icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
daniwaugh
11. nov 2012

@lavyrle juuuj tak to poznam.. aspon ten starsi riesi take veci a ja by som velmi rada teraz princeznu.. dala som si vypocitat od Jonasa, tak musim tomu verit, nic ine mi nezostava.. Ty to ako planujes? na "nahodu" a stastie?🙂

lavyrle
11. nov 2012

@daniwaugh ja som v auguste potratila, takze uz ani az tak neriesim ci bude baba, hlavne, aby sa narodilo a bolo zdrave. Zaciname od konca decembra 🙂

daniwaugh
11. nov 2012

@lavyrle jejda to muselo byt hrozne :( ale teraz to uz vyjde! ja zacnem podla jonasa, cize asi januar 😎 😎

lavyrle
11. nov 2012

@daniwaugh robil ti nejaké konkrétne výpočty?

daniwaugh
11. nov 2012

@lavyrle no mali by mi to zajtra alebo pozajtra dojst ale zatial som si kukla na tej zdarma stranke co baby vravia ze je presne ako jeho vypocty (tie co si to dali spravit a porovnali tak povedali ze skoda prachov ked to mozu mat zadara)

briasr
11. nov 2012

Ahoj budúce mamičky resp viacnásobne mamičky aj my sa chystáme pracovať na dieťatku. Momentálne som vysadila antikoncepciu a čakám na normálny menzes po dlhých 5 rokoch. O dieťatko sa začneme snažiť od cca marca. dovtedy sa cchceme na to fyzicky a psychicky pripraviť.

daniwaugh
11. nov 2012

@briasr vitaj 🙂 ja som dobrala posledne tabletky 2dni dozadu 🙂 my sa zacneme snazit kedykolvek nam vyjde dievcinka 🙂 ale podla kalendara v januari 🙂)

briasr
11. nov 2012

@daniwaugh vidím že si doma v oslabení, tak nech sa vydarí dcérka 😉

daniwaugh
11. nov 2012

@briasr dakujem, budem sa snazit 🙂 ja som odvzdy chcela len dievcatko a uz mam 2 chlapov, tak snad by sa mohla zadarit.. teda jasne ze ich zboznujem, ved tak co mi ine ostava 😎 😎 😎 😀 😀 😀 ale predsalen trocha ruzovej mi neublizi :D
ty mas "vybrate" co by si chcela? a aj nejake deturence?

lavyrle
12. nov 2012

@daniwaugh mas link na tu stranku zdarma 😀 ?

briasr
12. nov 2012

@daniwaugh tak mne je to v podstate jedno čo by to bolo (ale ja som odjakživa ked som bola aj malá chcela mať staršieho brata ktorý by ma chránil a pomáhal by mi, tak možno taký scenár by sa mi páčil, nakoľko by sme nechceli skončiť pri jednom bábu, ale to je hudba dalekej buducnosti ), hlavne zdravé aby bolo. Zatial detičky nemám takže to bude naša prvotina, dúfam že sa zadarí, lebo ako pozeram je tu dosť žien ktoré by chceli ale akosi to neide ☹

lavyrle
12. nov 2012

@daniwaugh http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
nevyznam sa v tom...to akoze v ten den a presne v tom case splodim dievca??? Mam to tak, ze 16.11 - 18.33 dievca a 16.12 chlapec. Znamena to od 16.11-16.12 dievca? ci len ten jeden den 😲

daniwaugh
12. nov 2012

@lavyrle iba ten jeden den a nesmie sa ti to kryt s biologickymi plodnyi dnami 🙂

daniwaugh
12. nov 2012

@briasr no co ja viem najvacsim nepriatelom je stres.. nam sa obaja zbojnici na prvy raz podarili🙂 treba verit ..

lavyrle
12. nov 2012

@daniwaugh a tak to je daka somarina, nie? Vsak napriklad teraz mam mrchu, ale vyhadza mi, ze 16.11 by som splodila dceru. Logicky ju nesplodim, kedze nemam plodne dni. Ci ako?

daniwaugh
12. nov 2012

@lavyrle no to prave nie je somarina 🙂 ja neviem ako to ma fungovat ale viem ze to funguje vela ludom. nie vsetkym, jasne, ale ak je to cez ovu/plodne dni tak nevie garantovat pohlavie.. 🙂 ja poznam osobne 3 baby ktore pocali uplne mimo ovulacie, takze neviem no :D

lavyrle
12. nov 2012

@daniwaugh aha 🙂 no vsak za pokus nic nedame 😀 ked pozeram na tie datumy tak mne to vychadza vzdy uplne tesne po menzese - teda prvy den po

daniwaugh
12. nov 2012

@lavyrle aj j a si vravim ze skusime uvidime 🙂 a ms sa ti moze aj posunut ale ak by ti na pohlavi nezalezalo tsk rote krizom krazom kazdy den 🙂)))

lavyrle
12. nov 2012

@daniwaugh mne ti mrcha chodi presne na den a aj ovulaciu mam ako hodiny a vzdy o nej presne viem. Presne viem aj kedy mam plodne dni - vsetko mi sedi. Takze pochybujem, ale ako hovorim - nic za to nedam 😉

daniwaugh
12. nov 2012

@lavyrle hehe stastna to zena 🙂
ja som po maxovi nemala 2r ms lebo som brala cerazette a po alexovi som este nedostala a uz som zacala brat a este aj kojim tak ale pred 3dnami som vysadila tak uvidim ci a ako dojde 🙂))) ja som ale nikdy nemala pravidelnu.. hlavne dufam ze sa mi s jonasovym vypoctom nebude krizovat...

lavyrle
12. nov 2012

co na tom, ze mam pravidelny cyklus, ked niekde je chyba a babatko odchadza ☹ no snad to bola naozaj len nestastna zhoda nahod. Laka ma vyskusat tie "tvoje" vypocty 😝 ako naschval - dievcatko mi vychadza na tento piatok, v decembri chlapcek a v januari dievcatko. Tento mesiac este nechcem, kedze doky mi kazal pockat aj polroka a teraz su to len tri cykly (v nemocke mi zas doky kazal pockat tri cykly 😕 ).....moj plan bol zacat snazilkovat po Vianociach. Vtedy by som mala mat plodne dni, takze tam to necham na nahodu a potom skusim v januari 😉

daniwaugh
12. nov 2012

@lavyrle urcite to bola nestastna nahoda, na nic ine ai nemysli! no hlavne aj ked ti teraz baba vychadza tak aby sa ti to s ovu (a plus minus4dni) nekrizovalo, inak su ti vypocty na milu jarmilu 🙂

lavyrle
12. nov 2012

@daniwaugh nekrizuje sa mi to vobec, lebo mne plodne dni vychadzaju tak od 20.11....ovu mi vychadza na 25.11 (krasny datum, presne na moje meniny :D). A podla Jonasa mi dievcatko vychadza 16.11. Ale skor to beriem ako srandu, logicky je to blbost 😲

daniwaugh
12. nov 2012

@lavyrle no mozno je to blbost ale zenam to vychadza 😀 😀 😀 😀

lavyrle
12. nov 2012

@daniwaugh ty ma tak zmotas, ze to vyskusam hned tento piatok 😝

daniwaugh
12. nov 2012

@lavyrle no tak sak za skusku nic nedas predsa, nie?🙂
ako par zien tvrdi, ze im to nevyslo, lenze otazne je, ci to dodrziavali presne atd, lebo to ti ziadna neprizna, ze som krava a milovali sme sa bez ochdany v "zelenych dnoch" a teraz mam ine pohlavie, chapes, radsej povedia, ze "mne to nevyslo" .. ved uvidis sama, mne to tiez sa nezdalo, ze ako otehotnies mimo ovu, ale ako hovorim, osobne poznam mininalne 3 babeny co otehotneli komplet mimo ovu, takze uz verim vsetkemu 😀 😀 😀 😀

emka9
12. nov 2012

@lavyrle 🙂 mám taký tušák, že to bude baba 🙂 držím palce ..... a za skúšku nedáš nič, aspoň budeme vedieť, ,ako to bude u Teba .... nás čakajú už len 2 ms, rozhodli sme sa počkať len 3 mesiace ..... aj keď nikdy nevieš, náhoda je náhoda ... možno aj skôr .... ale radšej počkáme 3 mes. .... držím palce všetkým budúcim maminám 🙂

lavyrle
12. nov 2012

@emka9 no ja mam akurat touto mrchou treti cyklus uspesne za sebou 🙂

daniwaugh
12. nov 2012

@lavyrle inak to je vraj tiez individualne, niektore nemoze aj dlho po tom otehu a niektore hned lebo maternica je kvazi pripravena..