Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby
@vejvass za par sekund sa zacala crtat druha ciarka a uz ho netreba davat pod lupu ani do roznych uhlov 🙂 🙂 🙂 su tam
a pre vsetky otazka - pre udrzanie mojho psychozdravia by som uz asi mala skoncit s testovanim a aj meranim BT, vsak?
Podla vsetkeho som 4tt, TP 19.9
@lavyrle huráááááááááááá hurááááááááááááááááá huráááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tisic krát gratulácia!!! a nestestuj uz ani nemeraj!!!!
@twistybaby uz som dohovorila aj fazulke nech si tam pekne hovie, ze si ju budem cicikat ako najlepsie viem, len nech pekne vydrzi do septembra 🙂
@twistybaby manzel vedel aj bez testu 🙂 a dnes rano mi navrhol, ze by sme si to nemuseli az tak vsimat a snazilkovat rovnako intenzivne ako predtym 😀 jeho by ste museli poznat - hroooooooozne je vtipny. Aspon si to mysli 🙂
@vejvass dam aj foto, ale musi prist muz z roboty so svojim laptopom, lebo ja som na takom srote, ze to nejde. Tie ciarky, ked porovnam na tych testoch z predvcera a vcera su neporovnatelne, ale nie su take ako pridala zuzka z 8tt 😀 ale su a su moje. Stale sa mi nechce verit. Teraz uz len uverit, ze to bude dobre az do konca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ženy poradte, ktorý DPO už mama test ukáže aspon ducha. Som nedočkava, ked tu čitam aký je január silný mesiac mam chut sa k vám pridat 😉
@twistybaby musis tomu verit, ako ja. Síce možno tak trochu naivne, ale to určite príde
@twistybaby no aj ja tak zajtra už nemusím testovať začínam mať spinenie😖
Mňa porazí kým sa mi spustí mrcha to bude cca45dc aby mi nebolo ľúto😖
Ja už nevladzem a ešte som hodku v práci.
@twistybaby tak to som ti tou mojou otázkou veľmi nepomohla 😒
mas už nejake detičky?

@lavyrle a ako dopadol😉