Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zlatat no to mna dost hneva na tej 90dnovej ze az volaky 15 den je tam syr v salate a inak ziadne mlieko ani mliecne vyrobky...rak uvidim...ale viem ze podla toho Najedzte sa do stihlosti kamoskyny svokrovci schudli a aj jej muz...ale vararid donekonecna mrkvove perkelty a podobne by ma nebavilo...ja som skusila prve 3dni..nic mi nechutilo iba to jablko s mrkvou nq ranajky tak som to zabalila
@somsa ja už ani neviem čo bolo utrpenie, ale nevydržala som na nej - ten vodový deň ma odrovnal
Inak ja celkovo zeleninu ľúbim, celá rodina sme taký bezmäsití - mäso max. 1x do týždňa máme. Ešte som neprečítala tú knihu, len dnes mi došla, dúfam, že aj nejaké cestoviny tam budú, elbo bez nich si môj jedálniček neviem predstaviť, tie milujem
@zlatat no vsak jasne - stane sa. Ja som mala u seba zamestnanu babu, ktora brala dake brutal lieky, ktore sa fakt nesmu, ked je zena tehu. No ona zostala tehu a lekari jej odporucali interupciu, ze na neviem kolko % bude dieta postihnute. No ona bola silne veriaca a rozhodli sa dietatko si nechat a dietatko sa narodilo zdrave 🙂 Avsak - pokial stoji otazka ci by som si dala urobit RTG ak som tehu alebo ci by som jedla dake lieky, ktore sa nesmu - tak odpovedam nie 🙂
A to mi robite naschval, vsak??????????????????????????????? Tri strany, ked tu nie som?
Inak ja rano BT 36,9 - stale rovnaka. Tiez uz neviem co si mam mysliet, ale nasla som, ze niekto ma viacurovnovu BT, ze po uhniezdeni vyskoci aj nad 37 a niekto ma takuto....tak hadam je to ok. Dokonca som citala, ze niekto je tehu aj pri omnoho nizsich teplotach, tak ja uz neviem
@zlatat
@somsa
90dnovu som mala kupenu knihu, tiez zo zvedavosti- v podstate mne ide o to, co este dokazu ludia vymysliet, pripadne do akych krajnosti su schopni ist pri niektorych dietach 🙂 , taktiez som citala aj Dukanovu a rozne dalsie diety 😎 . Mna to proste zaujima, pamatam si, ze ked som si raz kupovala casopis (presny nazov si nepamatam) Schudni do plaviek alebo tak nejako, tak predavacka na mna vytrestila oci a ze : Vy si to naco kupujete? , tazko sa jej vysvetlovalo ze zo zvedavosti, co tam pisu 😀 😀 😀
viete co? ja ani nechcem chodit fore a citat si tu veci, lebo ked si rozkliknem 1 trimester, tak tam otazky vsetko len a rozne kompikacie, potom 2. triomester, opat len problemy, a potom samostatna duskusia komplikacie a problemy v tehu.. a podobne. ved to je hrozne.
to je jedna velka depresia 😠 , ja chcem citat pozitivne veci, a pozitivne informacie, nie negativne!
ani ma to nebavi potom behat po konikovi. iba sem si skocim, a to sa tesim, ale inac nikde.
A moj najkrajsi najmilsi najstarsi syn ma dnes okruhle narodeniny a prve dvojcislie 🙂 🙂 🙂 nechce sa mi verit, ze moje babatko takto vyrastlo
@lavyrle no ja vyborne 🙂 dnes som sa skoro strepala ako sa sneh smyka 🙂 ale inac super.
a tolko som mala veci , ze mi zrazu presiel cas posledne 2 dni a uz sa velmi tesim na zajtrajsom. ale aj tak trosku "bojim" aby bolo vsetko v poriadku, ako ma byt. ale tak si vravim, ze ked mi nic nie je, a vsetko vyzera v pohode, tak aj bude na sone 🙂
baby ja ma ododnes totálne tehu priznaky a tehu niesom!moje telo sa uplne zblaznilo. placem aj ked neviem preco,prsia ma bolia a su take citlive ze az, podbrusko ma vôbec ale ze vôbec neboli a som unavena aj ked som spala 10 hodin. ako je to mozne? doteraz mi nic nebolo iba ma v podbrusku bolelo. teraz ma uz neboli a prislo toto vsetko.vôbec sa necitim ako na mrchu.... co to? 😕
@twistybaby no a fakt nemozes byt tehotna? Ale bola si na sone, ale tak by to bolo aj tak skoro tam by nemusel nic vidiet. Ja uz neviem. Niektore baby pisali, ze tehu test bol pozitvny az v 8tt...sice tomu nerozumiem, ale nie jedna to pisala
@twistybaby ja by som bola radsej keby si bola tehu ale ospala som aj ja
..uplne hrozne...
@twistybaby no tak si asi tehu 🙂 akurat, ze test este nic neukazal 😀
@lavyrle ale ja som na sone nebola, ved sme si o tom predsa pisali ze ma na sono neposlala,len ma na preventivke rucne strucne vysetrila a nic viac. povedala ze ved uvidime ale vyzeram byt zdrava.... o tehu sme sa nebavili pred týždnom ja som necitila vtedy tehu priznaky.... a no a ved to! ze tehu test som si dneska robila a snehobiely! fakt sa citim cudne a vbec ma neboli podbruska co ma bolelo doteraz kazdy den.... divne sa citim a nebyt toho negativneho testu tak dam krk na to ze som v tom ale mamatest sa nemyli predsa!

@laja77 ja nemôžem povedať, že by sm sa stravovala nezdravo, ale ja som vždy mala problém s váhou a mne to jednoducho nejde dole ... vravím podarilo sa mi schudnúť jedine vtedy, keď som mala TSH ( hormón štítnej žľazy ) presne v strede referenčného pásma, vtedy som sa super cítila a aj som schudla, ale akonáhle sa mi to zase dobabralo, tak som začala priberať pri tých istých stravovacích návykoch ako boli aj predtým.
No nevravím, teraz cez sviatky som si dopriala aj koláčiky, ale inak ja ani sladké moc nejem. Ale jedno je pravda, že by som mala zvýšiť príjem tekutín a možno aj to je to, prečo sa mi endarí schudnúť.
Tú knihu som si kúpila hlavne aby som si nejako prijateľne prečistila organizmus a aj zo zvedavosti
@somsa ja som 90-dňovku držala no vydržala som na nej mesiac .. pre mňa to bolo utrpenie 😖 nezvládla som to