icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
pingu1
9. jan 2013

@giuska mozno toto 4. bude

fffrida
9. jan 2013

@mauerka ďakujem krásne, ale asi si to odsledujem až na budúci mesiac. Tento to nechám na náhodu lebo sa toršku bojím že keď to budem veľmi siliť, tak sa to just nepodarí..

matula333
10. jan 2013

@1aduliatko1 ani nam sa nepodarilo na prvy mesiac, nevesajme hlavu...aj to pride...🙂

lavyrle
10. jan 2013

@pingu1 a kedy ides k lekarovi????

pingu1
10. jan 2013

@lavyrle ahoj,no ani sama neviem. asi buduci tyzden tam zavolam. a ty?

lavyrle
10. jan 2013

@pingu1 ja 23.1 🙂 to bude koncit 6tt tak snad uz uvidime aj akciu srdiecka 🙂 idem pre istotu skor, kedze mam za sebou MA, ale inak staci ist aj v 8tt

wisinka
12. jan 2013

10 dni a skoro 50 stran? neblaznite baby 🙂 kto to ma citat 🙂 tehulkam gratulujem a nam snazilkam prajem krasne // 🙂

wisinka
12. jan 2013

@somsa mozem aj ja do sukromky? 🙂 dakujem

zuzuzu30
12. jan 2013

Ahojte babinec,
rada by som sa pridala.V lete sme mali svadbu a tento rok by sme si chceli zalozit rodinku.Od januara ideme namotivovani nato 🙂 Koncom roka sme trocha skusali,ale az teraz po citani prispevkov vidim,ze sme skusali v nespravny cas (pred ovu a pocas alebo po nej uz vobec nie). tak drzim vsetkym palce!
PS a robim si dvojo ovu testov,tento mesiac,aby som vedela,kedy mam presne tu ovu 🙂

tusinka
12. jan 2013

@zuzuzu30 Ahoj, tak držím palce 🙂 My sa tiež snažíme, tak verím, že nám to čím skôr vyjde 😀

kuriatko2710
12. jan 2013

ano o Jonášovi som myslela...

kuriatko2710
12. jan 2013

Twistybaby- aj ja som toto mala a najskor sme sa tešili, že supeeeeeer asi som a potom to zmizlo a nič nebolo....

kuriatko2710
12. jan 2013

@selisel a myslíš, že ani sa sa nezamyslam, že čo sa deje, ked presiel už taký čas a nič...mám obavy, že kto je na chybe alebo čo sa deje. Chceli by sme obidvaja a nejde to. Clovek az do depky príde....myslím pozitívne, ale niekedy to nejde - ked si na to spomeniem....teraz mám konečne prácu, tak sa teším z toho, nemám čas rozmyslať aspon teraz..ale dookola sú všetky tehotné. Aj my by sme sa chceli pochváliť takouto krásnou správou. Asi by bol čas zajsť za doktorom a opýtať sa čo a ako postupovať.

selisel
Odpoveď bola odstránená
zuzuzu30
12. jan 2013

@tusinka tak drzim aj ja palce nech nam to vsetkym vyjde! PS tento mesiac uz ste isli nato?ja by som mala mat ovu tento tyzden,tak som zvedava 🙂 hotovy vyskum inak totok

selisel
Odpoveď bola odstránená
tusinka
13. jan 2013

@zuzuzu30 mne prave skoncili kramy, takze pomaly ideme na to 🙂 doteraz som sa spoliehala na OVU bez testov,ale uz som sa zasobila a vyskusame to teraz aj na zaklade nich...uvidime...to mas pravdu,ze hotovy vyskum | 😀 😀 ovu testy mss????

pingu1
13. jan 2013

@lavyrle ozaj, kedy je uz vidno akcia srdca? v 6tt aj na zaciatku, alebo az na konci?

lavyrle
13. jan 2013

@pingu1 myslim, ze uz koncom 5tt, ibaze ty presne nevies, ktory si tyzden, kedy sa to tam presne cele udialo.....ja idem koncom 6tt, snad uz bude nieco vidno...ale stale mam stavy - take chvilkove - pocitim dole vlhko a uz s divnym pocitom v zaludku pozeram co tam je a stale len ten vodnaty priesvitny vytok.....inak to dako neriesim, verim a tesim sa, ale su take minichvilocky kedy ma prepada strach

pingu1
13. jan 2013

@lavyrle bud sa to udialo 26.12, alebo 27.12. som 4 tyzdne aj 3 dni.. 😉

zuzuzu30
13. jan 2013

@tusinka jasne,lepsie je si to potvrdit aj ovu testom.ja mam nejake testy z netu a mam aj clear blue test.ten je dost drahy,ale zevraj aj velmi spolahlivy.tak tento mesiac poprosim ;) tie testy z netu mi uz dnes zacali ukazovat // ale ten clearblue este nic,tak uvidime,hm. Ty mas ake ovu testy? ktory DC myslis ze mas ovu?

zuzuzu30
13. jan 2013

a gratulujem pingu1! nech nam to vsetkym takto pekne odsypa 🙂

laja77
13. jan 2013

@lavyrle presne ako ja s tymi pocitmi 😕

tusinka
13. jan 2013

ak sa DC pocita od zaciatku kramov, tak podla mna je OVU cca 17 den, ja mam vtedy "ukazkovy" hlien a pichanie v podbrusku...ale uvidim, co na to testy 🙂 objednala som si ich z netu a mam par aj z lekarne...ty mavas dake OVU priznaky??

tusinka
13. jan 2013

@zuzuzu30 som Ti napisala, len som Ta vynechala ako adresata- takze prispevok nad tymto je pre Teba 😉😉😉

jaja018
14. jan 2013

Ahojte baby. Začali sme tento mesiac snazilkovat ale... Mala som normálne menstruaciu 5 dni a po nej už 3 deň mám take hnedé spinenie, ako na konci mrchy, ale iba ked idem na wc aj to nie vždy. Čo to môže byť?

zuzuzu30
14. jan 2013

@tusinka to mame asi narovnako! ja mam tiez 17.den ovu.a teraz som si to potvrdila aj ovu testami.
takze teraz sa snazime velice 🙂 priznaky nemam moc vyrazne - troska pobolieva podbrusko,semtam picha vajecnik a mam tiez ten hlien. no tak dufajme,ze tento mesiac budeme ujukat,ze to vyslo

fila82
14. jan 2013

@jaja018 ja mam taku mrchu bezne

tusinka
14. jan 2013

@zuzuzu30 tak to teda dúfam aj ja 🙂 od ktorého DC si si robila ovu testy????

jaja018
14. jan 2013

@fila82 u mňa to bolo prvy krát ale možno to bude tým že som prestala brať hak. No tak dúfam že to nič nebude.