icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
giuska
27. dec 2012

@mauerka ahoj tak ja mam deti 6 5 a tri a vb pohode su zvyknute vychovavala som ich do teraz sama a priatela mnaju velmi radi

twistybaby
27. dec 2012

@lavyrle juuuj ťuťu - muťu jaký klašny mikuláš!!! ♥♥♥

b.bardyova
27. dec 2012

Kocky velmi sa tesim , mm sa rozhodol, ze 7.1 ideme na konzultaciu do centra na 2 ivf..sice ja som chcela chvilku pockat ale dnes volal a hned vyvalil na recepcnu, ze chceme co najskorsi termin v novom roku 🙂 ostala som v nemom uzase :D

dorekapa
27. dec 2012

@lavyrle Ahojky..tak si predstav,ze som nakoniec ms dostala.Este sme si dali cez vikend keksik a v utorok rano som uz mala..Meskala mi 3 dni a ja som fak verila,ze uz nepride.Bradavky mam tmavsie,este v pondelok rano som zvracala,tak mi bolo zle z nicoho..No nic..oplakala som sa..tak velmi sm chcela aby bol test pozitivny,alebo aspon aby tam bol duch...No povedala som si,ze koncim so sledovanim svojho tela..necham to tak..teraz som ostala velmi sklamana,ze mrcha prisla a to sklamanie uz nechcem zazit.Budem sa snazit na to nemysliet a neocakavat kazdy mesiac ci pride alebo nepride mrcha..Sice som ju dostala v utorok a dnes ako keby mi uz skoncila..max.este ju budem mat zajtra..ale aj tak..prisla...
a ty ako?

giuska
27. dec 2012

@lavyrle no damny aj zomnna stale niečo druhy den vbyteka a je to biele

zlatat
27. dec 2012

@twistybaby toto isté vyšlo mne z ranného moču na ovu teste na 7 DPO ... ale žiaľ čiaročka netmavla, ale buď bola rovnaká alebo potom bola slabšia

zlatat
27. dec 2012

@dorekapa mrzí ma, že MS došla ... ja som na tom bola veľmi podobne tieto posledné dva cykly .- tehu príznaky jak vyšité - dokonca teraz som deň pred MS každú chvíľku chodila na WC - snáď aj každú polhodinku, prsia boleli, nevoľno od žalúdka,... a nakoniec aj tak prišla ☹ Trošku som si poplakala, ale fakt len trošku, vzalo ma to, lebo som verila, že to vyšlo - ale som si povedala, že tento mesiac končím so sledovaním - aj tak MM nebude doma a max. nezabudnem na termín, ktorý mi vychádza podľa Jonáša 😀
Ale je dosť ťažké na to nemyslieť, keď sa človek o bábo snaží 5 rokov ☹

zlatat
27. dec 2012

@twistybaby čítam, že ste keksíkovali 2 dni pred ovulkou - ver, že prežijú ... ja som tak pred rokom otehotnela - mali sme keksík len deň po skončení MS a potom 2 dni pred ovulkou a podarilo sa to - hoci to potom zle skončilo

dorekapa
27. dec 2012

@zlatat to mi je luto,ze uz 5 rokov sa snazite.My rok ale aj tak je to o drzku.Fakt to sledovanie nepridava na psychike.Na zachod chodim aj ja stale.Pred ms som chodila ako dostihovy kon..kazdu pol.mi trebalo.No ja ked som v utorok dostala,tak som vravela manzelov,ze neverim,ze nie som tehotna...ja mam stale pocit,ze je to poplach,ze som..asi mi sibe.manzel mi navrhol urobit si este jeden test po ms..tak uvidim.nemam ju silnu v podstate ju mam dnes druhy den..a cez noc som ani nespinila.

zlatat
27. dec 2012

@b.bardyova aj moji známi boli v Brne - síce aj otehotneli, ale 2x potratili a teraz niekedy idú znova skúšať

twistybaby
27. dec 2012

@zlatat
@lavyrle
hej? no snad tam teda vydrzali.... ale kazdoadne kaslem na to a odteraz sa prestavam pozorovat. nech nemam nervy.... okej tak na inu temu.

Ako budete kočky silvestrovat? doma? či niekde inde?

zlatat
27. dec 2012

@dorekapa no u nás z tých 5 rokov - som síce 3x otehotnela ale aj o bábo prišla a už to viac zažiť nechcem ☹ nehovoriac o tom, že sa snažíme od mojich 35 rokov ...takže rôčky utekajú a už ma začína tlačiť čas 😢
jediné čo ľutujem je to, že som tak dlho čakala - že som nešla k Dr. skôr už po polroku neúspechov ... toto si veľmi vyčítam ☹ ( otehotnela som až po 3 rokoch neúspešných pokusov )
Inak mňa furt bolia prsníky - aj keď MS ešte úplne neskončila -čomu absolútne nerozumiem ... asi sa mi zblbáznili hormóny

zlatat
27. dec 2012

@twistybaby u svokrovcov - budeme oslavovať svokrovu 80-tku ... to mi pripomína, že mu musím upiecť poľovnícku poschodovú tortu a mňa nič nenapadá 😖

dorekapa
27. dec 2012

@zlatat my sa snazime rok a manzel nechce ist k Dr.bolli sme u jednej liecitelky pred 2 mes.dala nam caje,kvapky a povedala,ze manzel ma slabe spermie,ze spermiogram by mu ukazal zle vysledky,ale ze tymi cajmi to napravime a aj kvapkami.A kedze dokoncujeme dom a mame toho vyse hlavy,manzel teraz d oleta k Dr.nepojde a ja som bola pred rokom a povedal ze som zdrava a ak sa nepodari do roka otehotniet,ze my urobi vysetrenia,ale podla mna ak nepojde aj manzel je to zbytocne.
On chce pockat pokial sa nerpestahumeme do domu,lebo stale veri,ze sa to podari normalne prirodzene bez Dr.

dorekapa
27. dec 2012

@zlatat ja mam co cvhila 33 a manzel 36.Z prveho manzelsktva mam 6 rocnu dcerku.Ale moze sa stat,ze aj vo mne je chyba..ved telo sa stale meni

zlatat
27. dec 2012

@dorekapa môjho tiež nedostanem k Dr. - vyjadril sa tak, že keď to nejde prirodzene, tak ostaneme len pri dvoch detičkách - chvalabohu za tie ... keby sme ich nemali, už by som bola zrelá na psychiatriu

twistybaby
27. dec 2012

@zlatat no to je super,svokor je na silvestra narodeny ci na novy rok? My budeme prvy rok tiez u svokrovcov, svagor so svojou polovičkou nas pozvali (bývaju u svokrovcov) a my berieme ACTIVITY 2 a vela vínka ( ak nebudem teda tehulka este ),ale ja pijem len tak spolocensky,jednu flasu deluxe 🙂 bude zábava uz sa velmi tesím. Oni su velkí humoristi a clovek sa pri nich veru nenudí 🙂 moj manzel je sice tak trosku suchár co sa týka humoru,ale jeho rodina celá mi to vykompenzuje vzdy 😀 odkedy mam syna sme kazdy rok travili silvestra doma ...

b.bardyova
27. dec 2012

@zlatat ja dufam, ze na 2x sa nam zadari 🙂 dufam ze mrazacikovia sa pekne rozmrazia :D

b.bardyova
27. dec 2012

@twistybaby Ahojky no my budeme domka :D vo dvojici 🙂 dame si fernetik a sprsku taka romantika..a na pol noc sa nam chladia bublinky 🙂

twistybaby
27. dec 2012

@b.bardyova super romantika 🙂

mauerka
27. dec 2012

@b.bardyova Tak to je super, ze tvoj chlap takto reaguje 🙂 A kam idete - Gyn Fiv alebo ISCARE?

b.bardyova
27. dec 2012

@twistybaby tak zatial kym sme dvaja :D

b.bardyova
27. dec 2012

@mauerka ideme do Iscaru :D a moj manzelik je v tomto uplne uzasny..chodi so mnou na vsetky vysetrenia a vzdy mi povie aby som si vybrala tu lepsiu staroslivost ..a ked sme boli na prvom IVF tak mi pichal aj injekcie ...ja by som to nezvladla

mauerka
27. dec 2012

@b.bardyova Parada! Vypytujem sa mozno viac - ale my sa snazime rok a asi pomaly tiez zacneme pomyslat na CAR... Preco vas odporucili hned na IVF, neskusali ste vobec IUI? Neviem, mozno sa mylim, len mne IUI z laickeho pohladu pride menej "agresivne".

twistybaby
27. dec 2012

Kočky! ja som nevydrzala a robila som si tehu test 😅 , a bol tam taky duch duchov,vlastne to volnym okom clovek asi na prvy pohlad ani neuvidi ale ja som to tam videla oproti svetlu ked som trosku zaskulila 😀 ,a kedze si odkladam vsetky testy tak som mala aj z minuleho mesiaca jeden negativny tu istu znacku odlozeny a ked som obydva polozila na baterku vedla seba a zasvietila cez ne tak na tom dnesnom jasne presvita tenucka ciarka a na tom z minuleho mesiaca nie...!!! a su uplne rovnake! viem ze to nic nemusi znamenat a viem ze som sprosta ze som nedockava jak male decko a nikto z vas ani ja nemozeme tusit ci sa to podarilo ale nejako mi poskocilo srdiecko a taka mala nadej 🙂

dorekapa
27. dec 2012

@zlatat tak vidis,vy mate dve deticky.Tak sa tesite z nich.

b.bardyova
27. dec 2012

@mauerka No my sme boli na viacerych vysetreniach..nezistili nam ziadnu vaznejsiu poruchu ..ale poslali nas na IUI 2X neuspesne a potom sme isli 1xIVF tiez neuspesne :( tak zistuju co je s nami....tak dufam, ze tentokrat sa podari...ak nie ideme do brna ...ale uvidime kedy🙂

b.bardyova
27. dec 2012

@twistybaby urcite tam nadej je ..len pockaj este chvilocku a potom urob testik aby to bolo stopercentne :D ale tesim sa s tebou

twistybaby
27. dec 2012

@b.bardyova jo len ma teraz stve ze ze som jak mala... a zacnem si robit nadeje a zas budem sklamana. preco? boze preco som taka nedockava?!?!?!?!? 😠

b.bardyova
27. dec 2012

@twistybaby to je normalne ked tak velmi chces verit ..ja som taka ista ..preto nemam ziadne testiky doma 🙂 az keby to bolo po mrche tak si pojdem kupit ...inak by mi nedali a urcite by som si ich robila ako na beziacom pase :D neboj bude to dobre