icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
kvetka_
26. dec 2012

@twistybaby neviem presne ako to je, ale kdesi som to citala. nerada by som vzbudzovala falosnu nadej, ale jeden nikdy nevie co a ako u nas v tele funguje. skus popozerat na nete ako to je s tymi ovu testami. kazdopadne silno drzim palce! 🙂

kvetka_
26. dec 2012

@bubu4125 drzim palec, nech to vyjde, a test si uz neskusala? mozno by cosi uz aj ukazal 3 dni pred MS...

twistybaby
26. dec 2012

@kvetka_ na nete som nic o takomto pripade nenasla iba keby to bolo vjednom kuse aj par dni po ovulke silna ta ciarka tak by to bolo este normalne ale nie ze zoslabne a teraz po 5tich dnoch zas zosilnie... ale zas na to tehu pisu ze by to malo byt az v den ocakavanej MS ked ti ukaze silnejsiu ciarku a nie 5 dni po ovu,to je mi cudne.... 😒

twistybaby
26. dec 2012

@bubu4125 ahoj 🙂 drzim palce nech ti to tento krat uz vyjde.

bubu4125
26. dec 2012

@kvetka_ nie neskúšala som...nechávam to na náhodu...uvidím či dostanem teraz ms...

bubu4125
26. dec 2012

@twistybaby vdaka...dúfajme že už áno...aj ked sa do toho nevžívam...ani priateľ...

kvetka_
26. dec 2012

@twistybaby daj si do googlu "moze ovulacny test ukazat tehotenstvo" a uvidis 🙂 podla dvoch otvorenych linkov verim, ze hej 🙂

twistybaby
26. dec 2012

@kvetka_ aj tak skoro? 5 DPO? 😲

@bubu4125 neboj 2013 bude stastny rok pre nas vsetky 🙂

twistybaby
26. dec 2012

Inak mam aj strasne vodovy výtok,ide toho zomna strasne moc aj cez den,stale mam pocit ako keby som sa pocikala 😅 ale je to výtok taký nie uplne číri,je jemne zbielený , ale strasne riedky a je ho velmi vela. nemalo by po ovulacii nastat nahodou obdobie "sucha"???

@kvetka_

kvetka_
26. dec 2012

@twistybaby bodaj by aj 5 DPO! 😉
alebo mas "casto" ovulaciu, alebo si v "tom", alebo su testy po zaruke . 😅
a co sa tyka vytoku tak to neviem, neporadim ti. nechcem provokovat, ale neni to ten tehotensky? 🙂

twistybaby
26. dec 2012

@kvetka_ testy su uplne nove,rapiclear, a to s tou "castou" ovulkou si jak myslela? kazdy siesty den? 😀 a vytok nema byt ako priznak tehu nahodou ked je husty? sa mi zda ze som tak citala

kvetka_
26. dec 2012

@twistybaby no tak ked vylucime este aj ovu kazdy 6 den, tak mne tam ostava len 1 moznost. a ten tehu vytok, ja som mala prave ze taky ako ty pises vodnaty. no budes musiet nejak prezit aspon 5 dni a potom testnut. juj to bude dlhych 5 dni, vsak?

twistybaby
26. dec 2012

@kvetka_ joj kvetka nesteluj ma! to teraz do toho silvestra nevydrzim! 😠 😀 jaj do kelu nech uz mam nejaky normalny tehu priznak nie taketo hadanky! nebudem zas kludne spat az do toho dna "D" 😀 ja sa na svoj tehu výtok spred tri a pol roka veru uz nepametám.a aj to sme sa snazili 10 mesiacov takze som to prestala riesit a zistila som ze som tehu az ked mi dva týždne meskali kramy... takze som zmekala ranne priznaky... 😖

daniwaugh
27. dec 2012

ja nemozem spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

giuska
27. dec 2012

@somsa ahoj a dakujem no uvidime 14teho vtedy mam dostat ms ale strašne ma boli pod bruškom uvidime

laja77
27. dec 2012

ahojte baby, vidim ze ste vcera mali zase "plodne" dni na pisanie 😀 , tak docitam vas postupne 🙂

laja77
27. dec 2012

@giuska nebude vase spolocne dieta s priatelom potom po pravnej stranke manzelove, ked ste stale manzelmi? aspon na SVK to tak je, myslim teda 😕

giuska
27. dec 2012

@laja77 no on sa musi zapriet otcovstvo ale to je pre nas detail mi budeme vediet že je naše a to je hlavne

b.bardyova
27. dec 2012

@daniwaugh Ahojky my sme v stadiu kludu, nepocitam plodne dni a ani sa nestrasujem :D aj kd v duchu si vsetko prepocitam 🙂 ale dali sme si pauzu na chvilku.
a co svokra spravila??

b.bardyova
27. dec 2012

@emka9 Ahojky my sme na teraz trosku vypli a uvidime co to urobi :D ale pozitivne myslenie je stale :D

giuska
27. dec 2012

dneska taky light obed ryže a zelenina

zlatat
27. dec 2012

ahojte kočky
@somsa ja som testovala, ale už aj ten slabúčkz náznak dúšika sa stratil a potom prišla mrcha 😒
@kvetka_
@twistybaby to je skoro na to, abz ovu test ukázal tehu ... mne najskôr ukázal tehotenstvo až na 9 DPO - dva dni pred tehu testom

zlatat
27. dec 2012

@twistybaby merala si si aj BT? Potvrdila ti ovulku? Lebo na jednej stránke som čítala, že ovulka nastáva až po poslednom pozitívnom teste - vraj sa stáva, že pozit. OVU test je aj viac dní a to, že je pozit, ešte neznamená, že ovulka prebehla ( toto mi potvrdila kamoška - mala pozit. ovu test a nakoniec ovulka u nej neprebehla - kontrolovala si to aj BT aj folikulometriou u Dr. ), proste to len naznačuje, že stúpa ten hormón a ovulácia prebehne od 24-48 hodín po pozitívnom teste. Ale ovulka nastane až keď praskne folikul a vtedy hladina LH hormónu klesá ... čižče ovlulácia je až vtedz, keď klesla hladina LH ... dúfam, že som to nenapísala ako talian.

zlatat
27. dec 2012

@twistybaby podľa mňa ovulku budeš mať až teraz tak hop-šup na mužíka 😀

zlatat
27. dec 2012

@giuska aj my dnes budeme mať rizoto 😀

giuska
27. dec 2012

@zlatat tak tomu ver už nemožem nič ine ani vidiet 😀

giuska
27. dec 2012

@zlatat treba skočit hned na muža aj ja som skakala hned ako som ovulovala tak snad sa tam ten šušnik nejaky uchytil neviem sa dočkat 14tehoo

zlatat
27. dec 2012

@giuska ja neviem odolať jednému zákusku ... včera som ho musela piecť druhýkrát - taký fest orechový bez múky. A je božskýýýý .... za 1 deň padol celý plech - teda nezjedla som ho sama, ale boli sme naň traja.
No ani nemám odvahu postaviť sa na váhu 😔

emka9
27. dec 2012

@b.bardyova Ahoj, to je dobre, ale mna akosi pozitivne myslenie opusta .... ale precitam si tu par riadkov a ako tak to ide 😅

giuska
27. dec 2012

@zlatat ani ja nie 😀 všetko čo sa mi podarilo po troch detoch schudnut sa mi vrati ale snad nie od jedla ale od baby bruška to chcem