Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
baby, ktore ste dlhsie na MK, povedzte mi co to znamena, ked niekto niekomu akoze nahlasi album alebo status? Lebo tak si tu citam nejake fotoblogy a tam ze niekto mi nahlasil album ...nerozumiem tomu, to akoze preco nieco nahlasuju, ci co 😀 no, uz som sa dobre domotala 😀 😎
@daniwaugh myslimze flinta je uz zahodena.kedzetento test dopadol tak ako dopadol asi to uz ine nebude....
@laja77 vies ake mam uz stresy? cely zaludok sa mi trasie,vlastne vsetky vnutornosti,vcera som a este cely den tak vytesovala,ze som dosla domov z tej kolaudacie o druhej ranoa nemohla som az do piatej zaspat.musela som sa ist prechadzat po dome lebo mi zvieralo zaludok od vzrusenia z toho ze mozem byt. teraz budem az do pondelka taka nervozna ze az.uz teraz sa mi z tej nervozity chce vracat...mozem robit cokolvek,odputavat pozornost od tych myslienok ,nic nepomaha,stale ma oblieva žaludočne trasenie....
@zlatat sa nastvem a pojdem si este dnes kupit 10 ks mamatestov a budem ocikavat kazdu hodinu 😠 ☹
@twistybaby ja viem, ze je to tazke a ani neviem, co by som Ti na tu nervozitu poradila, lebo sama viem, ze ak by som na teste objavila co i len naznak dusika, nutilo by ma to testovat znova a znova. Ale urcite sama vies, ze stresovat nepomoze a mozno este budes naozaj milo prekvapena, tak vydrzat 🙂 , niekedy ani testy nie su 100%, sama som toho dokazom pri mojom druhom tehotenstve, ked som mala 3 dni po vynechani MS test negativny anakoniec som tehu bola, vsetky Ti tu drzime palce
dakujem @laja77 ... si zlata 🙂 len sa neviem ukludnit a nechcem byt nervozna,len neviem co mam robit,nejdena to nemysliet a ked nahodou ,cistou nahodou tehu som ,nechcem aby to odislo kôli tomu ze som v strese.... dokelu 😠 hnevam sa sama na seba 😠
viete co je čudné? že včera na tej kolaudácii sa mi neskutočne točila hlava.mala som chvilkami také závrate ze som skoro do steny naburala ked som sla na záchod,ako ma to tahalo do strany ... rozmyslam ze si predsa len asi pojdem kupit testik a cely den nebudem pit a vecer testnem.... mamatest nikdy nesklamal 🙂
@laja77 neviem čo to znamená, asi to, že niektorá "dobrá duša" nemá čo robiť, nudí sa, tak nahlasuje albumy .... no a ono to asi podstúpi adminovi a ten sa rozhodne či album nechá tak ako je, alebo ho stopne - akože je proti prvidlám ... mne takto asi 4x stopli album, dokonca sa mi stalo, že mi ich aj vymazali 😠 😠 😠 😠 bez udania dôvodu
@twistybaby počkaj, kým nebudeš 11DPO a potom testni Mamatestom - ten ani mňa nikdy nesklamal .. a ostal mi už len jeden 😖 U nás ho nedostať ☹
@zlatat pre pokoj svojej duse idem aj dnes testnut, ja to proste nevydrzim a budem testovat asi kazdy den kym nedojde mrcha.... inak by som sa zblaznila... kupim vsetky druhy testov co budu mat a uvidi sa 🙂
@twistybaby ak vecer testnes tak ti to je naprdak lebo koncentracia je vysoka rano a nie vecer. ak uz musis testovat tak vydrz do rana prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😒 😒 😒 😒
@daniwaugh lenze tu ide o to kolko pijes aby nebola koncentracia nizka, ja nebudem cely den pit a zadrzim to az do vecera a to je take iste ako po 8 hodinovom spanku 😉
Baby zacinam byt chora z tych vasich ovu testov, lebo vzdy si myslim, ze je to daky pozit tehu test 😕
A neviem co to je, ale teraz som si nasla na nohavickach ten isty vytok, len do ruzova s takymi ako do hneda bodkami 😒 predtym v tehu si to nepamatam.....som 17DC alebo 18DC
@twistybaby ja som si tiez vcera naliala kus puncu a to som akoze pila cely vecer a nikto neriesil, ze oni piju uz piaty pohar a ja mam stale rovnako 😀
@daniwaugh a co im zistili? Mali len takuto teplotu? Lebo moje decka su teplotove - kludne im TT vyskoci ja na 40 a na druhy den sa tvaria ako keby im nic nebolo....dam im dva dni kludu a su fit
@twistybaby no to je uzasny napad den nepit a ak si tehu myslis ze to mimcu dobre urobi? :(
@mauerka mna sa vcera muz opytal vecer v posteli "PO" .....a kedy to mas ovulaciu? Ja mu na to, ze uz bola zaciatkom tyzdna.....a on tak spokojne "tak na co sme teraz snazilkovali?"......ja mu na to, ze pre radost - tak bol este spokojnejsi 🙂
@twistybaby este neries - uvidi sa a ked nic tak ideme dalej. Ale je to smutok - ja viem ☹ tento cas je taky super - lebo testovat este nemozem, ale nadejam sa, ze je to tu, citim priznaky a predstavujem si ake to bude 🙂 🙂 🙂 a potom pridde sklamanie.....no stale sme len na zaciatku 😉
@daniwaugh uhniezdenie 5 dni po ovu? A ako to, ze uz mam ten vytok? Asi treti den 😀 Detickam prajem rychle vyzdravenie
Dnes je nadherny den - slniecko svieti, ale je ai zima, sused pustil aspon maly vlek - tak mladsi si aj zalyzoval a starsi sa boboval aj so sesternicou, ktora je u nas na prazdninach. Jednu foto prirody som urobila aj pre vas 😀 vecer hodim, teraz som na starom laptote
@twistybaby s tym nepitim to nie je dobry napad. Ak by si bola tehu, potrebujes prave ovela viac pit 😉 vykasli sa na to - zas to netreba tak silit. Este dva dni a uvidis, pripadne si kup test a rano este ocikas. Ak je to tehu - tak sa raz iste ukaze !!! A ak nie je, tak mozes nepit aj tri dni.
Mne napriklad naposledy tehu ukazalo na 26ty den (som myslela, ze 27, ale vcera som to prepocitala) a to som testovala vecer a aj normalne pila. Zas niektorym babam neukaze ani po vymeskani mrchy a ked pises, ze mas dlhy cyklus tak to pravdepodobne bude aj tvoj pripad !!!!!
@laja77 ja som tu uplne nova, takze ja neviem co to tu znamena, aj tym srdieckam nerozumiem a minule mi prisiel daky darcek - ani tomu nerozumiem, ale som ho hned poslala dalej 🙂
Ozaj baby - to sa neda dako nastavit, ze by nam ukazovalo, ktory den cyklu sme??? Lebo ja zas neviem s kym som na tom rovnako....viem, ze pingu je asi tak ako ja
chcem sa k vam pridat,dufam ze rok 2013 bude aj pre nas stastny, aj ked pochybujem ze to pojde tak lahko ako som si predstavovala 😒 ,koncom septembra som vysadila HAK ale ms sa mi uplne rozhadzala prva bola ok -este vpliv hak,druha zacala az po vyvolavacke a tretia sa este nedostavila a to som dnes 51 DC.Chcela som upravu cyklu riesit bylinkami a tak pijem alchemilku uz 2 mesiace a kvapky FEMI beriem 10 dni.Zatial to vyzera tak ze budem musiet ist po novom roku na vyvolavacku ☹ ,bojim sa najviac toho ze ms po nej sice pride ale ovulka aj tak nebude,dr. mi chce nasadit duphaston ,niesom si ista ci ho chcem uzivat lebo nemyslim si ze mi zaberie ked vobec nemam ovulku.mali ste niektora tento problem a stacili vam na rozbehnutie bilinky po vysadeni HAK?
@twistybaby no a ti poviem, že teraz som si spravila OVu test - a je tam len duch ... teda LH je také ako má byť ... takže babo bu´d múdra - vravím, už mi šibe
@twistybaby vzdrž do rána - nepiť je ešte horšie - zauhstí sa ti krv a ak aj tam nejaká šošovička je, tak jej hustá krv zabráni prístupu živína zomrie ... ver mi, viem o čom hovorím, ja mám problém s hustou krvou 😖 A už mi 3 bábätká v brušku takto zomreli - a ktovie, koľko mikropotratov som mala

@laja77 no vidím, že nás je tu viac takých "trafených" 😀