Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby
@vejvass za par sekund sa zacala crtat druha ciarka a uz ho netreba davat pod lupu ani do roznych uhlov 🙂 🙂 🙂 su tam
a pre vsetky otazka - pre udrzanie mojho psychozdravia by som uz asi mala skoncit s testovanim a aj meranim BT, vsak?
Podla vsetkeho som 4tt, TP 19.9
@lavyrle huráááááááááááá hurááááááááááááááááá huráááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tisic krát gratulácia!!! a nestestuj uz ani nemeraj!!!!
@twistybaby uz som dohovorila aj fazulke nech si tam pekne hovie, ze si ju budem cicikat ako najlepsie viem, len nech pekne vydrzi do septembra 🙂
@lavyrle velmi sa tesim s tebou!!! manzel uz vie? ci ho prekvapis? 🙂
@twistybaby manzel vedel aj bez testu 🙂 a dnes rano mi navrhol, ze by sme si to nemuseli az tak vsimat a snazilkovat rovnako intenzivne ako predtym 😀 jeho by ste museli poznat - hroooooooozne je vtipny. Aspon si to mysli 🙂
@vejvass dam aj foto, ale musi prist muz z roboty so svojim laptopom, lebo ja som na takom srote, ze to nejde. Tie ciarky, ked porovnam na tych testoch z predvcera a vcera su neporovnatelne, ale nie su take ako pridala zuzka z 8tt 😀 ale su a su moje. Stale sa mi nechce verit. Teraz uz len uverit, ze to bude dobre az do konca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@lavyrle budeme ti drzat palce a budeme tu vsetky spolu 😉
@ lavyrle....srdečne blahoželám a teším sa s tebou 😉
ženy poradte, ktorý DPO už mama test ukáže aspon ducha. Som nedočkava, ked tu čitam aký je január silný mesiac mam chut sa k vám pridat 😉
@duda223 mne asi nikdy ja ti neporadim ☹ ☹ ☹ ☹
@twistybaby musis tomu verit, ako ja. Síce možno tak trochu naivne, ale to určite príde
@duda223 nejako nemám silu,som momentalne v tazkej depresii ☹ 😢
@twistybaby no aj ja tak zajtra už nemusím testovať začínam mať spinenie😖
Mňa porazí kým sa mi spustí mrcha to bude cca45dc aby mi nebolo ľúto😖
Ja už nevladzem a ešte som hodku v práci.
@twistybaby tak to som ti tou mojou otázkou veľmi nepomohla 😒
mas už nejake detičky?
@duda223 ano mam jedneho trojrocneho syna....

@lavyrle a ako dopadol😉