icon

Začali sme a stale začíname IX.

danka24
22. nov 2008

Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

foogy
30. jún 2009

prcku - tý jo, tak to jste slavili pěkně!!!!!!!!! A kdo hlídal?
A to víš, že se na svatbu těším! Hlavně, aby bylo super počásko. A jdu za svědka. Ráno právě pro ní jedu, jdeme ke kadeřnici, ke kosmetičce, pak jí budu obklíkat a pak oběd, obřad a pak chlastačka.

megn
30. jún 2009

neříkej, že ti nechce zeleninu? Ajéé, přesnídávky a tak jo že? mno jo sladké chutí více.. já budu dneska vařit mrkvičku Honzíčkovi. teď jsem ho dala spinuškat, blbě se mi s ním psalo na klíně

megn
30. jún 2009

foogy hlavně ta chlastačka co? 😀

prcekkk
30. jún 2009

foogy,byli jsem až v Sedlčanech a hlídali naši 🙂

nechce,furt to plive.a to víš,že přesnídávky baští jako blázen

prcekkk
30. jún 2009

megn a přesnídávky dáváš?

foogy
30. jún 2009

megn - to si piš, to už bude takové hezky uvolněné.
Akorát nevím, co na sebe právě na to odpolko.

prcku - jo, na Červeném hrádku? A měli to venku? Tam jsme byli loni a byla to nádhera!
Tak si vaši užili, co?

megn
30. jún 2009

nene nedávám, zatím ho učím na zeleninu, právě z toho důvodu, že by mi pak nejedl příkrmy neslané nemastné 🙂 oni jak zjistí, že je něco lepíšho, chutnějšího, pak to právě odmítají.. takže jedeme na zelenině, ovoce až tak za 2,3 týdny.. ale banán už dostal a olizoval se jak divý

prcekkk
30. jún 2009

nene obřad byl v Sedlčan.kostele a pak hostina na hotelu.byla tam velká terasa,tak na ní.

no jo,naši si to užívají,vždy si tam jezdíme odpočinout,protože vim,že je o Kubu úžasně postaráno 😉

megn
30. jún 2009

foogy ty se budeš převlíkat? Nebudeš celý den v šatech?

prcekkk
30. jún 2009

no uvidíme,snad se to naučí,vždyť je na to čas 🙂

megn
30. jún 2009

prcku snad ano.. možná zkus více tu zeleninu, nechci tě strašit, ale stravovací návyky jsou hodně důležité a můžou vám v tomhle směru nadělat hodně paseky...

megn
30. jún 2009

prcku jak je na tom Kubík s mrkvičkou? vy určitě pěstujete né? Když má nať a a je nasládlá, tak ta by mu mohla chutnat.. k ní postupně něco přidávat a ty sladké přesnídávky odbourat.. hlavně žádné cukry...

prcekkk
30. jún 2009

zkusíme

prcekkk
30. jún 2009

ok

danka24
autor
30. jún 2009

ja vas nestiham citat ani pisat ..ste dnes rychle 😀

megn
30. jún 2009

třeba k té mrkvičce dodat pak brambor, rozmixovat.. nebo mu k té mrkvičce přidat trošku UM..

prcekkk
30. jún 2009

já zatím tyhle příkrmy jen kupovala a ty mu nejedou,tak zkusim uvařit a rozmixovat,tak to děláš?

megn
30. jún 2009

danuško tož rychlo rychlo Anežko 😀 se ti zas měsíc nepoštěstí nás tady všechny takhle potkat a ještě pokecat 😀

prcekkk
30. jún 2009

dani,to zase dlouho nebude,víš jak je to tu s náma 🙂

danka24
autor
30. jún 2009

😀 😀 😀 😀 😀

prcekkk
30. jún 2009

mi snad čteš myšlenky,megn 😀

megn
30. jún 2009

Anet tak tak.. mrvičku se snažím kupovat s natí, aby byla čerstvá hezká a nasládlá... ty rychlokvašky přerostlé jsou bez chuti.. nejlepší by bylo ze zahrádky, ale tu nemáme.. Mrkvičku uvařím, rozmixuju a podávám.. sice semtam je to na neopren jak prskne ale dobrý 😀 za 3 dny třeba přidat brambůrek a tak postupně.. uvidíš, ale mkrve by mu mohla jet pokud má apetit a je jedlík.

megn
30. jún 2009

😀 😀

foogy
30. jún 2009

prcku - ahá, v kostele. Tak to jo.

megn - jojo, budu, pač je to všechno jakoby na zahradě a odpolko tam přijedou lidi v riflích a kraťasech... Šak holky jukněte http://www.sejdorf.cz/svatby.html?PHPSESSID=0ae...

megn
30. jún 2009

mi ty kupné příkrmy smrdí. Jsem otevřela jednu skleničku co jsem dostala v porodnici jako vzorek a teda ani mi to nechutná! je to bliv..

prcekkk
30. jún 2009

no to si piš,že je jedlik 😀 vždyť je to i vidět,ne?

prcekkk
30. jún 2009

mě to taky smrdí a nechutná,myslela jsem,že jemu bude

foogy,tak to je teda luxus

megn
30. jún 2009

jůů tam je to krásné foogy, no hned bych se vdávala! 😀
opravdu je to tam moc pěkné. Už se těším na nějaou tu fotečku, třeba na tom koberci a před oltářem foogy 😉

prcekkk
30. jún 2009

a dáváš teď jenom mrkev nebo si už něco přidávala?
a jak víš,co přidávat a tak?četla si někde?

megn
30. jún 2009

prcku je to prostě kořeň, síly bude mít za dva co? 😀