Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
ja sa tesim, ze uz opat mozeme snazit, bude to o dva dni rok, co som musela na kyretaz kvoli MA, a v podstate cely minuly rok sme nemohli snazit, lebo som mala kopec zdravotnych problemov, no koniec roka som zakoncila, iba nahodou to tak vyslo, ze som zobrala poslednu tabletku HAK, ktore som mala nasadene na 3 mesiace tiez zo dravotnych dovodov (nechcela som ich brat, pretoze som dufala, ze sa budeme snazit, takze velka radost ked som ich dobrala). Teraz to vypada na plodne dni, tak snazilkujeme. Mam pocit, ze napriek tomu, ze som HAK nechcela brat, pomohla mi z psychickej stranky, lebo uz som byvala nestastna, zakazdym, ked prisiel menzes. Oddychla som si od toho, mam pocit, ze teraz to beriem celkom light, ale neviem ake to bude, ked pride menzes. Hormony ma vedia riadne vykolajit, tak dufam, ze to budem brat s nadhladom, popripade, ze nepride vobec a budeme sa moct tesit.
takze kocky ja sa ku Vam tiez pridavam. snazime sa uz asi dva roky,tak dufam ze tento rok sa to podari
@fila82 u nás to bolo tiež tak.. otehotnela som ani neviem ako, ale tiež to bohužial skončilo MA.. v 19tt ☹ .. teraz musíme ešte počkať kým sa začneme znovu snažiť, ale dúfam, že tento rok budem už silvestrovať s veľkým bruškom a zdravým mimčom v ňom.. nič viac si neželám 🙂
@zuzuzu30
@zuzi241 no bodaj by to bol aj moj pripad 🙂, ved uvidime... Ale aj doktor mi to povedal a aj kvoli tomu som suhlasila s HAK, inak bola nasadena kvoli cystam na vajecniku. Tie sa vsak tiez mozu kedykolvek vratit, tak dufam ze budem skor tehotna ako dalsia cysta, lebo ma porazi uz... Minuly rok stacilo, tento cakam uz len dobre spravy a to od vsetkych, aj tu na fore 🙂 takze milujte sa a mnozte sa :D
@zuzi241 och to sa mi zda este vecnost, dnes som 13 DC takze predpokladam plodne dni, a testovat planujem ak nepride cervena asi 7.2, a to je este daaaaaleko. A ako si na tom ty? Mas dvoch chlapcov som citala. Kolko mas rokov? No s tym mensim mas asi este dost prace doma 🙂 ale je pekne mat aj hned po sebe surodencov, ja mam o rok starsiu sestru a rok mladsieho brata, velmi dobre si rozumieme aj ked obcas lezieme na nervy 🙂 ale to na nervy asi na veku nezalezi :D
@ivec16 zdrave nech je hlavne..uz ci bude mat copiky alebo nie,nie je tak dolezite,aj ked pri chalanoch by baba potesila.aj starsi mi povedal,ze este chce sestru..chcela som co najmensi vekovy rozdiel aj kvoli detom,aby sa spolu mohli hrat aj kvoli Tomu ze nechcem byt na materskej celu vecnost.
@zuzi241 a sak keby bol aj chlapec, isto budu potom vnucky 🙂 taki traja chlapi, mozu mat kopec deti... ale ti davam co? to mami nechcu ani pocut, hlavne ked maju este takych malych chlapcov, ze im ich nejaka bosorka zoberie 😀, no este mas stale vela mliecka? uz asi aj prikrmujes nie? ze ten ms by sa mohol uz kazdu chvilu aj dostavit, alebo teda nedostavit vobec ,-)
Ahojte baby, pridávam sa do klubu začínajúcich, aj keď o bábo sa nepravideľne snažíme od septembra, keďže drahý behá po svete za prácou. Verím, že tento rok bude pre nás úspešný. Nejaká tehuľka by nám mohla poslať ten ttt vírusík 🙂
ahojte babi,aj mi snažíme o bábo.Už máme dvoch chlapcov/ 16 a 7/a chceli by sme dievčatko.

ahojte,mozem sa pridat?mam doma uz dvoch chalanov,jedneho 6rocneho,druheho 7mesacneho,no chceli by sme v kratkom case este jedno babo..aj ked neviem,ci to bude tak skoro,lebo krpca stale kojim....