icon

Začali sme a stale začíname IX.

danka24
22. nov 2008

Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

danka24
autor
22. jan 2009

fogy si to predstav ze makam o dusu a bola som dnes u kadernicky cez pracovnu dobu 😀 😀 a mam pozitivny ovu testik a janik dnes nieje doma.. 😠

nechynka
22. jan 2009

foogy,ju takovy postavičky...aby to byl hodně veselej pokojíček

dani,tak to fakt naštve...pozitivní ovu testík a manža v trapu ☹

foogy
22. jan 2009

dani - jé, tys byla u kadeřnice? a copak ti dělala? stříhala a barvila nebo co??,
Dani - gratuluju k ovulce, ale kdepak se Janík toulá??? Snad to nepropásne?

danka24
autor
22. jan 2009

nechy ale baby ma upokojuju ze ovu nastava do 36 hodin 🙂 tak tajne verim ze to neprepasneme .. a vcera sme sa poistili.. tak dufam ze sa stane zazrak ..

danka24
autor
22. jan 2009

fogy tak som bola na meliiiir a trosku konce mi ostrihala a janik isiel na sluzobku rano o 4 a pride az zajtra..

foogy
22. jan 2009

dani - a kde máš Janíka? to on s tebou takhle moc nebývá? Jů, to by mi bylo smutno! Ale co můžeš dělat, viď?
dani - to to neboj, to všechno dopadne!!!!!

v kolik jdete domů?

foogy
22. jan 2009

dani - jůůů, melír, jo? no, tak to by chtělo foto, no do alba.
Tak to odjel jenom na chviličku,to se dá

danka24
autor
22. jan 2009

ja o 17 😀

foogy
22. jan 2009

dani - já taky tak, jdu k doktorce a pak do posilky

danka24
autor
22. jan 2009

no na 3hodiny ale svagrina ma zastupila 😀
janik nechodi stale prec on je doma len dnes isli a zajtra pride 🙂

danka24
autor
22. jan 2009

no ja idem s kamoskou vonku .. teraz cez vikend oznamili 2 kamosky ze su tehotne tak som sa teskala

foogy
22. jan 2009

dani - jdete na vínko? Aspoň večer přijdeš domů a rovnou půjdeš spát, viď? a na Janíka ani nevzdechneš!
Dani - vážně a rovnou dvě? A nějaké tvoje kamarádky velké? A teskala je že ti to je líto?

danka24
autor
22. jan 2009

bola som velmi rada hlavne z jednej kamosky lebo sa snazili 3roky a ona mala problem so stitnou zlazou a tak sa vsekto kopilo a bola v decembri na HSG a raz sa milovali akurat trafili ovulku a ostala tehotnaaa som ju stiskala .. a aj z tej druhej mam radost .. a v sobotu bolo v pohode len v nedelu ma trosku depka navstivila ale len trochu

foogy
22. jan 2009

dani - já tě chápu, taky mám dycky ze známých radost, ale na druhou stranu mi je to líto! Sice nikdy nebrečím nebo tak, ale v srdíčku to je.
Ale říkám si, aspoň si budu moct vozit kočárek a mimísky si chovat a muchlovat 😵
Dani - třeba už taky brzo trefíte ovulku!!!! 😵 To bude něco!
Dani a co neteřinky? rostou jako z vody, co?

danka24
autor
22. jan 2009

fogynka neterinky su velke masky .. sofinka je velka slecna chodi na vytvarnu .. velka dama 😀 a Lucinka nechce spat nechce lezat len po rukach sa nosit a nie sediet ale chodit po byte 😀 vymyslavec maly.. som ju davnejsie nevidela ale o 3tyzdne by mali prist budeme oslavovat vsetci surodenci moju 25 a segrinu 30

danka24
autor
22. jan 2009

kde ste sa stratiliii????

foogy
22. jan 2009

dani - přišla těhotná dvoumáma - myslím kámoška, co čeká dvojčata.

dani - jé, vy budete slavit? no, to závidím!! Tak se na ně už těšíš, co? Sofii už chodí na kroužek, jo? Ty děti teď začínají čím dál tím dřív! A lucik si teda pěkně vymýšlí!

foogy
22. jan 2009

Holky, já jsem tady dneska naposledy, teď jdu do posilky, zítra dopo na spin a pak jedeme na celý víkend do Pragu (budeme i v Odolce a v Chomutově). Budu tady až v pondělí, tak se mi opatrujte!!!! PAApapa

danka24
autor
22. jan 2009

papa fogy a davaj na seba pozorrrr

evitkamalicka
23. jan 2009

haloooooooooooooooooo 😅

niikkyy
23. jan 2009

Ahojík..

Foogy v Odolce? to je kousek ode mě 😉

urbi
25. jan 2009

ahoj holky!
jsme doma z porodnice
Foogy, tvé číslo jsem našla v IP až teď - jaksi jsem si ho už nestihla vybrat 😀

těším se, až se za vámi stavím - doufám, že jste tady všechny v pořádku!!! 😵

megn
25. jan 2009

Urbi Filipek je krasny medvidek! Blahopreji vam, tobe mamco hlavne za ten vykon! Preji zdravicko a at ti dela ten vas poklad samou radost.

pajici
25. jan 2009

Ahojky berušky, jen jukám co je tady nového 😉

Prcku ještě jednou vélkááá gratulace, Kubík je kouzelnej 😵
Slunince a urbi taky moc,moc,moc gratuluju a přeju hlavně hodně zdravíčka jak miminkám tak i maminkám 😵
Holky vy se tak máte že už je porod za váma, já jsem z něj nervní jak sáňky v létě 😅

Jinak se mějte všechny krásně 😉 pa,pa

foogy
26. jan 2009

ahoj kočenky moje!!!

urbi - gratulace obrobitááááánská k Filípkovi, už jsem koukala i na fotky, je fakt kráááásňounkej!

ahoj paji, to jsem ráda, že ses tady ukázala, že o tobě taky něco víme! Bříško máš krásný! Už to mám beruško taky za pár, co? Čuminka malinkatá už bude brzo u tebe v náručí 😵

evitkamalicka
26. jan 2009

ahojda 🙂

nechynka
26. jan 2009

ahoj holky,tak jakej byl víkend? 😵
urbi,taky jsem koukala do albíčka...jste nádherná rodinka 😵 😵 😵
paji,tedááá tys tu dlouho nebyla ☹ a z porodu nebuď nervní (já se uklidňuju tím,že to zvládlo tolik ženskejch že mi to prostě taky zvládnout musíme 😉 )

evitkamalicka
26. jan 2009

nechy vikend fajn, lebo bol manza doma ale dnes zas sama a Adamko len mrnci, pisti, place, sakra nech uz tie zuby vyjdu lebo ma porazi

nechynka
26. jan 2009

evit,vydrž prťka vydrž....snad už se brzo vyklubou ať je adámek zase zlatíčko 😉 je to náročny,co? 😔

evitkamalicka
26. jan 2009

nechy teraz je to veru narocne ale nejako to zvladneme