Začíname v lete 2010. Pridáte sa?
Ahojky,
najde sa tu niekto taky?
najde sa tu niekto taky?

•
25. jan 2010Pampeliško už bych tam jenom přidala od kdy se chceme snažit, jinak mě nic už nenapadá
0
vilo: OK, až budou nějaké změny, tak kdyžtak přidáme sloupeček 🙂 A ty jsi tu tabulku předtím dělala normálně v Excelu a pak jsi to převedla do JPEG a uložila si do alba? Díky
nevestinka: ahoj děkuji 🙂
S tabulkou souhlasím, není to vůbec špatný nápad 🙂 a potřebujete nějaké data??
S tabulkou souhlasím, není to vůbec špatný nápad 🙂 a potřebujete nějaké data??
Holky, tak kdo chce být viděn v tabulce, tak mi pošlete do IP: křestní jméno, město, kde bydlíte, věk, příp. počet dětí (klidně i jména a věk) a údaj, kdy se cca chcete začít snažit o mimíse 😉 Zítra se to pokusím dát dokupy...
bjoucik, vilo: už to študuju 😉 😉
azeretka: musíš být optimistka - to je základ 🙂 🙂
azeretka: musíš být optimistka - to je základ 🙂 🙂
vilo: teď jsem se nemohla vynadívat na Adélku, je fakt překrásná 🙂 Taky chceme holčičku aby se jmenovala Adélka je to krásné jméno....
azaretka: ahoj jestli můžu tak máme to samé... chceme v roce 2010 ale pochybuju že se to hned povede a jak to tady v těch tématech čtu, tak budu ráda když se to podaří do roka.... 😞
azaretka: ahoj jestli můžu tak máme to samé... chceme v roce 2010 ale pochybuju že se to hned povede a jak to tady v těch tématech čtu, tak budu ráda když se to podaří do roka.... 😞
Beru: údaje posílej mě kdyžtak 😃 křestní jméno, děti (jméno, věk), bydliště a kdy se chcete začít snažit 😉
Beru: ještě jsem zapomněla na věk 🙂 Ta tvoje malá je tak kraaasnáááá, teď jsem se dívala na fotky a ta má teda kukadla!!
Je možné aby žena otehotnela aj keď používame ochranný kondom a aj vonku sa,,,, dakujem.
holky dobre ranko!
tak se nam to tu rozjelo s tabulkou koukam 😉 to je fajn, taky sem se pridala
prdecek>tak to je ok, bude dobre!
a mame zase spoustu novych, to je supr! se mnozime o 106! tak kez bychom se pak takhle mnozily i pri snazeni 😎
mejte pekny den a neumrznete tam!
ja uz vcera videla tady v parku prvni snezenky! takze hura!!!
tak se nam to tu rozjelo s tabulkou koukam 😉 to je fajn, taky sem se pridala
prdecek>tak to je ok, bude dobre!
a mame zase spoustu novych, to je supr! se mnozime o 106! tak kez bychom se pak takhle mnozily i pri snazeni 😎
mejte pekny den a neumrznete tam!
ja uz vcera videla tady v parku prvni snezenky! takze hura!!!
Ahojky holky,
azaret: jj ve dvou se to lépe táhne 🙂
nevestinka: no nevím jestli bych se chtěla množit o 106! Myslím že o jedno stačí 😃
azaret: jj ve dvou se to lépe táhne 🙂
nevestinka: no nevím jestli bych se chtěla množit o 106! Myslím že o jedno stačí 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli