Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
baby..je to od témy ale ja z neho nemôžem..ja sa vám musím pochváliť čo ten môj chlap pripravil
...stolík a poličky (nechty robievam doma) - a sme sa zhodli ze ked bude babo policky môžu zostať a stolik sa vymeni za prebalovaci pult :D
...a na obed robil kačičku a knedlíky žemlové opečené a pomarančovo-karamelová omáčka..
@lavyrle ano kuchar..takze ja doma len peciem odkedy som s nim...a no nechty robim len doma lebo to som zacala len sebe a mamine a teraz robim este krstnej a kamoske jednej...ale tak sa tym tesim popri skole 🙂 a ten recept mi pripomen lebo kuchárik drichme...tak ho idem pomaly budit nech sa chysta lebo ideme k nasim
baby, stastny rok 2013 vam prajem vsetkym 🙂
Všetkooo dobre... dievčata .. a 2013 nech je znamenim // ciarok...
Ako ste oslávili novým rok?
@pingu1 aj ja som mavala mikozy...viac ako pol roka a nie a nie sa toho zbavit ale posledne ked ma doktor zase preliecil tak som si hned potom kupila dalsie lokalne probiotika a potom vzdy krd som citila ze uz sa tam zaae nieco tvori (ze bolo svrbenie a vytok) tak som dala tak 2-3noci zasebou znova ten gynolact a musim si zaklopat lebo uz 4 mesiace som ok..dokonca aj ked som mala antibiotika tak som to pouzivala a ziadny problem nebol...a to sladke je aj moj problem...aj teraz ked to pisem tak pucim ryzu v mlieku 😀
BABYYYY, SOM 6 dpo a mam krvavy vytok. zeby sa nieco hniezdilooo?
@pingu1 ano, to kludne moze byt uhniezdovanie 🙂 🙂 🙂 🙂 ja nic take zatial nemam 😖 , ale nemala som ani nikdy predtym tak mne sa to asi uhniezduje nenasilnou formou 😀 ani mykozu som este nemala, tak netusim. Vydrzis do soboty??? 😝
@giuska ako sme oslavili? Otvorili sme nas letny altanok, paradne zakurili, pustili radio, stretli sme sa susedia, v termoske bol fajny punc 🙂 detom sme nasvietili kopec za nasim domom, takze sa sankovali a my sme popijali a debatovali. Takto sme vydrzali asi do jednej a sli spat 🙂 🙂
Prajem este raz nech rok 2013 je lepsi ako ten predosly, plny zdravia, nadeje, novych zivotov a krasnych deti 🙂
@twistybaby vcera si mala dostat ms - mas ju????????
A BT teplota dnes 36,9 😕 tak neviem - ma to stale stupat? Aj vcera bola taka
@giuska ja som chlapov vyhodila na lyze a akurat pozeram toho mojho pihika maleho ako ide dole kopcom 🙂 ja zatial varim a poobede sa chystame pozriet jednu starku, druhu starku a prastarkych 🙂 dnes mam uplne iny pocit ako vcera. Slniecko krasne svieti a my sme zas o krok blizsie k jari 🙂 pomaly musim rozmyslat co kde vysadim, co prezilo, neprezilo, dni sa zacnu predlzovat 🙂 a aj to snazilkovanie nam hned pojde lepsie
@pingu1 dobre. Vsak ak ti vyjde duch uz vo svrtok, tak pobezim do lekarne aj ja 😀 a v piatok som od rana do vecera v robote
A mas teda dake priznaky? Ake? Nech si mozeme porovnat 😀 ja chvilu mam, chvilu nemam. Napriklad vcera vecer som mala pocit, ze hodim tycku - na moment mi prislo hrozne zle. Pritom fakt, ze vela nejem, lebo stale mam zaludok ako na vode. No potom to preslo a uz to bolo v pohode. A tie prsia ma bolia, ale nie tak silno ako ked uz si tehu. Proste citim tam daky tlak. A vytok. A teplota dnes nestupla, ale stoji. Inak nic
@giuska aj tu je to poslabsie. Zislo by sa 5-10cm a lyzovacka by bola idealna. Preto ani nie je pusteny velky vlek, ale maly detsky, ale tak vytiahne ich do 3/4 kopca a deckam to uplne staci. Z kazdeho domu po dve deti a kazde lyzuje, stretnu sa vzdy na kopci a potom robia somariny, predvadzaju sa a predbiehaju, ale su na vzduchu - to je super. A sused je byvaly profi lyziar, decka aj trenuje, tak vcera si zobral na hodku nasho krpateho, je to super - vdakabohu aj za tolkoto snehu. Minuly rok bola uzasna zima - sa lyzovalo od Stefana az do jarnych prazdnin. Predtym 2 roky sa tu zas vobec nedalo lyzovat
@giuska hej - aj to podbrusko - teda ja to nemam stale, ale uz 2x som sa pristihla pri tom, ze ma boli ako tesne pred mrchou....to trva povedzme hodinu dve a potom to prejde. A este ma vcera dost taky vyrazne pichalo na pravej strane. Som sa az zlakla, ze co to je. To nepoznam 😖 no potom to preslo
@giuska ja som v BA zila 3 roky 🙂 aj tam su pekne casti a napriklad tie jazera a strkoviska my nemame. Ale tak pratala som sa odtial 😲 najprv som sa pratala tam, tu sa mi zdala nuda - tam divadla, kluby, koncerty 🙂 ale potom som zistila, ze v beznom zivote prd stiham divadla, kluby, koncerty 😀 a ze tie vecne zapchy mi lezu na nervy....ze ked chcem ist na Kolibu na prechadzku tak musim ist hodinu autom....no proste mi doslo, ze doma je doma 🙂 a tak som zaktovila tu a som spokojna. Dokonca som bola vzdy sidliskove mestske dieta, teraz byvame stvrty rok tesne za mestom a uz by som nemenila. Pridem domov a mam pocit ako v inom svete. Klud, stromy a z nich energia, deti behaju cele leto bose po trave, zimu prelyzuju, presankuju a sme tu super susedia. Je nas 8 domov, ale v panelaku kde bolo omnoho viac ludi - sme sa nikdy tak nestretavali ako tu

A polycysticke vajecniky - to by vam uz bol gyndos zistil pri "beznom" usg na preventivke, takze no stres 🙂