Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby ty si koza..nikoho neznechucujes.. 😉
Baby neviete co je s kejkej??? Mala by byt v 7 tt, ale odvtedy sa neozvala....aj tatanka nas zanedbava 😕
baby..tak ja som drahemu spomenula nasu potencialnu stretavku a vraj aj on chce ist 🙂 ja z neho umriem
wow, ake ste rychle....radsej ako kazdemu osobitne, pisem teda vseobecne vsetkym. Tak nie som az tak smutna, naozaj verim ze sa mi podari otehotniet (hlavne aj vdaka vasej podpore). Len neviem kde som bola cely zivot, ze az teraz mi to pride ako pred 12tou. je to pravda ze moj manzel sa narodil jeho mame ked mala 43. Takze z jeho pohladu je to ok 😀. Co sa tyka meranie BT a neviem ake ovu testy, nie to si nerobim, ale ako vidim vela sa tu naucim. Ste naozaj super zienky tu a som rada ze som medzi vami 🙂. VELA ZDARU VSETKYM NAM V 2013 😉!!!
@laja77 pride cas, ked aj ty zmerias 😉 u nas je sranda, akurat sa chlapci dohaduju, ktory ide ucit moju sestru a jej priatela lyzovat. Jeden jedneho a druhy druheho. Len upozornujem, ze mladsi ma 5 a svagor 27 😀 fakt nevie lyzovat a zas nas krpaty zapina turbo a ide ako rodeny lyziar (to turbo on vymyslel - a vzdy rano nam oznami ci zapne jedno alebo dva turba)

@ivea Skusili ste aj inak to riesit, ? Umelo, atd.... neviem presne, ako sa to nazyva .... ak sa mozem opytat ?