icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
daniwaugh
19. dec 2012

@tatanka1 ja som to nebola 🙂 normalne zijem na svk 🙂

lavyrle
19. dec 2012

@daniwaugh aj s muzom Britom? 😉

Mne sa z chalanskych paci Adam, Oliver.....a z babskych napriklad Paulina, Hana.....moj muz chce Katku 😲

lavyrle
19. dec 2012

a dlho som chcela Elisku, ale teraz mi to pride moc ceske 🙂

daniwaugh
19. dec 2012

@lavyrle ano prosimpekne 🙂

somsa
19. dec 2012

@lavyrle mne paulinku aj hanu uz vyfukli

katarinkam
19. dec 2012

Caute baby idem sa k Vám pridať, myslela že to mohlo vyjsť este teraz ale od dnes 1 DC a začíname nanovo, a už sa to podarí 🙂

twistybaby
19. dec 2012

@daniwaugh to naozaj? a ja som bola v tom ze zijes v UK, ved aj tie foto co mas nevyzeraju ako na slovensku 🙂

mauerka
19. dec 2012

@katarinkam Tak vitaj 🙂 Kedy ste sa zacali snazit o babo? Este nemas ziadne?

mauerka
19. dec 2012

@lavyrle Mama rovnaky vkus na chalanske mena - ale Adama uz mame a Olik sa vola muzove auto.../moje sa vola Kristina/ 😀

katarinkam
19. dec 2012

@mauerka začali sme tento rok asi tak od augusta nakoľko som bola chorá a koli liekom sme nemohli. A este nemáme snažíme sa o prvé 🙂

lavyrle
19. dec 2012

@katarinkam vitaj medzi nami 🙂
@mauerka no este Jakub sa mi paci 🙂 chalanskych mam dako viac co sa mi pacia.
@daniwaugh no a ako sa mu tu paci? 😉
@somsa bohuzial meno Paulinka uz nemozeme pouzit, pretoze den pred tym ako sme prisli o babo sme tomu drobcekovi v brusku dali meno Paulinka 😒 a na druhy den bolo po vsetkom. Takze Paulinku uz mame tam hore 😖 Chalanske mena som si presadila ja, tak uvazujem, ze ak by to vyslo a este by to bola aj baba - necham na muza. Hoc by to mala byt aj Katuska 🙂 ja mam rada jednuche slovenske mena, pretoze take sa hodia aj k nasmu priezvisku. Hanka by sa mi uplne pacilo, ale muzovi to velmi nereze. Aj Ema by sa mi pacila, ale ked som rodila druheho syna, tak kazde dievcatko v porodnici bola Ema 😀

susedia maju napriklad Marusku a najprv sa mi to zdalo divne, ale teraz jej to meno tak uzasne sedi, ze to az mozne nie je a Maruska je buduca nevesta nasho mladeho 🙂

daniwaugh
19. dec 2012

@twistybaby nuz tak vidis 🙂
@lavyrle cele leto bbq a lacne pivo miesto konstantneho dazda a draheho alkoholu? ISTE! 😎 😎

daniwaugh
19. dec 2012

@katarinkam vitaj medzi nas, zarad sa 🙂 a silno drz palceky 😀 😀

somsa
19. dec 2012

@lavyrle tak tym vasim s Maruskou drzim palce nech to vide :D ... No ja by som kadejake dala...ale ak by to malo draheho priezvisko tak somznacne obmedzena s menami... Ale ja som vravela ze dieta bude mat take priezvisko ako ja...takze ak sa nevezmeme tak mozno budem k mojmu priezvisku vyberat

lavyrle
19. dec 2012

baby, priznam sa vam, ze dnes sme s maminou behali trosku po obchodoch a zabludili sme do velkeho obchodu "Vsetko pre deti" ci ako sa to volalo s podtitulkom "len dieta si musite zabezpecit sami".....juuuuuuuuuuuj, som sa tam dlho zdrzala. A najviac ma dostala taka vanicka na stojane s prebalovacim pultom - pekne na sebe ako puzzle a ked chces - rozlozis jednym tahom a s dvomi polickami podtym, no presne podla mojich predstav. Naposledy sme totiz este byvali v byte a vanicku som si musela prenasat do spalne cez cely byt 😀 lebo v kupelni bolo malo miesta a nechcela som okupane babo zas prenasat cez cely byt do spalne. No - som namotana, musim byt septembrovka 2013 😕

lavyrle
19. dec 2012

@somsa no len, aby ste si to casom nerozmysleli, vezmete sa a potom bude mat dieta chaos 😉

somsa
19. dec 2012

@lavyrle tak ked to dieta zacne chapat vztahy v ockovej rodine bude v takom soku ze priezvisko si uz nestihne vsimat :D

somsa
19. dec 2012

Babyyyy uz sme na 100vke strán

tatanka1
19. dec 2012

tak dnes je nejaky tazky den. uz by som spala... no ale moje deti nieeeeee ved je este skoro.
@daniwaugh tak ok tak zijes v SK 🙂.

lavyrle
19. dec 2012

@tatanka1 ja som uplne, ale uplne mimo dnes. Ako po preflamovanej noci 😒 podotknem, ze iste nie som tehotna 😝

tatanka1
19. dec 2012

pockaj ako vies ze isto? a nechcela si testovat na vianoce?

lavyrle
19. dec 2012

@tatanka1 ja nie, ja az v januari 🙂

mauerka
19. dec 2012

Baby, hadanka na vecer : @daniwaugh dnes poobede zalozila novu temu na konovi...Jasne, ze inkognito 😀 Kto uhadne, ktoru asi? xixixi

somsa
19. dec 2012

@lavyrle mimo nas je nejak viac asi...je nieco vo vzduchu :P

tatanka1
19. dec 2012

hm no nenapinaj nas 😀

zlatat
19. dec 2012

@katarinkam vitaj, držím palčeky, aby sa vám to tento cyklus podarilo 😉 😉

mauerka
19. dec 2012

Vidim, ze sa nechytate - 😀 prve/prva, ktora mi napadla, ked som precitala nazov temy
Zaciname pracovat na druhom babatku =) Dufam ze to bude synculicek =D
nemohla byt ina baba, len nasa @daniwaugh 😀

tatanka1
19. dec 2012

no pockaj ale ved on chce dievcatko? ci sa zas mylim?

tatanka1
19. dec 2012

a okrem toho ona uz ma dvoch syncekov 😀

tatanka1
19. dec 2012

ona pracuje na tretom 🙂. ved ma cca 2 - 2,5 rocneho a polrocneho 😀