icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
laja77
31. dec 2012

@laura84 vitam Ta v nasej skupine 🙂

laja77
31. dec 2012

@twistybaby neblazni, 30kg za 6 dni 😕 , ja tiez prestanem so sladkostami po Novom roku 😎 , mne bude stacit, ked dam dole 2-3kg 🙂

laura84
31. dec 2012

@laja77 dakujem🙂tesim sa ze budem v kontakte s kocmami co tuzia byt maminami!

twistybaby
31. dec 2012

@laja77 😀 😀 😀 nie 30kg za 6 dni ale 6kg za 30 dni 😀 😀 😀 😀 a neni to tak tazke 😀 musim to dat inak ked otehotniem budem ako spikovane prasa....

laja77
31. dec 2012

@laura84 my sa tiez tesime vsetkym novym snazilkam a obvzlast Tebe buden drzat paplce, Ty vies preco 🙂. Presla som si dvakrat preklampsiou, chvalabohu so stastnym koncom, tak veeelmi Ti drzim palce, aby dalsie Tvoje tehotenstvo dopadlo uspesne 🙂

laja77
31. dec 2012

@twistybaby upss, no tak aky preklep sa mi podaril 😀 a ani neoslavujem Silvester este, teda ani nebudem nejako extra, lebo co ak nam to uz nahodou vyslo 🙂

twistybaby
31. dec 2012

@laja77 heh ano pozeram ze nejake velke nároky mas na mna 😀 😀 😀 ja som dneska robila definitivny tehu test, samozrejme negativny,BT teplota nizka cize sa mozem kludne opit do nemoty 😀 😀 😀

laja77
31. dec 2012

inac dievcence, vsetkym vam tu prajem prijemne prezity Silvester 🙂

laja77
31. dec 2012

@twistybaby definitivne mozes potencialne tehotenstvo hodit za hlavu, az ked dojde MS, inac dovtedy nic nie je stratene a basta 😨

somsa
31. dec 2012

@laja77
@twistybaby to ja mam v plane 5-7 kg...ale mam na to cas to aprila...esteze mam moj <3piloxing<3 to je uz ina zavislost 🙂

laja77
31. dec 2012

@somsa a to je co? fakt netusim 😕

twistybaby
31. dec 2012

@somsa to ani ja neviem co je? ja dneska zacinam na sebe makat.beriem to ako novorocny zaväzok,predsavzatie alebo cojaviem co. ked som dokazala prestat fajčit čo som neverila ze sa mi niekedy v zivote podari tak dokazem aj schudnut! chce to asi pevnu vôlu a ignorovat vsetky zakuzky a kolace co mame v spajzi 😕

twistybaby
31. dec 2012

@laja77 lenze BT je 100%. Mám ju nízko ako pred ovu a este aj klesá. BT ta neoklame... 😉

somsa
31. dec 2012

@laja77 to je take nove...volakde z ameriky..a je to spojeny box,danec a pilates...ta co s tym zacala je byvala profi baletka tak su tam riadne pózi...ale zase tie boxovacie casti su riadny zaberak.

@twistybaby
@laja77 ...ja sa dnes uz asi tym prazdnym alkoholovym kaloriam nevyhnem...ake tak aspon nadmernemu jedeniu sa budem snazit

laja77
31. dec 2012

@twistybaby k BT sa nevyjadrujem, lebo nejako sa nou nezaoberam radsej 🙂 , ja neviem, mam pocit, zeby som potom mohla byt sklamana, ked sa budem prilis venovat takymto veciam ako su ovu testy a meranie BT 😒 . Ty si si merala BT aj pri prvom tehotenstve, alebo az neskor?

happyfrog80
31. dec 2012

pripajam sa bola som raz v zivote tehu ktore skoncilo v 11tt a teraz to zase nejde tak uz nemeram BT cykly mam predlhe po potrate ovulku neviem ci vlastne mam mozno az na 30 dc a proste verim ze v 2013 uz porodim konecne po 5 rokoch snazenia 😉

laja77
31. dec 2012

@somsa
@twistybaby
tak to ja len na stary dobry beh nedam dopustit 🙂 , no a aj posilka na doplnenie, to je moja istota 🙂

twistybaby
31. dec 2012

nemerala som nikdy to ma tu namotali na to holky na MK 🙂 meriam len asi týžden ale viem ze ked klesá a nie stupa neni tam tehu... ale nerozumiem jednemu. PRECO MAM SAKRA TOTÁLNE POZITÝVNY OVU TEST Z RANNEHO MOČU ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

laja77
31. dec 2012

@happyfrog80 vitaj medzi nami a nech ja rok 2013 pre Teba tiez ten stastny 🙂

twistybaby
31. dec 2012

@laja77 ja behat nemozem lebo mam v prd*li kolená, ale za to slapem na stacionarnom a cvičím pilates, je to pre mna menej narocne na klby...

laja77
31. dec 2012

@twistybaby ale danivaugh a lavyrle pisali, ze to musis pravidelne merat, aby sa dali hodnotit vysledky 🙂 , no a ovu test zase zlatat pisla, ze ukaze tehu este skor ako tehotensky test, takze...? 😎

laja77
31. dec 2012

@twistybaby to hej, potom je lepsi bicykel

somsa
31. dec 2012

@happyfrog80 🙂 drzim silno palce...tak ako asi vsetky si tu navzajom...a vitaj

twistybaby
31. dec 2012

@laja77 dokelu ja tomu nerozumiem!!! preco mam na mamateste najcitlivejsom totálne bielo,ani len náznak ducha a ovu test pozitývny a este ktomu keby len pozitývny! ono je tá druhá čiarka asi 10 násobne silnejsia ako ta kontrolná!!!! ja som z toho debil,tak bud mam LH hormon rano v krvi v najkoncentrovanejsom mnozstve alebo sa vsetkych 10 tehu testov mylilo??? pri poslednom tehu som mala aj cez den telesnu (nie bazalnu) teplotu 37,1,teraz nemám, nic mi neni,ziadne priznaky.podla mna to ten LH hormon je nejaky zblbnuty a len mi robi nervy 😠 😠 😠

lavyrle
31. dec 2012

@happyfrog80 vitaj, ja tiez naposledy MA v 11tt......

@laja77 ja BT nemeriam kvoli ovulke a cyklu, ale preto, ze som baba jedna zvedava a hladam nieco co by aspon naznacilo vopred nejaky naznak tehu 😀 ak by BT bola nizka, bolo by to zle znamenie, ak bude stupat - bude to fajn

Inak v piatok mam na firme kontrolu nahlasenu z mesta - idu na to zhurta 😠

happyfrog80
31. dec 2012

@twistybaby mne doktor povedal ze sa nemam kontrolovat podla BT ze to nie je presne ze sa zistilo ,ono to ale nemusi byt presne po potrate ale vzdy som mala zvysenu BT po ovu pred potratom takze neviem preco by to nemalo byt presne,po potratoch sa hormony pomaly fostavaju na pravu mieru tak preto ani pri dalsim tehu nebyvaju priznaky ako normal dokonca prsia nebolia v zaciatkoch

daniwaugh
31. dec 2012

@twistybaby teba by som kopla do nohy! sak nic nemeraj pozri kam ta to dostalo zasa si v strese :(

lavyrle
31. dec 2012

@twistybaby dakujem za darcek 🙂 poslala som dalej 😉 teraz sme na rade asi my dve s pingu1

lavyrle
31. dec 2012

@happyfrog80 a kedy si mala MA? Kolko ti kazali cakat? Ja v auguste

laja77
31. dec 2012

@lavyrle ako kontrolu z mesta? to ako co moze mesto kontrolovat na firme? 😕