icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
emka9
6. jan 2013

@lavyrle juuuj moja, presne viem, ako sa citis, strach, obavy, co sa moze stat, ci nebude krv ... ☹ ten pocit je priserny, ... pozname ho ☹ asi Ti nepoviem nic noveho, co uz vsetky vieme, ze sa nemame bat, ze mame verit fazulke, pretoze to potrebuje ... neboj sa a urobis si este rano test ? urcite ano a budu kolajnice ako svet 😉 + potom pridas foto testikov, nech like-me 🙂 a bude aj sono, ....... 😀

zlatat
6. jan 2013

@emka9 rapi sú oničom.

Ja som si teraz robila ovu test a čiarka je slabšia ako ráno - ráno bol jasne pozit. Takže je dosť možné, že zajtra teplota stúpne viac ako dnes. 🙂

zlatat
6. jan 2013

@lavyrle tie pocity poznám 😔 😔 ... skús to nejako pustiť z hlavy - aj keď viem, že ja by som to nedokázala, lebo to jednoducho nejde vypustiť

emka9
6. jan 2013

@zlatat hmmm.... tak to "fajne" potom 😒 ... no nic, este mam 3 ks, tak ja ich pouzijem a nic si kupovat uz nebudem .... len mamatesty 😅 🙂 inak tie torty su kuzelne, mas talent, mali by ta prihlasit do sutaze 😉

somsa
6. jan 2013

@zlatat to chapem ze sa nesmie kryt..ale iba uplne..ze ak to nasleduje tesne za sebou tak sa to nerata ze sa kryje vsak?

zlatat
6. jan 2013

@emka9 dík

zlatat
6. jan 2013

@somsa podľa mňa nie - ak to ide tesne za sebou ... musím si pozrieť ako to mne vychádza - viem, že krátko po ovulke

zlatat
6. jan 2013

blbosť som napísal - krátko po MS @somsa

somsa
6. jan 2013

@zlatat rada by som mu verila a mala dievčatko ale asi sa budem riadiť podla ovu...lebo na mna je on príliš šarlatán...iba ak by to nešlo tak sa už budem aj na neho spoliehať :D

zlatat
6. jan 2013

@somsa ja to idem teraz koncom mesiaca skúsiť - to mi podľa neho vychádza dievčatko a MM bude doma - uvidíme.
Pozerala som si to, tak v marci mi to vychádza tak, že tiež dievčatko a máme sa snažiť 4-5 dní pred ovulkou tak to by čisto teoreticky aj mohlo výjsť - to je už také reálnejšie ... hoci bohvie, či športovci toľko vydržia - ale tak používame aj gél COnceive plus a už 2x som s tým gélom otehotnela.

no a v apríli jeho termín mi vychádza 1-2 dni pred ovulkou a píše, že chlapec

somsa
6. jan 2013

@zlatat ja som mala trochu pocit ze som asi mierne slahnuta ked si meriam teplotu a to vsetko ked sme este nezacali s splodenim a dnes som bola kuk draheho v robote a riadne bol nervozny a ja ze co mu je a preco mu je zle..a vraj ma očistu..lebo on inak dost vela fajci..a tak...no a ak si este nasadi vitaminy na spermie tak ja asi zomriem

zlatat
6. jan 2013

@somsa ha - a si predstav, že jediný termín, kedy mám dobrú životnosť mi vychádza tak, že by sme sa mali snažiť 3 dni pred MS ... tak akože toto už naozaj pochybujem, že by som vtedy otehotnela 😖

Jediný reálny jeho termín ( čo teda aj sedí s logikou ) je u mňa máj ... vtedy mi OVU vychádza 2 dni pred jeho červeným termínom, teda vlastne to by aj sedelo... no a mám vtedy poznačené dievčatko.

lavyrle
6. jan 2013

@zlatat
@emka9 muzika som zlakala, nech on otestuje 😎 on mi fakt vie vzdy vopred 2-3dni povedat, ze ide mrcha. No nic, mam iba plno toho vytoku a preto pocit ako keby som ms dostala 😒 to normalne ako keby som si cvrkla citim

zlatat
6. jan 2013

@somsa to akože sám od seba prestáva fajčiť ? Môj Mm odmieta akékoľvek umelé vitamíny ... takže tie ja do neho nenapchám

zlatat
6. jan 2013

@lavyrle toto môj nejako nedokáže ... alebo možno aj áno, ale nepovie mi to. Inak my pred MS musíme použiť lubrikačný gél, lebo ja mám také suchoty, že ma to potom bolí, štípe,... 😖

lavyrle
6. jan 2013

@zlatat no on mi vzdy povie, ze uz je to take lepkavejsie a inak to vonia a vacsinou uz je ten hlien jemne do ruzova a mrcha sa spusti o par dni. Teraz tam bol biely vytok - taky kremovy. Neviem to inak opisat, ale je to uplne biely kremovy vytok - ziadne hrudky, taky jemny 🙂 a ja teda nemam v ziadnej faze cyklu problem s tym, ze by som bola sucha

pingu1
6. jan 2013

@lavyrle skus testnut zajtra raano..

juuj baby, kiez by ste vsetky boli hned tehu

zlatat
6. jan 2013

@lavyrle to máš fajn, ja som furt suchá okrem 4 plodných dní

somsa
6. jan 2013

@zlatat no ja som mu raz spomenula ze cigarety spomaluju spermie...tak sa zlakol ze bude neplodny :D ...a vitaminy by nemal problem brat len to by som mu ich ja musela asi davat lebo on by na to zabudol

somsa
6. jan 2013

@zlatat inak aj ja som byvala taka sucha a este skoro kazdy mesiac mykozy a davala som si gynolakt a aj si davam dakedy ked sa mi nieco nezda a uz to ide v pohode....niesom sice vlhka na povel ale ked sa posnazi je to v pohode..najvacsej

mauerka
6. jan 2013

@somsa Pozri, spermie dozrievaju 72 dni a "Velmi potrebuju" zinok a selen - prave tato kombi je bezne dostupna v lekarni v jeden malej tabletocke, takze by to ani nebolo take "nasilne" a v aprili by ste uz ficali na ovitaminovanych spermosoch 🙂 BTW: zinok dobry aj na imunitu - akoze teraz v zime...ani nemusi vediet, ze to je kvoli niecomu inemu, nech sa zbytocne nestresuju 😉

mauerka
6. jan 2013

@zlatat Po 35tke musime aj mi hlavne pred ms lubrikacny gel, s vekom aj "mazanie" ide dolu vodou. Vacsinou pouzivame Conceive Plus - ved vies, keby ze nahodou nejake "zbludile vajko" 🙂 tak nech si ho este chytia

mauerka
6. jan 2013

Pre Boha - "aj mY" - to co som spravila? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

somsa
6. jan 2013

@mauerka ved presne tak..ja som mu uz tieto kukala http://www.gsklub.sk/products/8332-gs-vitamin-e...

daniwaugh
6. jan 2013

@somsa no musi to byt uple mimo a netusim ako to funguje ale funguje.. 🙂

somsa
6. jan 2013

@daniwaugh no to je fajn..lebo mne sa asi tak 2 mesiace z 3 to takmer zhoduje...a to na cely najblizsi rok :D

twistybaby
6. jan 2013

Kočky držte palce nech mi zajtra dojde ta mrcha už.... ☹
ja sa idem ponorit do mojej depresie z prichadzajucej mrchy... 😔

všetkym snažilkam čakajucim na testovanie drzim palce!!! 🙂 nech tam mate krasne kolajničky 🙂

daniwaugh
6. jan 2013

@somsa neviem teraz, ci je to dobre alebo zle?:D :D :D

zlatat
6. jan 2013

@mauerka aj my 😀 a aj tesne po MS to je hrôza 😒
My sme spočiatku používali Pressed gél, ale potom sme prešli na Conceive plus 😉