icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
12. nov 2012

@daniwaugh uvidime. Ja som zatial vzdy a to teda bolo 4x otehotnela na prvykrat. Po prvom MA pred 11 rokmi som mala prestavku rok, pretoze nam to tak proste nejak vyslo, ale hned ako sme sa zacali snazit - otehotnela som. A to tehu bolo bez problemov, aj to dalsie. Neviem ako sa bude telo spravat takto rychlo, ale ja uz som sa po cca 10tich dnoch fyzicky citila uplne fit. Horsie je to s psychikou, najma v case PMS 😖

daniwaugh
12. nov 2012

@lavyrle juj tak to nepotesi tie dva ale uz bude vsetko ok a hotovo!!!!

lavyrle
13. nov 2012

a ostatne babule kde ste???? Tak udatne snazilkujete ci ako? 😝

daniwaugh
13. nov 2012

@lavyrle 😀 😀 😀
tak mne dosiel vypocet a bud dnes alebo az v januari..

lavyrle
13. nov 2012

@daniwaugh tak sup sup do postele 😀
A vychadza to tak aj v tom vypocte zadarmo?

kiki6
14. nov 2012

@kiki6 no však totok. No ja som už úplne mimo a hlavne psychicky. Mala som už 2 týždne pocity zase, že som tehotná, brutálne mi navreli prsia, cítim, že ich mám väčšie, vidím to, iný tvar stoja mi, býva mi zle a v nedeľu fasa na 25. deń som dostla krámy. Takže fasa, som nadšená. Tak už rezignujem, už to asi nebudem vôbec riešiť a vykašlem sa na to. Takže znova už druhý cyklus beriem fytosoju a uvidím zase budúci mesiac. Takže som bola zase psychicky mimo, lebo už ma to nebaví. No asi už len zmeniť narýchlo parntera ale to by ten môj neprežil a určite by mi neuveril, že je to jeho keď sa nám 3 roky nedarí. No už píšem asi z cesty, už mi šibe. 🤐

kiki6
14. nov 2012

lavyrle no však totok. No ja som už úplne mimo a hlavne psychicky. Mala som už 2 týždne pocity zase, že som tehotná, brutálne mi navreli prsia, cítim, že ich mám väčšie, vidím to, iný tvar stoja mi, býva mi zle a v nedeľu fasa na 25. deń som dostla krámy. Takže fasa, som nadšená. Tak už rezignujem, už to asi nebudem vôbec riešiť a vykašlem sa na to. Takže znova už druhý cyklus beriem fytosoju a uvidím zase budúci mesiac. Takže som bola zase psychicky mimo, lebo už ma to nebaví. No asi už len zmeniť narýchlo parntera ale to by ten môj neprežil a určite by mi neuveril, že je to jeho keď sa nám 3 roky nedarí. No už píšem asi z cesty, už mi šibe. emoticon

kiki6
14. nov 2012

@daniwaugh no len pre info, na tej nemeckej stránke fičím už 3/4 roka a nič. Samozrejme dni dodržiavam ale hodiny nie, ve´d to je choré, aby som starého budila o 4. ráno, že podme na to

daniwaugh
14. nov 2012

@kiki6 to by som dostala asi vankusom po hlave keby som skusila ze o 3:42 alebo tak 🙂)))
a prvy sa vam hned podaril?

daniwaugh
14. nov 2012

@lavyrle no nemoooooozem ked neviem ci som nemala ovu (a dnes uz je neskoro) a okrem toho som ln 9.11 dobrala tabletky tak este furt urcite chrania 🙂

kiki6
14. nov 2012

@daniwaugh no dcéru sme robili 8 mesiacov ale všetko bolo Ok aj ja aj muž. No a teraz sa snažímeuž 3 roky a nedarí sa

lavyrle
14. nov 2012

@kiki6 Zahumensky na mama a ja casto pise o tom v poradni, ze ked to clovek velmi sleduje tak vznikne psychosterilita 😖 mozno aj toto je problem, ze clovek sa moc sleduje, hlien, teplotu a potom to proste nefunguje. Ale zas uplne chapem, ze to musi byt velmi frustrujuce a ja by som bola taka ista 😒

lavyrle
14. nov 2012

@daniwaugh jaj to musia byt neplodne dni - zabudla som 😀 ale ak tomu rozumiem - mozem sa pokusat aj cez plodne dni, ibaze vtedy neviem co to bude. U mna to bude tak, ze hned ako sa bude dat - zacneme snazilkovat, takze nebudem riesit datumy 😎 co bude, to bude

mauerka
14. nov 2012

Ahojte! Zhrniem nase posledne dni: V sobotu ovula /test pozitivny rano, priznaky jasne/, sexik bol v piatok vecer za "asistencie" PreSeed gelu. Takze snad den, dva mohli chlapci vo mne aj vydrzat na ten spravny moment, ale tak uvidime. Od pondelka som nabehla na 2xPyridoxin, nech sa rozbehne progesteron.
Co je ale smutne - vcera potratila segra /11tt/, dnes je na kyrete, takze tak je nam smutno doma...☹

daniwaugh
14. nov 2012

@lavyrle presne tak 🙂 ja mozem iba cez neplodne alebo riskovat dalsieho bubaka 🙂

daniwaugh
14. nov 2012

@mauerka och :((

kiki6
14. nov 2012

@lavyrle to ti verím, aj časom na to prichádzam sama a asi to aj tak je. Lenže ja mám už 34 a určite nechcem rodiť v 40- ke. Takže prečo sledujem, však .... Ja som názoru, že keď niečo chceš, treba ísť za tým a keď to nejde samé, tak tomu treba pomôcť, takže na náhodu moc neverím. Väčšinou mám všetko naplánované, toto mi nevychádza a už som pochopila, že s tým zrejme nepohnem a budem to musieť nechať na náhodu. 😔

lavyrle
14. nov 2012

@kiki6 ja som presne taka ista. Som planovaci typ /absolutny protipol mojho muza/ - ja mam od 20tky v hlave naplanovany zivot 😀 moj muz zas neznasa plany dopredu - on tvrdi, ze potom to naschval nevyjde. Ja planujem letnu dovolenku v zime, on tyzden pred dovolenkou - najlepsie last minute, zbalit sa ist 😀 mna to zas vytaca. Mam rada, ked veci idu podla planu a ked nie, zacinam byt nervozna. Ja som proste jasny byk 😝 posledna udalost s babatkom ma vsak pekne prefackala. Ale som toho nazoru, ze ked clovek niecomu fakt veri a ide za tym - musi sa to podarit. No mozno toto fakt nie je v nasich rukach

lavyrle
14. nov 2012

@mauerka je mi to luto, fakt velmi ☹ keby niekto vedel povedat jasne priciny, bolo by vsetko omnoho jednoduhsie 😒
Tebe prajem nech nam onedlho budes moct napisat, ze tehu test je pozitivny - nech si pre nas motivaciou 😉

kiki6
14. nov 2012

@lavyrle no ja viem, že sa mi to podarí, lebo som v poriadku, len zase som typ, že načo čakať. Čím skôr tak lepšie, načo čakať, ja hrozne nerada čakám, aj čakanie na výťah mi vadí. No ja plánujem, ale tak, že nemusí to byť na 100 % akože dopredu, ale tiež presne všetko aj dovču a mala som naplánované, že sa vydám v 25 a do vtedy chcem aj dieťa a vydávala som sa v 25 a dieťa bolo v 26. Takže to mi tak vyšlo a toto oplodnenie mi niak nevychádza a nechám to. No není to môj štýl. A hlavne tým urýchlením a potlačením resp. nakopnutím nič nepokazím, lebo sú to len testy a vitamíny, takže žiadne lieky ja do seba nepchám, to som proti tomu a hlavne antibiotiká to odmietam pokiaľ vyslovene nehorí..... Takže lavyrle budeme čakať a dúfať. Budúci týždeň som už objednaná do Iscare, mám mať akurát OVU, takže už som v robote v pohode tak stíham. Až teraz som sa k tomu dostala od septembra.

kiki6
14. nov 2012

@lavyrle no keď mám pravdu povedať, tiež by som bola kľudnejšia, keby mi gyndo povedal, že sa nám nedarí lebo..... a mala niaky problém. Ne, že 3 roky počúvam ako je všetko OK, v norme, super výsledky a 3 roky nič, že treba sa viac snažiť. Ako toto keď mi povedal, tak som mu na to, že nežijeme za socíku , že ja nebudem určite čakať na zázrak alebo ostat. veci, v dnešnej dobe keď máme lieky skoro na všetko a my sa tu hráme na viac snaženie..... veď všetky to už máme odskúšané a 100x odsnažené, takže nejsom ten typ čo chodí do kostola a modlí sa ,že kedy asi by to už mohlo byť. Fuj - ale som sa vytočila.

lavyrle
14. nov 2012

@kiki6 no toto aj mna vytaca. Som super zdrava, nic mi nie je a napriek tomu som potratila 😖 tak niekde asi chyba bude. Ja si vycitam, ze sme boli v Tatrach na dovci - slapala som na Skalnate Pleso, ale bola to taka pohodova 2-hodinova tura, zvladol to aj nas 5-rocny syn.....alebo som sla na bicykli, ale aj to len asi 20minut cez Pieninsky narodny park. Niekto sportuje cele tehu, ja som sa pytala aj dokyho ci mozem ist do Tatier - povedal, ze mozem. Lenze vychadza mi to tak, ze presne tam sa to stalo ☹
Ty mas problem otehotniet, ja zas umriem strachom, ked otehotniem, ze ci o babo zas nepridem. Co vsetko si my zeny musime vytrpiet

kiki6
14. nov 2012

@lavyrle no veď to ti verím. Ale ja som prišla tiež o bábo v 4 tt pred dvoma rokmi a vidíš od vtedy nič a nič manuálne ani namáhavé som nerobila. Neviem, toto si nemyslím, že to bolo z toho, lebo už mám toho prečítaného dosť na nete a niekde som čítala, že telo to je vie všetko 1000% odhadnúť a ponechá len to čo bude super zdravé a to čo je predurčené, že by boli problémy, resp. niečo v neporiadku tak vylúči. Takže aj tomuto trošku verím. Kamoška má brutál. problémy so štítn. žlazou, a brutálne migrény, brala na hlavu denne 5 silných tabletiek, stále grcala a požrala všetko možné a nepotratila a už je v 8 mesiaci. Takže plod bol zrejme veľmi silný. A my sme duper zdravé, ale náhodou sa trošku rozčúlime v práci, resp. sme zúfalí z decka ke´d nás hnevá a vidíš zrazu potratíme. Takže neverím na osud ani v boha ale toto vážne nechávam na náhodu a viem, že som zdravá a že to príde, no len nechcem aby to prišlo omlyom za 5 rokov, keď už vážne prestaneme dúfať.

lavyrle
14. nov 2012

@kiki6 aj toto ma napadlo, ze ja tie prve tyzdne mam hystericke stavy - proste ma rozculi aj somarina 😒 lenze takto som sa porozculovala aj so starsim synom a mladsi to bez ujmy v brusku prezil 😒 nebude to v tom. No nic nenariesime. Uvidime co nam bude dopriate. Ale serie ma to - zijem zdravo, ATB som nejedla hadam tri roky, nic mi nie je....a potom pocujes, ze co ja viem narkomanka porodi dieta - je to nespravodlive, ale takto sa na to asi neda pozerat. No idem ja poukladat tie nase deti, lebo este tu pobehuju

kiki6
14. nov 2012

@lavyrle no máš veselo. To moje je tiež vedľa mňa, takže kecá a mám z tohto aj z filmu... nič, vnímam každé štvrté slovo. Ale ja neviem, ja už som presvedčená, že naše telo aj mysel musí zažiť niaky šok, na čo nie je stále zvyknuté a pripravené, napr. zmena zamestnania, výmena patnera 😠 ,kúpiť psa mačku, ako total niečo otočiť o 360 stupňov - iba náhodou samozrejme, alebo niaka výnimoč. zmena lebo ináč to naše telo bere bežne a bez niakeho šoku nič nové nezaznamená. No takto by som to asi vysvetlila alebo potom ešte čakať kedy bude príroda, hviezdy, poly a všetkov správnom rozpoložení aby už aj na nás prišlo 😵 . Ja hovorím mužovi, že tie jeho spermie sú po 13 rokoch už voči mojim vajíčkam asi maximál. odolné, takže asi tak....

lavyrle
15. nov 2012

@daniwaugh mam mrchu v plnom nasadeni a zajtra by som mala podla Jonasa splodit dceru 😀 to ako? Cez mrchu? 😝

mauerka
15. nov 2012

@lavyrle No maja, tak to by som teda chcela vidiet 😀 Ako ja verim vo "veci medzi nebom a zemou", ale napr. toto konkretne mi pride prinajmensom zvlastne. Ale tak ak by sa nejakym zazrakom malo podarit, tak nech sa podari hoci aj podla Jonasa, ci Chucka Norrisa 😉
Dnes mam lenivy den v praci, nechce sa mi nic...

emka9
15. nov 2012

Ahojte, mám hlavu v smútku, dnes mi zistili streptokoka a chlamýdie.... zajtra si mám dôjsť pre lieky, obávam sa toho, že to mohol byť dôvod prečo sme prišli o dieťatko v 8 tt MA ... ☹ doktori nám kázali počkať 3 mes. a ísť smelo do toho, .... teraz mám už po 1 mrche a snažiť sme sa chceli už od Nového roka, ale neviem či to bude možné, po tejto skutočnosti ☹ .... neviete, bude treba čakať dlhšie na začatie snažilkovania ? Aká je pravdepodobnosť donosiť dieťatko ak mám to čo mám v tele ? Je možné, že bábo bude aj skôr a teraz sa bojím toho všetkého ☹ ☹ ☹

lavyrle
15. nov 2012

@emka9 z tych vsetkych dovodov a pricin mi toto pride pomerne lahko zvladnutelne 😉 osobnu skusenost nemam, ale pokial viem, tak toto ma velmi vela zien. V tehotenstve sa streptokok sleduje a preliecuje a pokial vyjde v stere pred porodom tak sa zene podaju ATB. Chlamydie asi detto. Sice sa to zvykne vracat, ale pokial sa teraz pred tehu preliecis a vyvarujes napriklad plavarni a podobne - podla mna nebude ziadny problem 🙂

lavyrle
15. nov 2012

@mauerka no keby na tento datum prisiel Chuck Norris - verim, ze by som cakala aj dvojicky dievcata 😀