Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle juuuj ťuťu - muťu jaký klašny mikuláš!!! ♥♥♥
Kocky velmi sa tesim , mm sa rozhodol, ze 7.1 ideme na konzultaciu do centra na 2 ivf..sice ja som chcela chvilku pockat ale dnes volal a hned vyvalil na recepcnu, ze chceme co najskorsi termin v novom roku 🙂 ostala som v nemom uzase :D
@lavyrle Ahojky..tak si predstav,ze som nakoniec ms dostala.Este sme si dali cez vikend keksik a v utorok rano som uz mala..Meskala mi 3 dni a ja som fak verila,ze uz nepride.Bradavky mam tmavsie,este v pondelok rano som zvracala,tak mi bolo zle z nicoho..No nic..oplakala som sa..tak velmi sm chcela aby bol test pozitivny,alebo aspon aby tam bol duch...No povedala som si,ze koncim so sledovanim svojho tela..necham to tak..teraz som ostala velmi sklamana,ze mrcha prisla a to sklamanie uz nechcem zazit.Budem sa snazit na to nemysliet a neocakavat kazdy mesiac ci pride alebo nepride mrcha..Sice som ju dostala v utorok a dnes ako keby mi uz skoncila..max.este ju budem mat zajtra..ale aj tak..prisla...
a ty ako?
@twistybaby toto isté vyšlo mne z ranného moču na ovu teste na 7 DPO ... ale žiaľ čiaročka netmavla, ale buď bola rovnaká alebo potom bola slabšia
@dorekapa mrzí ma, že MS došla ... ja som na tom bola veľmi podobne tieto posledné dva cykly .- tehu príznaky jak vyšité - dokonca teraz som deň pred MS každú chvíľku chodila na WC - snáď aj každú polhodinku, prsia boleli, nevoľno od žalúdka,... a nakoniec aj tak prišla ☹ Trošku som si poplakala, ale fakt len trošku, vzalo ma to, lebo som verila, že to vyšlo - ale som si povedala, že tento mesiac končím so sledovaním - aj tak MM nebude doma a max. nezabudnem na termín, ktorý mi vychádza podľa Jonáša 😀
Ale je dosť ťažké na to nemyslieť, keď sa človek o bábo snaží 5 rokov ☹
@twistybaby čítam, že ste keksíkovali 2 dni pred ovulkou - ver, že prežijú ... ja som tak pred rokom otehotnela - mali sme keksík len deň po skončení MS a potom 2 dni pred ovulkou a podarilo sa to - hoci to potom zle skončilo
@zlatat to mi je luto,ze uz 5 rokov sa snazite.My rok ale aj tak je to o drzku.Fakt to sledovanie nepridava na psychike.Na zachod chodim aj ja stale.Pred ms som chodila ako dostihovy kon..kazdu pol.mi trebalo.No ja ked som v utorok dostala,tak som vravela manzelov,ze neverim,ze nie som tehotna...ja mam stale pocit,ze je to poplach,ze som..asi mi sibe.manzel mi navrhol urobit si este jeden test po ms..tak uvidim.nemam ju silnu v podstate ju mam dnes druhy den..a cez noc som ani nespinila.
@b.bardyova aj moji známi boli v Brne - síce aj otehotneli, ale 2x potratili a teraz niekedy idú znova skúšať
@dorekapa no u nás z tých 5 rokov - som síce 3x otehotnela ale aj o bábo prišla a už to viac zažiť nechcem ☹ nehovoriac o tom, že sa snažíme od mojich 35 rokov ...takže rôčky utekajú a už ma začína tlačiť čas 😢
jediné čo ľutujem je to, že som tak dlho čakala - že som nešla k Dr. skôr už po polroku neúspechov ... toto si veľmi vyčítam ☹ ( otehotnela som až po 3 rokoch neúspešných pokusov )
Inak mňa furt bolia prsníky - aj keď MS ešte úplne neskončila -čomu absolútne nerozumiem ... asi sa mi zblbáznili hormóny
@twistybaby u svokrovcov - budeme oslavovať svokrovu 80-tku ... to mi pripomína, že mu musím upiecť poľovnícku poschodovú tortu a mňa nič nenapadá 😖
@zlatat my sa snazime rok a manzel nechce ist k Dr.bolli sme u jednej liecitelky pred 2 mes.dala nam caje,kvapky a povedala,ze manzel ma slabe spermie,ze spermiogram by mu ukazal zle vysledky,ale ze tymi cajmi to napravime a aj kvapkami.A kedze dokoncujeme dom a mame toho vyse hlavy,manzel teraz d oleta k Dr.nepojde a ja som bola pred rokom a povedal ze som zdrava a ak sa nepodari do roka otehotniet,ze my urobi vysetrenia,ale podla mna ak nepojde aj manzel je to zbytocne.
On chce pockat pokial sa nerpestahumeme do domu,lebo stale veri,ze sa to podari normalne prirodzene bez Dr.
@zlatat no to je super,svokor je na silvestra narodeny ci na novy rok? My budeme prvy rok tiez u svokrovcov, svagor so svojou polovičkou nas pozvali (bývaju u svokrovcov) a my berieme ACTIVITY 2 a vela vínka ( ak nebudem teda tehulka este ),ale ja pijem len tak spolocensky,jednu flasu deluxe 🙂 bude zábava uz sa velmi tesím. Oni su velkí humoristi a clovek sa pri nich veru nenudí 🙂 moj manzel je sice tak trosku suchár co sa týka humoru,ale jeho rodina celá mi to vykompenzuje vzdy 😀 odkedy mam syna sme kazdy rok travili silvestra doma ...
@zlatat ja dufam, ze na 2x sa nam zadari 🙂 dufam ze mrazacikovia sa pekne rozmrazia :D
@twistybaby Ahojky no my budeme domka :D vo dvojici 🙂 dame si fernetik a sprsku taka romantika..a na pol noc sa nam chladia bublinky 🙂
@b.bardyova super romantika 🙂
@b.bardyova Tak to je super, ze tvoj chlap takto reaguje 🙂 A kam idete - Gyn Fiv alebo ISCARE?
@twistybaby tak zatial kym sme dvaja :D
@mauerka ideme do Iscaru :D a moj manzelik je v tomto uplne uzasny..chodi so mnou na vsetky vysetrenia a vzdy mi povie aby som si vybrala tu lepsiu staroslivost ..a ked sme boli na prvom IVF tak mi pichal aj injekcie ...ja by som to nezvladla
@b.bardyova Parada! Vypytujem sa mozno viac - ale my sa snazime rok a asi pomaly tiez zacneme pomyslat na CAR... Preco vas odporucili hned na IVF, neskusali ste vobec IUI? Neviem, mozno sa mylim, len mne IUI z laickeho pohladu pride menej "agresivne".
Kočky! ja som nevydrzala a robila som si tehu test 😅 , a bol tam taky duch duchov,vlastne to volnym okom clovek asi na prvy pohlad ani neuvidi ale ja som to tam videla oproti svetlu ked som trosku zaskulila 😀 ,a kedze si odkladam vsetky testy tak som mala aj z minuleho mesiaca jeden negativny tu istu znacku odlozeny a ked som obydva polozila na baterku vedla seba a zasvietila cez ne tak na tom dnesnom jasne presvita tenucka ciarka a na tom z minuleho mesiaca nie...!!! a su uplne rovnake! viem ze to nic nemusi znamenat a viem ze som sprosta ze som nedockava jak male decko a nikto z vas ani ja nemozeme tusit ci sa to podarilo ale nejako mi poskocilo srdiecko a taka mala nadej 🙂
@mauerka No my sme boli na viacerych vysetreniach..nezistili nam ziadnu vaznejsiu poruchu ..ale poslali nas na IUI 2X neuspesne a potom sme isli 1xIVF tiez neuspesne :( tak zistuju co je s nami....tak dufam, ze tentokrat sa podari...ak nie ideme do brna ...ale uvidime kedy🙂
@twistybaby urcite tam nadej je ..len pockaj este chvilocku a potom urob testik aby to bolo stopercentne :D ale tesim sa s tebou
@b.bardyova jo len ma teraz stve ze ze som jak mala... a zacnem si robit nadeje a zas budem sklamana. preco? boze preco som taka nedockava?!?!?!?!? 😠
@twistybaby to je normalne ked tak velmi chces verit ..ja som taka ista ..preto nemam ziadne testiky doma 🙂 az keby to bolo po mrche tak si pojdem kupit ...inak by mi nedali a urcite by som si ich robila ako na beziacom pase :D neboj bude to dobre

@mauerka ahoj tak ja mam deti 6 5 a tri a vb pohode su zvyknute vychovavala som ich do teraz sama a priatela mnaju velmi radi