Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@kvetka_ na nete som nic o takomto pripade nenasla iba keby to bolo vjednom kuse aj par dni po ovulke silna ta ciarka tak by to bolo este normalne ale nie ze zoslabne a teraz po 5tich dnoch zas zosilnie... ale zas na to tehu pisu ze by to malo byt az v den ocakavanej MS ked ti ukaze silnejsiu ciarku a nie 5 dni po ovu,to je mi cudne.... 😒
@bubu4125 ahoj 🙂 drzim palce nech ti to tento krat uz vyjde.
@twistybaby vdaka...dúfajme že už áno...aj ked sa do toho nevžívam...ani priateľ...
@twistybaby daj si do googlu "moze ovulacny test ukazat tehotenstvo" a uvidis 🙂 podla dvoch otvorenych linkov verim, ze hej 🙂
Inak mam aj strasne vodovy výtok,ide toho zomna strasne moc aj cez den,stale mam pocit ako keby som sa pocikala 😅 ale je to výtok taký nie uplne číri,je jemne zbielený , ale strasne riedky a je ho velmi vela. nemalo by po ovulacii nastat nahodou obdobie "sucha"???
@twistybaby bodaj by aj 5 DPO! 😉
alebo mas "casto" ovulaciu, alebo si v "tom", alebo su testy po zaruke . 😅
a co sa tyka vytoku tak to neviem, neporadim ti. nechcem provokovat, ale neni to ten tehotensky? 🙂
@kvetka_ testy su uplne nove,rapiclear, a to s tou "castou" ovulkou si jak myslela? kazdy siesty den? 😀 a vytok nema byt ako priznak tehu nahodou ked je husty? sa mi zda ze som tak citala
@twistybaby no tak ked vylucime este aj ovu kazdy 6 den, tak mne tam ostava len 1 moznost. a ten tehu vytok, ja som mala prave ze taky ako ty pises vodnaty. no budes musiet nejak prezit aspon 5 dni a potom testnut. juj to bude dlhych 5 dni, vsak?
@kvetka_ joj kvetka nesteluj ma! to teraz do toho silvestra nevydrzim! 😠 😀 jaj do kelu nech uz mam nejaky normalny tehu priznak nie taketo hadanky! nebudem zas kludne spat az do toho dna "D" 😀 ja sa na svoj tehu výtok spred tri a pol roka veru uz nepametám.a aj to sme sa snazili 10 mesiacov takze som to prestala riesit a zistila som ze som tehu az ked mi dva týždne meskali kramy... takze som zmekala ranne priznaky... 😖
ja nemozem spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
ahojte baby, vidim ze ste vcera mali zase "plodne" dni na pisanie 😀 , tak docitam vas postupne 🙂
@daniwaugh Ahojky my sme v stadiu kludu, nepocitam plodne dni a ani sa nestrasujem :D aj kd v duchu si vsetko prepocitam 🙂 ale dali sme si pauzu na chvilku.
a co svokra spravila??
@emka9 Ahojky my sme na teraz trosku vypli a uvidime co to urobi :D ale pozitivne myslenie je stale :D
dneska taky light obed ryže a zelenina
ahojte kočky
@somsa ja som testovala, ale už aj ten slabúčkz náznak dúšika sa stratil a potom prišla mrcha 😒
@kvetka_
@twistybaby to je skoro na to, abz ovu test ukázal tehu ... mne najskôr ukázal tehotenstvo až na 9 DPO - dva dni pred tehu testom
@twistybaby merala si si aj BT? Potvrdila ti ovulku? Lebo na jednej stránke som čítala, že ovulka nastáva až po poslednom pozitívnom teste - vraj sa stáva, že pozit. OVU test je aj viac dní a to, že je pozit, ešte neznamená, že ovulka prebehla ( toto mi potvrdila kamoška - mala pozit. ovu test a nakoniec ovulka u nej neprebehla - kontrolovala si to aj BT aj folikulometriou u Dr. ), proste to len naznačuje, že stúpa ten hormón a ovulácia prebehne od 24-48 hodín po pozitívnom teste. Ale ovulka nastane až keď praskne folikul a vtedy hladina LH hormónu klesá ... čižče ovlulácia je až vtedz, keď klesla hladina LH ... dúfam, že som to nenapísala ako talian.
@twistybaby podľa mňa ovulku budeš mať až teraz tak hop-šup na mužíka 😀
@b.bardyova Ahoj, to je dobre, ale mna akosi pozitivne myslenie opusta .... ale precitam si tu par riadkov a ako tak to ide 😅

@twistybaby neviem presne ako to je, ale kdesi som to citala. nerada by som vzbudzovala falosnu nadej, ale jeden nikdy nevie co a ako u nas v tele funguje. skus popozerat na nete ako to je s tymi ovu testami. kazdopadne silno drzim palce! 🙂