Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@somsa ja to idem teraz koncom mesiaca skúsiť - to mi podľa neho vychádza dievčatko a MM bude doma - uvidíme.
Pozerala som si to, tak v marci mi to vychádza tak, že tiež dievčatko a máme sa snažiť 4-5 dní pred ovulkou tak to by čisto teoreticky aj mohlo výjsť - to je už také reálnejšie ... hoci bohvie, či športovci toľko vydržia - ale tak používame aj gél COnceive plus a už 2x som s tým gélom otehotnela.
no a v apríli jeho termín mi vychádza 1-2 dni pred ovulkou a píše, že chlapec
@zlatat ja som mala trochu pocit ze som asi mierne slahnuta ked si meriam teplotu a to vsetko ked sme este nezacali s splodenim a dnes som bola kuk draheho v robote a riadne bol nervozny a ja ze co mu je a preco mu je zle..a vraj ma očistu..lebo on inak dost vela fajci..a tak...no a ak si este nasadi vitaminy na spermie tak ja asi zomriem
@somsa ha - a si predstav, že jediný termín, kedy mám dobrú životnosť mi vychádza tak, že by sme sa mali snažiť 3 dni pred MS ... tak akože toto už naozaj pochybujem, že by som vtedy otehotnela 😖
Jediný reálny jeho termín ( čo teda aj sedí s logikou ) je u mňa máj ... vtedy mi OVU vychádza 2 dni pred jeho červeným termínom, teda vlastne to by aj sedelo... no a mám vtedy poznačené dievčatko.
@zlatat no on mi vzdy povie, ze uz je to take lepkavejsie a inak to vonia a vacsinou uz je ten hlien jemne do ruzova a mrcha sa spusti o par dni. Teraz tam bol biely vytok - taky kremovy. Neviem to inak opisat, ale je to uplne biely kremovy vytok - ziadne hrudky, taky jemny 🙂 a ja teda nemam v ziadnej faze cyklu problem s tym, ze by som bola sucha
@somsa Pozri, spermie dozrievaju 72 dni a "Velmi potrebuju" zinok a selen - prave tato kombi je bezne dostupna v lekarni v jeden malej tabletocke, takze by to ani nebolo take "nasilne" a v aprili by ste uz ficali na ovitaminovanych spermosoch 🙂 BTW: zinok dobry aj na imunitu - akoze teraz v zime...ani nemusi vediet, ze to je kvoli niecomu inemu, nech sa zbytocne nestresuju 😉
Pre Boha - "aj mY" - to co som spravila? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@mauerka ved presne tak..ja som mu uz tieto kukala http://www.gsklub.sk/products/8332-gs-vitamin-e...
@somsa http://www.docsimon.sk/tovar/gs-vitamin-e-selen... Setrit treba 😉
Kočky držte palce nech mi zajtra dojde ta mrcha už.... ☹
ja sa idem ponorit do mojej depresie z prichadzajucej mrchy... 😔
všetkym snažilkam čakajucim na testovanie drzim palce!!! 🙂 nech tam mate krasne kolajničky 🙂

@lavyrle juuuj moja, presne viem, ako sa citis, strach, obavy, co sa moze stat, ci nebude krv ... ☹ ten pocit je priserny, ... pozname ho ☹ asi Ti nepoviem nic noveho, co uz vsetky vieme, ze sa nemame bat, ze mame verit fazulke, pretoze to potrebuje ... neboj sa a urobis si este rano test ? urcite ano a budu kolajnice ako svet 😉 + potom pridas foto testikov, nech like-me 🙂 a bude aj sono, ....... 😀