Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@tusinka ano operovali, minuly rok som mala vesely... januar MA a kyretaz, po nej mi zistili endometricku cystu na vajecniku cca 5 cm, takze v marci laparoskopia, ktora sa vsak skomplikovala, krvacala som - hematom asi 0,8 l krvy, takze 3 transfuzky a hned reoperacia normalnym rezom cez brucho (ako cisarsky) potom horucky, atd... takze veselo, ked som myslela ze uz som ako tak vonku z toho a bude dobre, tak som isla v sept na kontrolu s malym tusakom, ze to asi az tak dobre nie je... lebo som citila, ze tam nieco je ( a nasli cystu 8 cm dalsiu - nastastie nie endometricku, ale hned ma posielali na dalsiu operaciu) ale tak ukecali sme to, som hovorila, ze sa nedam kazdeho pol roka rezat (udajne by to ani laparoskopicky neslo, lebo mam uz laparotomiu a kvoli zrastom, to ked spomenul tak som sa zhrozila a to by som nesla znovu pod noz)... tak urobili iba punkciu, potom nasadena HAK, a teraz sa snazime opat... tak dufam, ze uz som si vsetko minuly rok vybrala, i ked viem ze cysty sa mozu zjavit opat, a ze endometrioza sa neda vyliecit... ale tak nejak bolo, nejak bude....
prepac som sa rozpisala... pupalkovy olej, mala som aj olej cisty - jedna cajova lyzicka rano a vecer, da sa to, nie je to nic strasne... chcela som aj dalej kupit cisty olej - lebo som citala, ze je to lepsie prirodnejsie - menej chemie ako tabletky (ale prestahovali sme sa do FR a tu som zatial zohnala len tabletky - tie su v podstate bez chute, ak by ti robil problem olej, tiez 2 krat za den jednu) na SR sa pupalkovy olej da kupit v lekarni cca 8€ tusim, su aj s kombinaciou vitaminov ja som mala s E, tusim aj karoten a podobne to uz je na tebe
caute babulky. v pondelok som bola u gynekologa na cytologii. 27mam dostat menstruaciu. chcela by som vediet ci by zistil už prípadné tehotenstvo ked styk sme maly naposledy 7januara?,dakujem za odpovede.robil mi aj sono aj prsa prehlédal ale nehovoril nic takže asi zasa sa nepodarilo
@trish31 jaaaj teraz citam, ze mas dostat MS 28... tak ale to si teraz nejak tesne po OVU 🙂 ja mam napr. cez ovu presne take stavy ako pred MS, brucho boli, chodim cikat, zlepsi sa mi plet 🙂 a trva to tak 3-4 dni... tak mozno to mas aj ty... a mozno sa vam nieco zadarilo, len asi by bolo na uhniezdenie trochu skoro este ...
@tusinka drahy ma 32 a ja mam 31. zatial sme spermiogram neriesili,ale dohodli sme sa,ze pre istotu si ho da urobit,nech sa nesnazime nadarmo. tak ak by to nahodou nevyslo,vo februari pojde.ale poprosim nech to vyjde uz teraz 🙂
mas na mysli stres v praci? Stres je najhorsi,zbytocne blokuje a komplikuje veci.Ja som tiez musela poriadne na sebe popracovat,aby som to tak v praci neprezivala a nenosila si domov hovadiny.neboj to dame! Tebe sa to uz blizi-ovu ides na to!!!
@trish31 a predtym si to nemala nikdy?inak ja mam pocit,ze vela priznakov si vieme vsugerovat.ja som totiz minuly mesiac bola "urcite"tehotna a mala som priznaky ake nikdy predtym a nic.takze si myslim,ze je to vsetko v hlave asi.par dnove tehotenstvo by sa asi nijak neprejavilo este..hm.ale dufajme,ze je to babo 🙂
@zuzuzu30 ano, ano, stres v práci...ale už aj ja som trošku postúpila, a neberiem všetko tak vážne... 😉 ale to že chcem bábo beriem vážne až až 😀 😀 😀 som si dnes robila ovu test, ale zatial slabota...ale od nedele to roztočíme... 😀 😀 😀 tvoj nemá obavy ísť na vyšetrenie???lebo môj inak strašne statočný chlap sa mi zdá troška vyplašený...nuž, ale tak budú musieť vydržať, ani nám nie sú vyšetrenia u gynekológa príjemné..no nie??????
@ebi52 ahoooj ebi, tak už snažilkujete?? my oficiálne tento mesiac, veľmi dúfam, že budeš mať pravdu a už budeme v nejakej téme o tehuľkách
som tu dlhšie nebola, tak neviem kto už je tehu od augusta...dúfam, že je vás čo najviac a nám ostatným prajem veľa šťastia...nech nesnažilkujeme dlho 🙂 u nás je tento mesiac oficiálne 1., čo sa týka snažilkovania a ja vlastne už len čakám, či príde mrcha, abo nepríde.. to je ale trúfalosť v prvý mesiac, že?? :D :D ale aj tak dúfam 🙂
@trish31
@ivec16
ja tiež papám zdravo a umelé vitamíny do seba pchať nechcem ...ale mám kúpený aj zinok pre chlapa, aj kyselinu listovú...pre prípad, že to nepôjde tak hladko, ako si predstavujem :D aj keď tú kyselinu potrebovať asi aj tak nebudem, ja jej mám dosť zo stravy... akurát s tým chlapom to bude ťažšie... pchať do neho niečo... inak mala som kúpenú aj macu..je vraj dobrá pre mužov, aj pre ženy...a ženám dokonca upravuje aj cyklus... ale ako hovorím, bude to ťažšie, pretože môj chlap je rovnaký ako tvoj -
@ebi52
ja neviem, nemá ten tvoj nejakého nevlastného brata?? doteraz ticho, pripadalo mi, že chcem bábo sama a teraz príde s tým, že aké by to bolo dobré a tak... ale že by sme sa mali presťahovať, (žijeme v UK ešte s kamarátom, chceme ísť zvlášť) lebo jemu sa to určite podarí na prvý krát :D :D :D akí optimisti...mohli by nám z neho trochu dať :D :D my sme sa inak snažilkovali počas ovulky - aspoň myslím...nemeriam, len cítim... ale dočítala som sa, že sa odporúča ešte pred ovulkou, lebo vajíčko prežije len 1 deň a spermie 3 až 5 , takže asi nič :( uvidíme...horko ťažko vydržím do 28.1. a ak mrcha nepríde, kupujem test :D :D

@zuzuzu30 a tvoja polovicka ma kolko rokov?? o zinku som pocula,ze je pre muzov fajn...ano, v dnesnej dobe nic mimoriadne rodit po 30tke, len nech sa to podari...budeme si fandit navzajom a bude to ok...🙂 v mojom pripade zohrava ulohu asi aj stres, hoci snazim sa uz na veci pozerat optimisticky a vsetko si nepripustat...