icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
laja77
1. jan 2013

@lavyrle ano, prvykrat som sa vtedy testovala 3 dni po vynechani (normalne test kupeny v lekarni, ziadny lacny, znacku si nepamatam, lebo osem rokov je osem rokov 😀 ) a bol negativny, potom som testovala az po 7 dnoch vynechania a to uz bol pozitivny

lavyrle
1. jan 2013

@laja77 co je cudne oproti minulemu mesiacu, ze vyrazky, ktore som mala - napriklad nemam. Normalne, ze cista plet 😕 ale tie prsia a take cudne pocity v podbrusku a v krizoch - no ak nie som tehu tak sa odtialto odhlasim a zaleziem do nory dakej 😝 fakt sa mi to zda velmi nadejne, ale zas sa mi verit nechce, ze by to vyslo hned 😀
A poviem to len potajomky (akoze psssssssssst), ale revem uz aj pri reklame. No nieze by som revala uplne, ale pride mi tak ako smutno. Vcera davali ohnostroj v Australii a aj to mi prislo luto a potom som sa zamyslela, ci mi fakt hrabe :D dnes bola rozpravka ci film o takej krasokorculiarke a zas mi z toho bolo do placu :D

zlatat
1. jan 2013

@duda223 ja kyslelinu listovú beriem odkedy sa snažíme o bábo - teda 5 rokov ... čo chceš ohľadom nej vedieť? K otehu nepomáha, ale pomáha znížiť riziko vývojových vád plodu
@nikaniko mňa tento cyklus bolia prsia ( aj bradavky ) ...začalo to niekoľko dní po ovulke a neprešlo to ani po mrche

laja77
1. jan 2013

@lavyrle tak ja som Ti uz pisala, ze podla mna u Teba to vyslo 😉 , ja sa normalne tesim, ze uz budes testovat zachvilu 🙂 , lebo som zvedava. Inac pozeram, kde dnes zmizla twistybaby, este tu dnes nebola tusim 😕

zlatat
1. jan 2013

@lavyrle nič si z toho nerob - ja by som už asi dávno mala byť na psychiatrii 😒

lavyrle
1. jan 2013

@laja77 no ja mam pocit, ze to tiez vyslo, ale az mi je trapne o tom niekomu hovorit, ze ak to nevyslo, aby som nebola za blbu 😒 ale tak viem, ze tu mozem a viem, ze ja to vobec takto neberiem u druhych.
Tak velmi chceme az sa privelmi sledujeme, ale tie tlaky citim ci hore ci dole - no fakt je to tak 😕

@zlatat ja ta tak velmi obdivujem za tvoju silu pozbierat sa a ist dalej a snazit sa a snazit, ze tato snaha a sila musi byt na konci korunovana vysledkom !!! Je ine snazit sa, ked mam muza doma a mozem ho zviest aj 2x za den a ine, ked takto na dva tyzdne odchadza 😒 no aj tak to skor ci neskor proste musi vyjst !!!

zlatat
1. jan 2013

@lavyrle 😵 vieš koľko sĺz som už preplakala? Aj dnes 😔 😔

lavyrle
1. jan 2013

@zlatat viem si to predstavit ☹ clovek straca nadej a vieru. A ked ide muz prec, vies, ze sa mozes aj na hlavu postavit a snazit sa nemozes. No, chapem ta, ze ti je z toho smutno 😖 Keby som ti dako mohla pomoct, tak pomozem. Ale fakt verim, ze vam to vyjde. To uz by co bolo keby nie. Musi. Zivot je aky je a u vas je to takto komplikovane. No nadej je vzdy, len si to musis stale opakovat 🙂 No asi by bolo lepsie sa od toho dako odputat - lenze ako sa to da? Ja to stale beriem s rezervou, ako srandu - s muzom sa na tom rehoceme, lenze ja to skusam prvy mesiac, to je uplne ina situacia a vidis - napriek tomu uz chytam paniku a najradsej by som uz testovala. Takze v tvojej situacii ta uplne chapem. Pis aspon nam tu vsetky svoje pocity, nech sa ti ulavi. Idealne by bolo prist na ine myslienky, ale to tu tazko 😕

lavyrle
1. jan 2013

@twistybaby haloooooooooooooooooooooo, prosim ta kde si? Cely den myslim na to ci si dostala ms

somsa
1. jan 2013

baby...co ste profi testovačky...toto je este negativny ovu (13DC) však?

tusinka
1. jan 2013

Ahojte snažilky, rada by som sa k Vám pridala a veľmi by som si želala, aby bol rok 2013 pre ten WAAAAAAAW... 🙂 S manželom sa snažíme rok aj 2 mesiace a stále nič... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

zlatat
1. jan 2013

@lavyrle dík moja ... áno, ideálne by bolo prísť na iné myšlienky, ale je to ťažké, keď som sama, nemám sa s kým porozprávať, odreagovať sa, uvoľniť sa,... presne pred rokom som takto podobne depkovala - ale z iného dôvodu - a až v máji sa zadarilo 😖
Asi tým musím prejsť, vyplakať sa, dostať to zo seba von a potom možno bude lepšie.

nikaniko
1. jan 2013

@zlatat NáPODOBNE.MNE TO ZACALO TýžDEN PRED MENZESOM A ESTE NESKONCILO.FNUK

zlatat
1. jan 2013

@somsa závisíé to od toho, aký citlivý je ten test - ak má nižšiu citlivosť ( teda zachytí až vyššiu hodnotu LH ) tak to už môže byť pozitívny, ale ak má nízku citlivosť tak je ešte negatívny. No ja by som už začala snažilkvať

somsa
1. jan 2013

@zlatat je to 20tka

zlatat
1. jan 2013

@somsa tak potom asi ešte nie je pozitívny -veď zajtra uvidíš

lavyrle
1. jan 2013

@zlatat hlavne je, ze sa zadarilo 🙂 potom to bude dalsi stres - vynosit. Aj mna to caka 😖 a darmo mi bude kazdy hovorit, ze nemysli na zle....neda sa. No snazim sa kazdy vecer mysliet na to, ze buduci rok budem mat zdrave babatko 🙂 nieco v zmysle, ze ake myslienky vysielas take sa ti zhmotnia a stanu. Takze nie negativne a plne strachu, ale jasne a pozitivne

@tusinka ahoj a vitaj 🙂 kolko mas rokov?

somsa
1. jan 2013

@zlatat diki 🙂

lavyrle
1. jan 2013

@zlatat myslis, ze ked som mala vcera 36,9 a aj dnes 36,9 tak to nevadi? Nemalo by to kazdy den stupat?

zlatat
1. jan 2013

@lavyrle nemusí každýb deň stúpať, dôležité je, aby pred MS neklesala 😉

ivea
1. jan 2013

@tusinka Ahoj a vitaj. Drzim tebe aj vsetkym snazilkam aby sa zadarilo v 2013 🙂 .

tusinka
1. jan 2013
somsa
1. jan 2013

@tusinka vitaj

lavyrle
1. jan 2013

@tusinka ako ja 🙂

tusinka
1. jan 2013

@lavyrle 🙂 a snažíte sa o svoje prvé????ale ako čítam, u teba to vyzerá nádejne...či?????

giuska
1. jan 2013

@somsa my sa snažime až mooooooooooooooc

mauerka
1. jan 2013

Ja som dnes rano ani nemerala teplotu - nemalo zmysel po vcerajsom alkohole v noci. BT nemusi stupat po ovu kazdy den, podlstatne je, aby neklesla pred ms @zlatat @lavyrle

@somsa Zajtra otestuj doobedu po 10,00 - mal by byt tmavsi, ale sexik by bodol hlavne dnes.
Sanca otehu je najvyssia 3 dni pred ovu /30%/, v den ovu nejakych 15%.

giuska
1. jan 2013

@lavyrle budeme štastne uvidiš

mauerka
1. jan 2013

@daniwaugh Si ma tak navnadila s tymi satockami, ze som sa dnes pustila do tohoto http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=6432

lavyrle
1. jan 2013

@tusinka ja uz mam dve 🙂 preto som si myslela, ze to nebudem az tak dramatizovat, ale momentalne sa citim ako pred prvym 😀 hej vyzera to nadejne, citim sa tak tehotne 😨ale tak kto vie....uvidime, mozno uz tento vikend

Baby ja som to inak vobec takto neriesila - ze ked ovu tak sup rychlo. Akonahle skoncila mrcha tak sme si ficali kazdy den, obcas sme den vynechali a niekedy aj 2x za den 😀