontannom potrate? Ďalsie babatko už bolo v poriadku?
Mne to trvalo presne 1 rok. Určite nie je to to, čo chceš počuť, ale aby si mala "štatistiky" objektivnejsie. My sme však mali nejaké problémy obaja, aj nám vraveli, že prirodzene to zrejme nepôjde, ale mame 2 detičky už. Druhé sa podarilo po 4mesiacoch snaženia (prvý dokopy 1,5roka, medzitým som mala ten potrat)
Takmer hneď po spontánnom potrate.
@anonym_autor
za 2-3 mesoace, babo ma uz 2,5 roka a je to velky vymiselnik neposeda, v poriadku sikovny, akčny 🙂
Ďalší cyklus,ale bola som na zaciatku
Na stvrty cyklus. Ale nesnazili sme sa hned. Teda na ten stvrty cyklus sme sa snazili a hned to vyslo. Bohuzial v 9.tt som zase potratila
Ja potratila v septembri a v novembri hneď po prvej menstruacii keď mala plodné dni som otehotnela malý má už 7 rokov
@anonym_autor my sme počkali 3 cykly, lebo som sa na to psychicky necítila. Hned na prvý pokus som otehotnela a uz mam 3 rocneho zdravého drobca
@anonym_autor Ja som čakala pol roka ,nie preto, že by som musela, ale sama chcela. Kvôli tomu,že som bola veľmi chorá v prvom trimestri3xkrat) a chcela som si dať imunitu dokopy aj po psychickej stránke. Veľmi ťažko som to niesla. Otehotnela som opäť hneď a porodila zdravé bábo. A rovnako aj pri ďalšom tehotenstve 3x antibiotiká, ale dopadlo to dobre .
@anonym_autor ja som mala biochemické tehotenstvo, po ňom som otehotnela na ďalší cyklus, z toho ale bol zasa missed abort s kyretážou. Snažiť sme sa začali po prvej menštruácii a na tretí cyklus to vyšlo, som v 21. tt už
3 mesiace po som ostala tehotna
asi 1/2 roka. ma som mala v 2.trimestri, dlho som bola aj v nemocnici, kým som sa dala aj psychicky dokopy tak mi to trvalo…
Potrat v 11+0, otehotnenie hned po prvej MS po potrate. TP v auguste, povodný bol v maji. Tehotenstvo bezproblémové. Dcera už má 11.

@anonym_autor ahoj. Mne odporučil lekár počkať 2-3 mesiace , ale počkali sme celý jeden cyklus a otehotnela som . Momentálne som 23tt. Držím veľmi palce 🥹🙂