Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@laja77 co je cudne oproti minulemu mesiacu, ze vyrazky, ktore som mala - napriklad nemam. Normalne, ze cista plet 😕 ale tie prsia a take cudne pocity v podbrusku a v krizoch - no ak nie som tehu tak sa odtialto odhlasim a zaleziem do nory dakej 😝 fakt sa mi to zda velmi nadejne, ale zas sa mi verit nechce, ze by to vyslo hned 😀
A poviem to len potajomky (akoze psssssssssst), ale revem uz aj pri reklame. No nieze by som revala uplne, ale pride mi tak ako smutno. Vcera davali ohnostroj v Australii a aj to mi prislo luto a potom som sa zamyslela, ci mi fakt hrabe :D dnes bola rozpravka ci film o takej krasokorculiarke a zas mi z toho bolo do placu :D
@laja77 no ja mam pocit, ze to tiez vyslo, ale az mi je trapne o tom niekomu hovorit, ze ak to nevyslo, aby som nebola za blbu 😒 ale tak viem, ze tu mozem a viem, ze ja to vobec takto neberiem u druhych.
Tak velmi chceme az sa privelmi sledujeme, ale tie tlaky citim ci hore ci dole - no fakt je to tak 😕
@zlatat ja ta tak velmi obdivujem za tvoju silu pozbierat sa a ist dalej a snazit sa a snazit, ze tato snaha a sila musi byt na konci korunovana vysledkom !!! Je ine snazit sa, ked mam muza doma a mozem ho zviest aj 2x za den a ine, ked takto na dva tyzdne odchadza 😒 no aj tak to skor ci neskor proste musi vyjst !!!
@zlatat viem si to predstavit ☹ clovek straca nadej a vieru. A ked ide muz prec, vies, ze sa mozes aj na hlavu postavit a snazit sa nemozes. No, chapem ta, ze ti je z toho smutno 😖 Keby som ti dako mohla pomoct, tak pomozem. Ale fakt verim, ze vam to vyjde. To uz by co bolo keby nie. Musi. Zivot je aky je a u vas je to takto komplikovane. No nadej je vzdy, len si to musis stale opakovat 🙂 No asi by bolo lepsie sa od toho dako odputat - lenze ako sa to da? Ja to stale beriem s rezervou, ako srandu - s muzom sa na tom rehoceme, lenze ja to skusam prvy mesiac, to je uplne ina situacia a vidis - napriek tomu uz chytam paniku a najradsej by som uz testovala. Takze v tvojej situacii ta uplne chapem. Pis aspon nam tu vsetky svoje pocity, nech sa ti ulavi. Idealne by bolo prist na ine myslienky, ale to tu tazko 😕
@twistybaby haloooooooooooooooooooooo, prosim ta kde si? Cely den myslim na to ci si dostala ms
Ahojte snažilky, rada by som sa k Vám pridala a veľmi by som si želala, aby bol rok 2013 pre ten WAAAAAAAW... 🙂 S manželom sa snažíme rok aj 2 mesiace a stále nič... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@lavyrle dík moja ... áno, ideálne by bolo prísť na iné myšlienky, ale je to ťažké, keď som sama, nemám sa s kým porozprávať, odreagovať sa, uvoľniť sa,... presne pred rokom som takto podobne depkovala - ale z iného dôvodu - a až v máji sa zadarilo 😖
Asi tým musím prejsť, vyplakať sa, dostať to zo seba von a potom možno bude lepšie.
@zlatat hlavne je, ze sa zadarilo 🙂 potom to bude dalsi stres - vynosit. Aj mna to caka 😖 a darmo mi bude kazdy hovorit, ze nemysli na zle....neda sa. No snazim sa kazdy vecer mysliet na to, ze buduci rok budem mat zdrave babatko 🙂 nieco v zmysle, ze ake myslienky vysielas take sa ti zhmotnia a stanu. Takze nie negativne a plne strachu, ale jasne a pozitivne
@tusinka ahoj a vitaj 🙂 kolko mas rokov?
Ja som dnes rano ani nemerala teplotu - nemalo zmysel po vcerajsom alkohole v noci. BT nemusi stupat po ovu kazdy den, podlstatne je, aby neklesla pred ms @zlatat @lavyrle
@somsa Zajtra otestuj doobedu po 10,00 - mal by byt tmavsi, ale sexik by bodol hlavne dnes.
Sanca otehu je najvyssia 3 dni pred ovu /30%/, v den ovu nejakych 15%.
@daniwaugh Si ma tak navnadila s tymi satockami, ze som sa dnes pustila do tohoto http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=6432
@tusinka ja uz mam dve 🙂 preto som si myslela, ze to nebudem az tak dramatizovat, ale momentalne sa citim ako pred prvym 😀 hej vyzera to nadejne, citim sa tak tehotne 😨ale tak kto vie....uvidime, mozno uz tento vikend
Baby ja som to inak vobec takto neriesila - ze ked ovu tak sup rychlo. Akonahle skoncila mrcha tak sme si ficali kazdy den, obcas sme den vynechali a niekedy aj 2x za den 😀

@lavyrle ano, prvykrat som sa vtedy testovala 3 dni po vynechani (normalne test kupeny v lekarni, ziadny lacny, znacku si nepamatam, lebo osem rokov je osem rokov 😀 ) a bol negativny, potom som testovala az po 7 dnoch vynechania a to uz bol pozitivny