icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zuziklc29
16. jan 2013

@tusinka tento rok sa to uz podari, 😀

zuzuzu30
16. jan 2013

@tusinka na tak uz sa ti to blizi 🙂 tak tfuj tfuj nech to vyjde a poriadne do toho buste!🙂))
ja teraz musim cakat predlhe 2 tydzdne,ze aky je vysledok.. Kto to ma vydrzat???
a co by si chcela dievca alebo chlapca? no hlavne nech je to zdrave ze ano

zuzuzu30
16. jan 2013

@tusinka a drahy ma kolko rokov? bol aj na spermiograme?teraz vsade citam furt,ze s tymi chlapskymi spermiami to ide nejak dole vodou..to urcite neni vas pripad.ale ja dopujem toho mojho pre istotu vitaminmi tiez 🙂

ebi52
16. jan 2013

cafte baby 🙂 pridavam sa k vam k snazilkovaniu 2013 🙂 prajem vam uspesne snazilkovanie a nech sa to podari cim skor a budeme v kategorii maminiek 🙂

trish31
16. jan 2013

Baby mozem sapridat?My sa snazime dva mesiace

tusinka
16. jan 2013

@zuzuzu30 však to, každý mesiac to čakanie...☹ polovička má 36 a ja 33...niekedy v slabej chvíľke tak rozmýšľam, že sme to nemali toľko odkladať...nuž, všetko je ako má byť 😉 k tomu spermiogramu- ešte nebol- mal termín na december, ale to mu potom dr. zrušil kvôli dovolenke, tak sme sa dohodli, že január ešte "zamakáme" a keď nič, tak pôjde začiatkom februára..a akými vitamínmi dopuješ svoju polovičku???

tusinka
16. jan 2013

@kenka1988 ahooj , nooo, taký tehu vírusík by nám ani jednej nezaškodil 😀 😀 😀 😀 vitaj 🙂

tusinka
16. jan 2013

@ebi52 ahoj, a ako dlho sa snažíte??

ebi52
16. jan 2013

@tusinka no ja uz rok a konecne sa pridal aj moj muz 😎 teda od teraz : 😀

tusinka
16. jan 2013

😀 😀 a už si bola aj na dákych vyšetreniach???

tusinka
16. jan 2013

@ebi52 emoticon emoticon a už si bola aj na dákych vyšetreniach???

ebi52
16. jan 2013

@tusinka ee, teda ak neratam preventivku a to ze ma moj gynekolog (inak uzasne ftipny chalanisko) vybavil ovulacnymi testami, moj drahy totiz chce skorpiona a je presvedceny ze sa mu to podari na prvu supu 😀 no a ked nie tak sa snazime dalej....teda by sa to malo (podla neho) podarit vo februari 🙂

tusinka
16. jan 2013

@ebi52 chlapi sú proste srandisti 🙂 noo, tak držím palce, nech sa mu jeho plán splní a podarí sa to na prvý šup 😀 😀 😀

ebi52
16. jan 2013

@tusinka dakujem 🙂 a vy ste na tom ako? prepac, mozno si to uz niekde pisala, ale nemam celkom prehlad, tak sa pochval 🙂

tusinka
16. jan 2013

@ebi52 noo, my sa snažíme už rok ☹ ja mám vyšetrenia za sebou, vraj všetko OK, tak ak sa nám v januári nezadarí, tak je na rade manžel...tak sa nalievam čajmi, dopujem vitamínmi a pevne verím, že sa čoskoro tie dve // objavia 🙂

ebi52
16. jan 2013

@tusinka uuha, tak to vam silno drzim prsty 🙂 verim, ze sa to podari...moja sesternica sa s tymto trapenim tahala 4 roky, vsetky vysledky ok, len sa nedarilo, tak sa s tym nejak zmierili a zacali zvazovat adopciu a ked sa sustredili na nieco ine ako na "robenie" podarilo sa 🙂 viem, ze to je asi klise, ked sa vravi, ze sa netreba sustredit, ale mozno na tom nieco bude 🙂

tusinka
16. jan 2013

@ebi52 ano, niečo na tom určite bude, ale keď to je také ťažké nemyslieť na to...☹ nuž, však uvidíme...o chvíľu budú plodné dni tak zamakáme... 😀 😀 😀

ebi52
16. jan 2013

@tusinka ja som mala vcera ten najsamviac, ale este sa mi nepodarilo ho presvedcite, nech sa pokusime, lebo vraj to na potvoru vyjde a bude male vahy :D ja viem, ze to je len vyhovorka z jeho strany, ale sak nech je po jeho pre tento krat 🙂 on sa len trochu boji, ale sam teraz prisiel s tym ze by bol rad keby sme najblizsie vianoce boli traja 🙂

tusinka
16. jan 2013

@ebi52 nooo, tak na dnes večer máte program... 😀 😀 😀 😀 a koľko máš rokov???

ebi52
16. jan 2013

@tusinka 28 🙂 a dnes vecer neviem neviem .... som na sluzobke od rana od 3,00 hod a pridem domcov o 23,00 🙂 tak asi odpadnem najskor 🙂

zuzuzu30
16. jan 2013

@tusinka vsetko je ako ma byt a podla mna idealne nacasovanie.ty si zdrava a aj jeho ked preklepnu,urcite bude setko ok. A keby aj,naco dnes niesu lieky ze ano.Moj muz bere vitamin E100 a Zinok raz denne.Zevraj to pomaha na spermie-no tak uvidime 🙂 my mame tiez nad 30,ale nemyslim si,ze vek je dnes prekazka.kamoska teraz porodila v 36.krasne zdrave babo a plne si to vychutnava,lebo karieru uz ma za sebou.ale ten januar by nam kludne mohol vyjst,ze?

zuzuzu30
16. jan 2013

@ebi52 priatel aky vtipko 🙂 drzim palce nech mu vyjde skorpion teda,ale uz tento rok! 🙂

ebi52
16. jan 2013

@zuzuzu30 dik ... tak dufam, ze sa podari a ak nie tak mu bude jedno znamenie 🙂

trish31
16. jan 2013

Baby nemam cas to tu cele citat...vy sa aj niecim dopujete,akoze podpora na tehu alebo nie?

ivec16
16. jan 2013

@trish31 ja beriem babyplan, ale v podstate by stacila kyselina listova, aj tu som brala... Pijem caj mysi chvost, ale tak len jeden za den a aj to sem tam vynecham... Po menstruacii pijem obcas aj alchemilku a brala som pupalkovy olej, ten mi dosiel musim znovu kupit, lebo ten mi velmi pomaha na bolesti pri ms, a celkovo je dobry na zenske veci

trish31
16. jan 2013

@ivec16 ja pijem tu alchemylku stale,lebo ja mavam bolestivu ms dost...Lebo citam tu ze baby sa dopuju vselijak,no ja sa stravujem zdrabo,jem vela zeleniny a ovocia tak vitaminy sa takto nekupujem

trish31
16. jan 2013

@ebi52 neeeeeeee skorpici su nie dobre znamenia🙂))

ebi52
17. jan 2013

@trish31 Tak on je skorpion 🙂 pre mna je to najlepsie znamenie, lebo je moj 🙂

fila82
17. jan 2013

pribudla nejaka nova tehulka?

ivec16
17. jan 2013

@trish31 ano ja sa tiez stravujem zdravo, denne zelenina a ovocie ako z knizky 5 krat za den, nefajcim, pijem asi tak ze raz za cas jeden pohar vina - 1 mozno 2 za mesiac, niekedy ani to... Napriek tomu som mala MA (a pochopila, ze je to uplne jedno- ak to ma byt zdrave tak to bude ak nie tak nie... Ved kolko tehuliek fajci pije, jedia vsetko mozne a napriek tomu maju zdrave mimco, tym nechcem povedat, ze sa vzdam zdraveho stravovania-viem aky ma ucinok na tele a aj psychike) tak som nejake vitaminy nakupila, tiez mam velmi bolestivu menstruaciu (mam endometriozu) pomaha mi na to pupalkovy olej (odporucam vyskusat) po anchemilke som velky rozdiel necitila (mozno som ju pila malo, ale citala som, ze nie je vhodna v tehotenstve ani pocas ms, takze som ju pila vzdy po ms do ovulacie cca)