Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
cafte baby 🙂 pridavam sa k vam k snazilkovaniu 2013 🙂 prajem vam uspesne snazilkovanie a nech sa to podari cim skor a budeme v kategorii maminiek 🙂
Baby mozem sapridat?My sa snazime dva mesiace
@zuzuzu30 však to, každý mesiac to čakanie...☹ polovička má 36 a ja 33...niekedy v slabej chvíľke tak rozmýšľam, že sme to nemali toľko odkladať...nuž, všetko je ako má byť 😉 k tomu spermiogramu- ešte nebol- mal termín na december, ale to mu potom dr. zrušil kvôli dovolenke, tak sme sa dohodli, že január ešte "zamakáme" a keď nič, tak pôjde začiatkom februára..a akými vitamínmi dopuješ svoju polovičku???
😀 😀 a už si bola aj na dákych vyšetreniach???
@tusinka ee, teda ak neratam preventivku a to ze ma moj gynekolog (inak uzasne ftipny chalanisko) vybavil ovulacnymi testami, moj drahy totiz chce skorpiona a je presvedceny ze sa mu to podari na prvu supu 😀 no a ked nie tak sa snazime dalej....teda by sa to malo (podla neho) podarit vo februari 🙂
@tusinka uuha, tak to vam silno drzim prsty 🙂 verim, ze sa to podari...moja sesternica sa s tymto trapenim tahala 4 roky, vsetky vysledky ok, len sa nedarilo, tak sa s tym nejak zmierili a zacali zvazovat adopciu a ked sa sustredili na nieco ine ako na "robenie" podarilo sa 🙂 viem, ze to je asi klise, ked sa vravi, ze sa netreba sustredit, ale mozno na tom nieco bude 🙂
@tusinka ja som mala vcera ten najsamviac, ale este sa mi nepodarilo ho presvedcite, nech sa pokusime, lebo vraj to na potvoru vyjde a bude male vahy :D ja viem, ze to je len vyhovorka z jeho strany, ale sak nech je po jeho pre tento krat 🙂 on sa len trochu boji, ale sam teraz prisiel s tym ze by bol rad keby sme najblizsie vianoce boli traja 🙂
@tusinka vsetko je ako ma byt a podla mna idealne nacasovanie.ty si zdrava a aj jeho ked preklepnu,urcite bude setko ok. A keby aj,naco dnes niesu lieky ze ano.Moj muz bere vitamin E100 a Zinok raz denne.Zevraj to pomaha na spermie-no tak uvidime 🙂 my mame tiez nad 30,ale nemyslim si,ze vek je dnes prekazka.kamoska teraz porodila v 36.krasne zdrave babo a plne si to vychutnava,lebo karieru uz ma za sebou.ale ten januar by nam kludne mohol vyjst,ze?
Baby nemam cas to tu cele citat...vy sa aj niecim dopujete,akoze podpora na tehu alebo nie?
@trish31 ja beriem babyplan, ale v podstate by stacila kyselina listova, aj tu som brala... Pijem caj mysi chvost, ale tak len jeden za den a aj to sem tam vynecham... Po menstruacii pijem obcas aj alchemilku a brala som pupalkovy olej, ten mi dosiel musim znovu kupit, lebo ten mi velmi pomaha na bolesti pri ms, a celkovo je dobry na zenske veci
pribudla nejaka nova tehulka?
@trish31 ano ja sa tiez stravujem zdravo, denne zelenina a ovocie ako z knizky 5 krat za den, nefajcim, pijem asi tak ze raz za cas jeden pohar vina - 1 mozno 2 za mesiac, niekedy ani to... Napriek tomu som mala MA (a pochopila, ze je to uplne jedno- ak to ma byt zdrave tak to bude ak nie tak nie... Ved kolko tehuliek fajci pije, jedia vsetko mozne a napriek tomu maju zdrave mimco, tym nechcem povedat, ze sa vzdam zdraveho stravovania-viem aky ma ucinok na tele a aj psychike) tak som nejake vitaminy nakupila, tiez mam velmi bolestivu menstruaciu (mam endometriozu) pomaha mi na to pupalkovy olej (odporucam vyskusat) po anchemilke som velky rozdiel necitila (mozno som ju pila malo, ale citala som, ze nie je vhodna v tehotenstve ani pocas ms, takze som ju pila vzdy po ms do ovulacie cca)

@tusinka tento rok sa to uz podari, 😀