icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
emka9
30. dec 2012

@ivea Skusili ste aj inak to riesit, ? Umelo, atd.... neviem presne, ako sa to nazyva .... ak sa mozem opytat ?

lavyrle
30. dec 2012

@fila82 ahoj a vitaj 🙂 tiez mam za sebou MA koncom augusta a tento mesiac sa snazime zas - tak uvidime ci nam to vyslo 🙂 vnutorny pocit hovori, ze aj ano 😀 a mam 33, skoro 34

fila82
30. dec 2012

@lavyrle dakujem pekne, vidim, ze nas tu je viac po MA. Tak to drzim prsteky vsetkym nam. A ten vnutorny pocit poznam, verim, ze ta neklame a vyslo to.

laja77
30. dec 2012

@emka9 jejda, tlmocit muzovi to ja radsej nebudem 😎 , niekedy by sa z nas chytal za hlavu 😀

ivea
30. dec 2012

@emka9 pred rokom som otehotnela ale hned potratila (chemicke) skusame prirodzenou cestou ale v buducnosti povedzme po 35 by som uvazovala aj o inch moznostiach.

laja77
30. dec 2012

@fila82 vitaj, vitaj 🙂

lavyrle
30. dec 2012

@laja77 😀 ja tiez muzovi nemozem hovorit, lebo len slovo snazilkovanie mu sposobuje zachvaty smiechu 😀

fila82
30. dec 2012

@laja77 dakujem pekne 🙂

somsa
30. dec 2012

@twistybaby ty si koza..nikoho neznechucujes.. 😉

fila82
30. dec 2012

@ivea nebud smutna, teraz je moderne rodit v 35 a viac 🙂 ja mam tri kolegyne maju 35-37 a nemaju este deticky a neberu to tragicky, dokonca hovoria ze este mame cas 😵

somsa
30. dec 2012

@fila82
@ivea
aj ja vas vitam 🙂 a drzim palcee

fila82
30. dec 2012

@somsa dakujem, myslim, ze di drzime presteky navzajom

emka9
30. dec 2012

@ivea to mi je luto ☹ ... tak ci onak, verim, ze sme uz len na dobrej ceste, teda vsetky co sme tu ... aj si merias BT, robis ovu testy, tak ako baby co su tu ?

lavyrle
30. dec 2012

Baby neviete co je s kejkej??? Mala by byt v 7 tt, ale odvtedy sa neozvala....aj tatanka nas zanedbava 😕

somsa
30. dec 2012

baby..tak ja som drahemu spomenula nasu potencialnu stretavku a vraj aj on chce ist 🙂 ja z neho umriem

emka9
30. dec 2012

@ivea presne tak, ako hovori @fila82 dnes je moderne mat deti ovela neskor, moja babka mala poslednu dceru na 45 😉

lavyrle
30. dec 2012

@emka9 ak si nemeria, o chvilu bude 😀

@ivea so mnou pred 9 rokmi rodila prvorodicka 40nicka 🙂 ale tak to urcite nebude tvoj pripad, este zvrtnes aj dve 😉

lavyrle
30. dec 2012

@somsa no moj taketo stretavky velmi nemusi 🙂 takze veeeeelmi pochybujem, ze by mal zaujem, ale tak uz ma viackrat prekvapil 😀 aj s tymto snazilkovanim je taky aktivny az som v soku 😝

emka9
30. dec 2012

@somsa jaaaaj, to by nasi muzickovia mali o zabavu postarane, ... asi by si rozpravali, co vsetko s nami skusali, prezili, atď ... alebo by strazili kinderka, alebo co s nimi, muzmi ? 😀

lavyrle
30. dec 2012

@emka9 strazili by nase ostatne deti 😀 len ci by sme ich tym neodradili od rodicovstva 😎

laja77
30. dec 2012

@emka9 tak ja som este nedospela k ovu testom ani k meraniu BT, zatial ma tu baby nezlomili 😀 , niezeby sa ma teda snazili zlomit, ale maju to nastudovane, tak ak by som potrebovala poradit, viem kde sa mam obratit 🙂

lavyrle
30. dec 2012

@laja77 haaaaaaa, ale pokial nemas pravidelny graf tej teploty - taaaak mozes mat info kolko chces 😀 😀 😀

laja77
30. dec 2012

@somsa tak keby moj muz zacal citat MK, tak by som asi odpadla z neho 😀 , ale nastastie sem zatial nechodi- jedine zeby potajomky 🙂

emka9
30. dec 2012

@lavyrle ten moj by urcite siel, on by postrazil vsetky deti, ... su z neho na makko, nechapem to .... dufam, ze aj to nase bude z nas na makko 😉 moze s nimi robit cokolvek a oni su hotove, za to pri mne len placu, placu a placu .... ☹ 😀

somsa
30. dec 2012

@laja77
@emka9
@lavyrle tak moj sem nechodi...a aj sa zlostil ze som tu ze sa mam radsej jemu venovat a ze naco to riesim vsetko ked sa ideme snazit az od aprila atd..a predvcerom pozeral auta na nete a hladal ktore su s isofixom...tak mam pocit ze sa uz aj on pekne namotal :D

laja77
30. dec 2012

@lavyrle nesnaz sa ma zlomit 😝 😀

laja77
30. dec 2012

@somsa tak ja sa snazim byt tu, ked on nie je k dispozicii 😉 , napriklad ako teraz, ked uz s chlapcami spia, lebo zajtra idu lyzovat 🙂

ivea
30. dec 2012

wow, ake ste rychle....radsej ako kazdemu osobitne, pisem teda vseobecne vsetkym. Tak nie som az tak smutna, naozaj verim ze sa mi podari otehotniet (hlavne aj vdaka vasej podpore). Len neviem kde som bola cely zivot, ze az teraz mi to pride ako pred 12tou. je to pravda ze moj manzel sa narodil jeho mame ked mala 43. Takze z jeho pohladu je to ok 😀. Co sa tyka meranie BT a neviem ake ovu testy, nie to si nerobim, ale ako vidim vela sa tu naucim. Ste naozaj super zienky tu a som rada ze som medzi vami 🙂. VELA ZDARU VSETKYM NAM V 2013 😉!!!

emka9
30. dec 2012

@laja77 @somsa ani moj sem nechodi, ja mu len poviem, ... vies na MK som citala, ......pocula,..... dievcata hovorili ...... a on len anooooo? ....hmmm.....aha ..... som nevedel a ja mu odpovedam, ....vidis.... ani ja .... tak dobre ... 😀 dievcata idem OFF a venovat sa muzickovi ..... good night 😀

lavyrle
30. dec 2012

@laja77 pride cas, ked aj ty zmerias 😉 u nas je sranda, akurat sa chlapci dohaduju, ktory ide ucit moju sestru a jej priatela lyzovat. Jeden jedneho a druhy druheho. Len upozornujem, ze mladsi ma 5 a svagor 27 😀 fakt nevie lyzovat a zas nas krpaty zapina turbo a ide ako rodeny lyziar (to turbo on vymyslel - a vzdy rano nam oznami ci zapne jedno alebo dva turba)