icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zlatat
20. dec 2012

@tatanka1 zemiakové placky ... práve uvažujem, že sa do nich pustím, nenormálnu chuť som na ne dostala a tak som sa rehotala, keĎ som si prečítala, že aj ty 😀 😀

katarinka_brnka
autor
20. dec 2012

tak baby mrnusik ma 3mm a sme v 6tt a vse je OK 😎

somsa
20. dec 2012

tak baby...načas vas asi opustam...vidime sa niekedy v marci-aprili 🙂

somsa
20. dec 2012

alebo uvidim keby sa začneme snažiť nanovo 🙂

tatanka1
20. dec 2012

takze dorazila MS?

tatanka1
20. dec 2012

zlatat netrap sa toto babo za to nemoze musis sa cely cas tesit bez strachu !!!!!!

inac deti mi zjedli olavky ako kobilky😀 tak budem dorabat 🙂

somsa
20. dec 2012

@tatanka1 ratam ze v noci alebo zajtra pride..uz som zacala spinit...len neviem preco teplota neklesla ☹

pingu1
20. dec 2012

ahojte. tak ja som uz dokramovala, cca za 5 dni dojde ovu, tak uvidime.

zlatat
20. dec 2012

kočky, keby ste vedeli čo som ja teraz pojedla 😕 😕 ... tak najprv som dostala chuť na niečo sladké - dala som si chlieb so šípkovým lekvárom. Lenže keď som ho zjedla, tak som zistila, že to bolo na mňa už moc sladké, tak som vytiahla z chladničky kačacie škvarky a kyslú kapustu - a ten sladký chlieb zajedla týmto. 😨
No ak mi bude zle, tak mi riadne vynadajte, lebo takto kombinovať jedlá - nechápem, čo ma to napadlo.
Ale teraz mi je fajne 🙂

zlatat
20. dec 2012

@katarinka_brnka supeeer 😅

katarinka_brnka
autor
20. dec 2012

@zlatat dakujem 🙂

tatanka1
20. dec 2012

@somsa ale nemusi este prist 🙂

somsa
20. dec 2012

@tatanka1
@zlatat jooj..zlate ste babule..ale tak ak by aj prisla tak čo...ved to by už čo bolo keby to vyšlo na prvy sup... ale vy dve nas pekne reprezentujete dalej...jedna ista a druha skoroista :*

tatanka1
20. dec 2012

@somsa ale nam to vyslo na 1x a to aj pri synovi 1. dietati a dcerka bola na2x a teraz zas na 1x 😀
tak nehac flintu do zita 🙂

zlatat
20. dec 2012

@tatanka1 u nás to bolo tak, že na 1.syna sme čakali 2 roky, druhý syn vyšiel na 2.pokus, na tretie ( anjelika ) sme čakali 3 roky, 4.bábo ( druhý anjelik ) sa podaril na 2.pokus, ďalší synček ( tretí anjelik ) sa nám podaril po roku no a teraz máme druhý pokus ... tak som strašne zvedavá, či tá postupnosť sa potvrdí 😀
Ale bola by to celkom sranda

lavyrle
20. dec 2012

@emka9 ale tatanka uz ma aj pozit. test !!!!!!
@zlatat nooooo, to dobre vyzera. Drzim palce silno silno silno

zlatat
20. dec 2012

@lavyrle 😵 😵 😵

lavyrle
20. dec 2012

Baby, dnes mi prisiel prvy zarobok nasho psa 😲 a dosiel aj balik z UK - inak by som pre muza mala na Vianoce len knihu. Stastny den dnes 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tatanka1
20. dec 2012

🙂 tak gratulujem!!!

somsa
20. dec 2012

@tatanka1 jooj...ved uvidim zajtra a pozajtra...ak by sa MS nerozbehla tak tomu este dam sancu...ale az potom...dnes som za skeptika 😝

lavyrle
20. dec 2012

@somsa nie je vsetky dnom koniec. Teda aspon dufam 😀 ale pisala si, ze sa s nami rozlucis....preco by si sa chcela lucit?

somsa
20. dec 2012

@lavyrle tak lebo toto bol taky skusobny pokus ze ci to vyde..a. vyzera ze nevyslo...a sme sa s drahym bavili ze ak to teraz nevyde tak ze skusi od januara obmedzit fajcenie a ja by som nasadila vitaminy a potom budeme skusat..cca v aprili (aby bolo januarove ako ja) alebo aj v maji alebo kedykolvek sa krevetke bude chciet zacat rast...a tak som to tu chcela opustit dovtedy aby mi to nebolo moc luto ze to nevyslo...a tak uz som sem nechcela ani dnes vecer ist...som pochystala romantikus vecer a on len dobehol z roboty a bezal zhanat nabijacku na autobateriu lebo ze ak nezozenie tak bude koniec sveta...tak som ostala ako slamena vdova tak som tu

lavyrle
20. dec 2012

@somsa kde by si isla. Neboj sa - postupne sa to bude tehulkoviet, ale iste to nebude naraz 😉

zlatat
20. dec 2012

@somsa kde by si šla, prosím ťa, ako by sme k tomu prišli my, ktorým sa dlhšie nebude dariť?

somsa
20. dec 2012

@zlatat ked mne je z toho trochu smutno....viem ze ty si mala ovela horsie situacie ale toto bol moj prvy pokus...tak som trochu dufala

lavyrle
20. dec 2012

@somsa rozumiem ti. Kazda verime, dufame, snivame, ze to vyjde hned a pojde to bez problemov. No bohuzial to vacsinou tak nie je. Avsak ten vysledok potom bude stat za vsetko to cakanie, aj strach, aj bolest 🙂 a mozno to tak ma byt, aby sme si viac vazili ten dar stat sa matkou a byt matkou 😉 koniec koncov u teba este vobec nie je jasne, ze by ten prvy pokus nevysiel

tatanka1
20. dec 2012

@somsa vie ze len 10% zien otehotnie pocas prvych 3 mesiacov? a len 30-40%do 6 mesiacov?
tak co sa trapis 🙂. my ked sme skusali 1x dieta tak s tym ze ved ono to obvykle dlhsie trva 😀. tak skusime aj pred svadbou. 🙂
ale mam kamaratky co skusaju roky rokuce- jedna asi 4-5 rokov a dalsia cca 2 roky mozno o malo viac . a jedna je moja naj kamaratka. az sa jej bojim dat vediet ze som tehu.... on sa bude tesit je uzasna ale viem ze to bude pre nu aj bolestive. prve deti som jej hned ako prvej povedala (este pred manzelom) , ale teraz ked viem co a ako tak sa mi do toho nechce- jedine ze by aj ona mala pre na radostnu spravu 😀 joooj to by so sa tesila😀

lavyrle
20. dec 2012

@tatanka1 nestras nas 😀 idem radsej manzela zas niekde opriet 😝

A zvysok kde ste???????????????? Kazite dochadzku 😠

laja77
20. dec 2012

@lavyrle tu som 🙂 , prave som vas docitala 😎

somsa
20. dec 2012

@tatanka1
@zlatat tak už mám definitívne 1DC