Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
tak a mame ms 😀 😀
baby ešte jedna otázočka, po akom čase ako spozorujem plodný hlien sa treba začať snažiť??
no tak ani nám sa nepodarilo na prvý mesiac...dnes došla mrcha ☹
@1aduliatko1 hm... nám ani na tretí mesiac ☹ nepredpokladala som, že ma to bude až tak mrzieť, ale mrzí a veru dosť ...:-/
Baby co sa vamn zadarilo, GRATULUJEEEEM... ja sa mozem snazit dalej, test negativ. pichnuta vyvolavacka a kupeny duphaston , uz len ho zacat brat....dufam,ze sa postasti 🙂
@jarushka1 a ty už máš nejaké detičky? ja plánujem teraz prvé, no ako tu to tak čítam, nie vždy je to také jednoduché (že šup šup a je bábo) 😒
sme sa snažilkovali pekne poctivo celý mesiac, tak som si myslela, že by to mohlo vyjsť.. snažíme sa bez sledovania BT a hlienu, na to si netrúfam 😖
len dúfam,že to môže byť tým, že som brala HAK a teraz som prvý mesiac vysadila, tak sa mi možno organizmus musí "znormalizovať" ...držím palčeky, aby sa čo najrýchlejšie zadarilo 😉
@1aduliatko1 nie nemáme, tiež teraz pracujeme na prvom 😉 pôvodne som si myslela, že sledovanie BT, hlienu a ovu testy prídu na rad neskôr, ak sa dlhšie nebude dariť, ale asi netreba strácať čas, keďže už nemám dvadsať 🙂 tak som si objednala ovu testy a skúsim orientačne testnúť, nech mám trošku prehľad 🙂 držme si palčeky navzájom, nech to ide šup šup 😉
tusooooooooooooooooooooooooooooom 🙂
@fffrida Podla toho, ako dlho ten hlienik mas, tazko povedat. Ja mavam aj 5 dni pred ovu, v den ovu uz napr nie. Ty mas mozno len 3 dni pred a tym padom by bolo vhodne hned v den, ked ho pozorujes, zacat sa snazit. Vseobecne ale plati, ze vdaka tomuto hlienu preziju spermose v tele aj niekolko dni. Najlepsie by bolo spojit pozorovanie hlienu s BT a ovu testami, potom by to bolo jasne.
ženy mne je dnes na totalku zle som jak vyflusnuta nevladzem nič alebo nič sa mi nechce spravila som si kaffe ktore aj tak nevypijem bo mi nechuti ale snad ma to prebere 😝

Dakujem vam za komenty a nazory
@laja77 @zlatat @lavyrie ano tak som mala na mysli ze by som to povedala sestricke u zubara, alebo zrusila objednavku na RTG. Ale tiez som myslela na nieco ako si ty Zlatat napisala, ze ak si nemylsis ze si v tom a prejdes niecim co moze uskodit tvojmu dietatu. Ako urcite si viem predstavit, co si prezivala moja zlata, a som tak potesena ze mas zdraveho synceka 🙂.
@twistybaby som rada ,moja, 🙂 ze vsetko bolo ok po RTG.
Co ma naozaj zaujalo, to co ste napisali, ze su ludia ktorym lekar povie ze sa vam narodi postihnute dieta. A aj nepriek profesionalnym predpovediam, tito partneri si idu za svojim cielom, a nakoniec maju zdrave dieta. Je to zazrak?Ako je mozne ze tito rodicia si tak veria? Alebo si veria ze mozu vychovat postihnute dieta?
\Ale to ma stve teraz ze ak nie som v tom (co sa dozviem na druhy tyzden), tak potom sa nebudeme snazit lebo viem ze mam RTG. Co ma fakt serie teraz. Lebo premarnim mesiac casu ☹ . Stale musi nieco prist do mojho snazilkovania 😒.
🙂 @lavyrie uhhhhhh, hhuuuuu, aka krasna ciarocka. Tesim sa 🙂.
no a nakoniec, ako to tak vyzera, nikto tu nie je v noci tak neskoro ako ja ( co nie je neskoro pre mna) 🙂. Prajem pekny dnicek, tesim sa na pokracovanie, piste vela .... 🙂