Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle tak ja som to porusila a testovala som dne a palicka cista ako lansky snih.... Ale to mam 25DC zatial a 11DPO tak este cakam...unavena som ale to je asi pocasim a brucho ma boli od nedele...ale tehu som nikdy nedola tak nemam s cim porovnat..a zle od zaludka mi je ale spucovala som loksu s husacou pecenou tak to asi z toho...ale nejak tomu neverim ze by to vyslo naprvy sup
@somsa mne posledné 3 tehu ukázal test na 11 DPo ... ale ja mávam 12 dňovú luteálnu fázu ( teda od ovulky po posledný deň cyklu ) - takže teoreticky v sobotu by mi už mohol niečo ukázať - ale nejak ma už prešla chuť testovať - vôbec ma to už neláka ... čo sa divím, lebo ja som testovací maniak.
No a unavená som ako kôň už 3.deň ... ale tiež to pripisujem počasiu, už nech svieti slniečko
Hihi a ja som mala chleba s husacími oškvarkami a kyslou kapustou a zajedla som to lieskovcami v čokoláde 😀
baby, ale musim sa vam zdoverit, kedze nikto v rodine nevie, ze chceme tretie babo, tak aspon vam to tu poviem. Bola som dnes u svagrinky (MMsestra) a bola tam aj druha svagrina (MM brata zena 🙂 )- a oni maju 2 rocneho syna a 8 mesacnu dceru a svagor jej hovori, ze zabudol som Ti kupit tehu test- tak mi to tak prislo luto ☹ , ako ja im to prajem, ale aj tak som im tak v dobrom zavidela 😖
@somsa to nic neznamena. Ja som testovala na 25DC a nic a potom na 27DC uz ciarka ako svet 😉
@laja77 ja som mala pol tehu Adama, druhu polku Olivera a nakoniec mam dieta na M a P 🙂 prvy syn sa narodil tyzden po Silvestri, tak som mu nechcela dat meniny, Vianoce a aj narodky v priebehu 3 tyzdnov. Takze Adama sme z tychto dovodov zrusili. A Olivera nechcel muz. Ale mne sa stale pacia tieto mena 🙂
Z babskych som volakedy chcela Ninu....potom Emu....potom Elisku....potom Paulinku....a teraz Hanku 🙂
a aj pochopila neskor 🙂
@mauerka no ja som hlavne dneska mala plne ruky a hlavu krizom krazom takze mi nedochadzali ani najjasnejsie veci 😀 😀 😀
a dakujeeeeeeeeeeeeem ! 🙂 dufam aj ja (aj ked mi nic netreba kupovat lebo princezna ma uz celu vybavicku!:o)) - ake zleee
jaj a muz mi dnes kupil auto 🙂 (aby ste si nemysleli, ze sme bohati, je to daky citron 5miestny z druhej ruky za par halierov, ale aspon sa budem moct priblizovat!)
@daniwaugh to mas dobre...mne dnes drahy zahlasil ze ...no prisli vianoce..darceky som nakupil a som definitivne na mizine...tak radost...ale ked on je ako maly...jeho foter s rodinou maju prachov ako šupiek ...si kupuje na vianoce niekolkotisicove prstene (podotykam ze v eurach) a jemu je blbe im kupit nieco za 20€ ..on kazdemu minimalne za 100 kupuje...no je on normalny ...a potom s prepacenim p.cuje ze on na narodeniny dostane iba slub na operaciu oci ktora sa aj tak nikdy neuskutocni
no dievcata, nerada opustam nasu veselu debatu, ale idem ja plodit Hanku 🙂 menime sprchac za postel - nech mi teda nevytecie vsetko von 😎
Ta otvorenost ohladne vytokov plati aj pre mna, heeeeeeeeeej? 😅
Dobru noc baby
vela zdaru zelam !!!!! 😀
Baby....a preco v tehu bolia krize? Teda na zaciatku tehu?
no kočeny tak ta ovulka je pravdepodobne teda dneska uz ... nakoniec to asi bol falosny poplach tie ovu testy... ale sranda je ze od polnoci do siedmej rana mam podla jonáša splodit dievča ale to sa nesmie v plodne dni tak neviem ale schvalne budem mat tutu-mutu az po polnoci.a este vecsia sranda je ze mi ovulacne dni uz dva mesiace vysli presne poda tej numerologickej tabulky 🙂 http://www.antear.com/link2.html
@twistybaby tak sup na byka, bude tela :D

@lavyrle nevadi ze ceske, ceskych je vela. Btw Adama aj Olivera mam doma 🙂