Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Baby, nedá mi to, musím Vám všetkým pogratulovať, my sme ešte ani poriadne nezačali, no.. začali-nezačali, ale ako tu čítam tie vaše komenty, tak sa musím stále usmievať.. som to normálne prežívala s Vami. tak mi zostáva len dúfať, že to pôjde aj mne tak hladko.. :D
@zuzuzu30 do rana som sa konecne vyspala a prsia ma bolia meneeejjj 🙂 🙂 🙂 jasne, ze keby aj daco tak lekar by nic nevidel, ale mna vecer to brucho uz tak bolelo, ze by som isla nech mi povie co to moze byt...ale dnes je to zatial lepsie (klop,klop) 😉 😉 tak ty mas pomaly po mrche, co??? bodaj by sa podaril darcek k Valentinu 😉 😉 😉
@tusinka Tusinka a aky mavas dlhy cyklus? mna tiez stale bolia tie prsia od 19.1. ja mam dnes 29 DC,cyklus mam vsak tak 35 dni takze este tyzden..,ked mozem podprsenku nenosim..a v noci je to tak kazdu druhu noc sa vyspim. 😒 .ale inak necitim vobec nic...dnes ma mozno trosku pobolieva brucho ako pred menstruaciou...ale vobec to nieje take badatelne ako u teba...tak drzim palce nech je to u teba // 🙂 kedy mas mat mrsku?
@tusinka kolko ta tam uz boli v podbrusku?? (ja som citila aj take ako keby mravcenie a pichanie sem a tam aj teraz este) ja co som zaregistrovala ze mam velmi suche pery 🙂 Vzivote som suche pery nemala .Robim nocne ☹ a som strasne unavena!!!sa zblaznim.Akurat si robim vseliake dobroty 🙂 a tesim sa v duchu uz to vie manzel,mama a majister v robote...som nemohla vydrzat mohla som do 30.01. vydrzat lebo vtedy mame svadobne vyrocie 😎
@julu1984 vidiiiiiiiiiiš toooo, ja som to vravela....gratulujeeeeeeeeeem 🙂
@butterfly22 jeeeej tesim sa 🙂)
hmm babenky gratulejm tym co sa zastastilo a podarilo.... mne zacina ms, takze ako som tusila, tento mesiac nic...
@zuzuzu30 nie. a myslim, ze ani netreba. jedno "dieta" uz mame, ma 20 rokov🙂)). A druhe - to sme mali tiez na prvy sup, ale nevyslo to...mala som MA, cakam teraz na prvu mrchu a po cca 2 mesiacoch chceme zas skusit. nemyslim, ze je volaky problem vo veku. my sme baby nechceli dlho, az teraz sme sa rozhodli.
Ahojte rada by som sa k Vam pridala. Aj my zaciname 2013, lepsie povedane pokracujeme. Zacali sme aj 2012 len potom sme to odlozili koli dovolenke a koli prerabke domu. Precitala som si len poslednych 10 stran, ale som sa dozvedela, ze uz su tu 3 stastne buduce mamicky, tak drzim palce nech vsetko prebieha ako ma a nam ostatnym tiez, nech sa cim skor objavia //.

@julu1984 gratulujeeem!!! No baby vyzera to,ze sa to tu celkom rozbieha 🙂 zaregistrovala som 3 tehotne,takze len tak dalej! 🙂