icon

Za aký čas ste otehotneli po potrate?

Včera o 07:44

Ahojte baby za aký čas sa vam podarilo otehotniet po spontannom potrate? Koľko ste krvácali? Snažili ste sa hneď dalšiu ovuláciu alebo ste čakali na prvú ms? Dalsie tehotenstvo bolo v poriadku? Chcem počuť nejake skusenosti ďakujem

anonym_f018ea
Včera o 08:00

Po kyretazi mi odporucili pockat aspon 3 mesiace

anonym_3f5d65
Včera o 08:17

Hádam nechceš byt po potrate hneď o týždeň zas tehotná 🙄

biba_18
Včera o 09:22

ja som bola po kyretáži ešte takmer 2 týždne v nemocnici, 3 mesiace na pn, otehotnela som 6 mesiacov po…

anonym_3ae426
Včera o 09:39

Mne kázali počkať 3 cykly, začali sme sa snažiť v septembri, v novembri som už menštruáciu nedostala. Pred potratom sme sa snažili rok a pol. Ono to čakanie asi niečo do seba ma, ja som sa dosť dlho fyzicky dávala dokopy. Ale ja som bola v 14 tt a mala nejaké komplikácie.

anonym_a47e42
Včera o 09:49

mala som jednu menstruaciu a na dalsiu som bola tehotna

anonym_5a4960
Včera o 09:50

Treba počkať aspoň tie 3 mesiace, nech sa maternica dá dokopy

anonym_f018ea
Včera o 09:58
@anonym_3ae426

Mne kázali počkať 3 cykly, začali sme sa snažiť v septembri, v novembri som už menštruáciu nedostala. Pred potratom sme sa snažili rok a pol. Ono to čakanie asi niečo do seba ma, ja som sa dosť dlho fyzicky dávala dokopy. Ale ja som bola v 14 tt a mala nejaké komplikácie.

@anonym_3ae426 ahoj, prosim, druhe tehotenstvo uz bolo v poriadku? Tiez som potratila v 13.tyzdni (gynekologicky v 14.) a polroka sa neviem dat dokopy a zaroven sa velmi bojim, aby dalsie tehotenstvo bolo v poriadku... lebo MA a vsetko okolo toho boli naozaj hroznou skusenostou psychicky aj fyzicky. Dakujem ak by si si nasla cas na odpoved🙏

naty_123
Včera o 10:08

Po spontannom potrate nemusíte čakať iba jeden menzes stačí 🙂 aspoň tak mi vravela gynekologička..otehotnela som o 4m a mám doma 3m bábätko 🙂

autor
Včera o 10:13
@anonym_3f5d65

Hádam nechceš byt po potrate hneď o týždeň zas tehotná 🙄

@anonym_3f5d65 tak o tyzden asi nie kedze len tyzden dva sa zena cisti a potom cca o 2 tyzdne nastava ovulacia.. a preco by som nemohla pokial bude vsetko v poriadku? Pytala som sa na skusenosti ty zjavne skusenost nemas tak nemudruj🥱

autor
@anonym_a47e42

mala som jednu menstruaciu a na dalsiu som bola tehotna

@anonym_a47e42 a vsetko dopadlo v poriadku ? 🙂

ivik4

3 mesiace sme pockali a hned na prvy šup som otehotnela opät. Ale tiez to nedopadlo dobre

autor
@naty_123

Po spontannom potrate nemusíte čakať iba jeden menzes stačí 🙂 aspoň tak mi vravela gynekologička..otehotnela som o 4m a mám doma 3m bábätko 🙂

@naty_123 super to sa výborne číta gratulujem!!😊

anonym_22bd52
Včera o 10:18

Ja som mala kyretáž, takže sme čakali 3 mesiace so snažením, podarilo sa asi za pol roka od potratu, ale tiež to nedopadlo dobre. Potom som si dala porobiť vyšetrenia, podstúpili sme ivf, lebo sa zase nedarilo a už ma tlačil vek a vyšiel prvý ET. Takže od toho prvého potratu ubehli skoro 2 roky, kým sme to dotiahli (dúfam) do úspešného konca.

anonym_c7839f
Včera o 10:18

Svagrina bola tehotna 3x v priebehu pol roka, 2 spontanne potraty, potom uspesne tehotenstvo.

anonym_3ae426
Včera o 12:05
@anonym_f018ea

@anonym_3ae426 ahoj, prosim, druhe tehotenstvo uz bolo v poriadku? Tiez som potratila v 13.tyzdni (gynekologicky v 14.) a polroka sa neviem dat dokopy a zaroven sa velmi bojim, aby dalsie tehotenstvo bolo v poriadku... lebo MA a vsetko okolo toho boli naozaj hroznou skusenostou psychicky aj fyzicky. Dakujem ak by si si nasla cas na odpoved🙏

@anonym_f018ea ahoj, ja som momentálne iba v 13 tt toho druhého tehotenstva. Ale v tom prvom som mala ťažkosti od cca 8-9tt, teraz sa cítim oveľa lepšie a nemám žiadne z tých predchádzajúcich ťažkosti (krvácanie, špinenie, hematom, kŕče, bolesti podbruška), takže by to mohlo byť už dúfam lepšie. Aj podľa gynekologicky nič nenasvedčuje tomu, že by sa to malo zopakovať. Vraj ten prvý potrat mohol byť ,,nahodou" ktorá sa jednoducho stáva - či už ochorenie bábätka, alebo som v tom čase ja mohla chytiť nejakú infekciu, ale sa niečo dobre nevyvijalo a preto to tak dopadlo. Teraz to vraj vyzerá dobre a aj sa tak cítim.
Ja som sa dávala dokopy fyzicky aj psychicky niekoľko mesiacov, ja som nemala MA ale mne to bábätko ,,vypadlo" počas krvácania, takže to bola naozaj trauma, už som bola aj po prvom skríningu, takze bolo ozaj velke a kratko predtym sme ho videli... prešlo to až vtedy, keď som zistila, že som opäť tehotná. Naozaj to mi pomohlo. A bolo to práve v období, kedy som mala povodny termín pôrodu a kedy som chytala najvacsie depky. Inak teraz začiatok tehotenstva (a budeš to mat asi aj ty) som sa strašne bála, stále kontrolovala, či nekrvácam, bála som sa každej kontroly, vôbec som si ten začiatok neužívala a ani nič neplanovala. Ale ako mi postupne prechádza to kritické obdobie z prvého tehotenstva tak sa mi dosť uľavuje. Pred týmto tehotenstvom som mala asi rovnaké pocity ako ty, ale dosť mi to pomohlo sa vysporiadať s tým co sa stalo na jar.

anonym_a47e42
Včera o 12:07
@anonym_autor

@anonym_a47e42 a vsetko dopadlo v poriadku ? 🙂

@anonym_autor ano, pre istotu mi dr. nasadila Duphaston, zrejme aj to bola mozna pricina potratu nedostatok progesteronu, tehotenstvo som mala bezproblemove, teraz je vedla v izbe a ma uz 19 rokov 😉

michaela329
Včera o 12:22

Potrat a kyretazi v 16tt - dostala som radu počkať aspoň toľko, koľko som bola tehotná. Počkala som viac, osem mesiacov a to ďalšie tehotenstvo bolo ok,. mám syna. Ja som nechcela jedno bábätko nahrádzať druhým, preto som čakala dlhšie a dala si čas to spracúvať.

jablkovastrudla
Včera o 12:45

Potratila som vo februari, nemala som zakrok a velmi dlho som mala hcg v krvi. Otehotnela som po 3 mesiacoch a mam druheho syna. Tehotenstvo bolo v poriadku, syn je sice narodeny o mesiac skor ale vsetko je ok.

anonym_05777f
Včera o 13:09

@anonym_autor Ahoj, ja som otehotnela na tretí cyklus čo sme sa začali snažiť, aktuálne mám za sebou prvý ultrazvuk a som na začiatku 7.týždňa. Celkovo to bola piata menstruacia od MA, ale nebola som na kyrete, vyčistila som sa sama pomocou misoprostolu a po potrate mi ostali maličké zvyšky, ktoré sa docistili menštruáciou ( pravdepodobne už prvou ale nestihla som kontrolný ultrazvuk kvôli dovolenke 😀). Ak si nemala kyret a všetko je ok, netreba ti čakať, dokonca niektorí odporúčajú otehotnieť do 3 mesiacov. Držím palce.

majka176
Včera o 13:22

Mne odporúčali počkať aspoň 6 mesiacov a otehotnela som 7 mesiacov po potrate.