Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@tamarar vola sa Fertifol 400mg(alebo FOLINDEX 400mg)ak nemaju folindex tak mi da FERTIFOL beriem jednu tabletku denne pred jedlom.Ked som bola u doktorky zenskej tak som jej povedala ze chcem aby mi predpisala Kys.lis....dala mi na papiery a povedala ze si ho mam nechat a ze mam ist s tym receptom do lekarne vzdy ked budem potrebovat Kys.lis. lebo tie z drogerie akosi nemusim....Kedze teraz je nie az taka dobra sezona na zeleninu a ani nestiham sa az tak pestro stravovat ta to doplnam tou Kys.lis. ale jem vela zeleniny ovocia a maso(i ked maso nemusim)snazim sa zdravo stravovat a pit vela vody .(zijem v zahranici takze tie tabletky maju tu v lekarni)byva aj kyselina listova 800mg ale s tym nemam skusenost ja beriem 400mg +vela zelenej zeleniny a to co obsahuje Kyselinu... 😉
prajem vam to! 🙂 ono to je take napinave ked sa caka na vysledok 😀 ja cakam teraz prvy krat ze ako to dopadne daktore zienky uz pisali ze mali aj priznaky ako pred Ms a nedostali ju a jedna si robila test 2 dni pred a visiel jej pozitivny 🙂 🙂 tak som sa v nej povzbudila a cakam ze co 😉 a ak nic nevadi malo to tak byt a skusame znovu a uz podla ovu testov
Ahojte kočky 🙂 Tak aj my sa vraciame k snažilkovaniu po polročnej pauze ;)
@butterfly22 🙂))))))))) straaaaaaaasne TI blahozelam, velmi sa tesim 🙂 drzim prsty a urcite budeme dalej v kontakte, teda dufam....aj ked ja zatial tehulka nie som... 🙂 jeeeej skvela sprava
@ebi52 ďakujeeeeem... jasné, ja vravím, že tu na vás počkám 🙂 budem vám posielať veľa tehu energie :D :D dnes sme to povedali rodičom...viem, že je skoro, ale musela som, kedze som robila fyzicky náročnú prácu, požiadala som o preloženie...takže o tom uz vie celá firma... a je úplne jedno, že som v UK, lebo tu je toooľlko znamych zo Slovenska, že by sa to boli doma raz dva dozvedeli...tak hovorím radšej nech to vedia odo mňa..ale ostatným poviem až po 1. utz, čo bude asi v 12. týždni 🙂
@julu1984 jasné, radšej počkaj, ja som si test vopred robila kvôli tomu, že som mala mať oslavu...tak som chcela vedieť...aby som potom nepila... ja som sa cítila tak "čudne" ako pred mrchou, ale predsa to bolo trochu iné... ale myslela som si, že si to len namýšľam, lebo tak po tom túžim :D :D počkaj do tej stredy - nič tým nestratíš a uvidí sa, ale strašne držím prsty, aby ti to vyšlo.. podľa tých dní a ovu by to mohlo byť, my sme boli rovnako..ja ovulku cítim, tak som vedela, kedy ju mám a skúšali sme deň a tri dni na to a to som si myslela, že už je to neskoro... 🙂
@butterfly22 waooooo !!! Gratulujeeeeem,to je uzasne! Konecne aspon niekto 🙂)) stasne sa tesim,aj na tehu energiu od teba.dufam,ze sa to hned rozsiri ako virus medzi nami 🙂)) super.
@trish31 no podla mna je prave tam pes zakopany mozno 🙂 ja som si kupila test v januari a ked sa pozriem spatne,tak sme sa milovali vzdy mimo ovulacie! to sa mozeme potom snazit kolko chceme..takze teraz to skusame na presno.v januari to sice nevyslo,ale okukala som vsetky tipy (grepovy dzus,ananas,styk aj po ovulke nielen pred) a ideme zase nato 🙂
@zuzuzu30 nič to, zamakáte vo februári... 😉 no ja mám tento mesiac rozhádzané asi úúúúplne všetko ☹ tak ako mi to doteraz klapalo, teraz je to celé o ničom ☹ som dnes 21 DC, ale prsia ma už bolia skoro 2 týždne ako som Ti písala a už tretí deň ma bolí brucho- ale dnes už tak, aby som mala do rána dostať krámy ☹ nechápem...neviem čo má robiť, či vydržať, či ísť k lekárovi...
baby robila som si digitalny a tam mi napisalo ze :INCINTA 2-3 Chvála Panu Bohu 😵
Takže dnes mam 7DC uvidíme kedy ovulka dorazí 🙂

@butterfly22 ja mam take bolesti v podbrusku hlavne rano a potom pocas dna take ako keby mravcenie alebo co..Ani si neveies predstavit ako som zvedava teraz ze co.Lebo ked sme sa milovali tak to bolo asi na 18nasty den po MS (podla vypoctu som nemala mat ovu)ale podla pocitu som ju mala.Ja asi zajtra skocim do lekarne len sa bojim ze vysledok nebude taky ako chcem a budem sklamana a peniaze fuc tak racej pockam do stredy..ale aj tak ze tebe to ukazalo uz par dni dopredu to je sila.Ty si vedela ze si tehotna tento mesiac? alebo si tiez vseliako pochybovala?