Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
a dlho som chcela Elisku, ale teraz mi to pride moc ceske 🙂
Caute baby idem sa k Vám pridať, myslela že to mohlo vyjsť este teraz ale od dnes 1 DC a začíname nanovo, a už sa to podarí 🙂
@daniwaugh to naozaj? a ja som bola v tom ze zijes v UK, ved aj tie foto co mas nevyzeraju ako na slovensku 🙂
@katarinkam Tak vitaj 🙂 Kedy ste sa zacali snazit o babo? Este nemas ziadne?
@mauerka začali sme tento rok asi tak od augusta nakoľko som bola chorá a koli liekom sme nemohli. A este nemáme snažíme sa o prvé 🙂
@katarinkam vitaj medzi nami 🙂
@mauerka no este Jakub sa mi paci 🙂 chalanskych mam dako viac co sa mi pacia.
@daniwaugh no a ako sa mu tu paci? 😉
@somsa bohuzial meno Paulinka uz nemozeme pouzit, pretoze den pred tym ako sme prisli o babo sme tomu drobcekovi v brusku dali meno Paulinka 😒 a na druhy den bolo po vsetkom. Takze Paulinku uz mame tam hore 😖 Chalanske mena som si presadila ja, tak uvazujem, ze ak by to vyslo a este by to bola aj baba - necham na muza. Hoc by to mala byt aj Katuska 🙂 ja mam rada jednuche slovenske mena, pretoze take sa hodia aj k nasmu priezvisku. Hanka by sa mi uplne pacilo, ale muzovi to velmi nereze. Aj Ema by sa mi pacila, ale ked som rodila druheho syna, tak kazde dievcatko v porodnici bola Ema 😀
susedia maju napriklad Marusku a najprv sa mi to zdalo divne, ale teraz jej to meno tak uzasne sedi, ze to az mozne nie je a Maruska je buduca nevesta nasho mladeho 🙂
@twistybaby nuz tak vidis 🙂
@lavyrle cele leto bbq a lacne pivo miesto konstantneho dazda a draheho alkoholu? ISTE! 😎 😎
@katarinkam vitaj medzi nas, zarad sa 🙂 a silno drz palceky 😀 😀
@lavyrle tak tym vasim s Maruskou drzim palce nech to vide :D ... No ja by som kadejake dala...ale ak by to malo draheho priezvisko tak somznacne obmedzena s menami... Ale ja som vravela ze dieta bude mat take priezvisko ako ja...takze ak sa nevezmeme tak mozno budem k mojmu priezvisku vyberat
baby, priznam sa vam, ze dnes sme s maminou behali trosku po obchodoch a zabludili sme do velkeho obchodu "Vsetko pre deti" ci ako sa to volalo s podtitulkom "len dieta si musite zabezpecit sami".....juuuuuuuuuuuj, som sa tam dlho zdrzala. A najviac ma dostala taka vanicka na stojane s prebalovacim pultom - pekne na sebe ako puzzle a ked chces - rozlozis jednym tahom a s dvomi polickami podtym, no presne podla mojich predstav. Naposledy sme totiz este byvali v byte a vanicku som si musela prenasat do spalne cez cely byt 😀 lebo v kupelni bolo malo miesta a nechcela som okupane babo zas prenasat cez cely byt do spalne. No - som namotana, musim byt septembrovka 2013 😕
Babyyyy uz sme na 100vke strán
pockaj ako vies ze isto? a nechcela si testovat na vianoce?
hm no nenapinaj nas 😀
@katarinkam vitaj, držím palčeky, aby sa vám to tento cyklus podarilo 😉 😉
no pockaj ale ved on chce dievcatko? ci sa zas mylim?
a okrem toho ona uz ma dvoch syncekov 😀
ona pracuje na tretom 🙂. ved ma cca 2 - 2,5 rocneho a polrocneho 😀

@tatanka1 ja som to nebola 🙂 normalne zijem na svk 🙂