Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@julu1984 tak taktiež 5. týždeň a predpokladaný dátum 4.10., alebo 5.10. 🙂
@butterfly22 dufam bude vsetko ako ma byt 😉
Cau babule tak co ako kto je tehotny? 😀 Som tu nebola az jeden den,stahovali sme sa s drahym,tak nam aj zacal 3.mesiac snazenia 😉 Drzte palec
Ahojte kocky.. mozem sa k vam pridat? Ja som si dnes nasla na teste 2 ciarocky.. 🙂)) taka som stastna.. poslednu mrchu som mala 1.1. Kocky, prosim vas, kedy by som mala ist k doktorke, aby som tam zbytocne dopredu nechodila..? pri prvom tehu som tam isla hned a aj tak sme museli cakat, lebo nebolo nic vidiet..
ja som v 5 tt a dnes som isla rano rychlo ku doktorke lebo som si nasla na paiery spinenie taku hnedu krv a husty vytok :( bola som tam prezrela ma videla som na monitore len ten vacok este ziadne srdiecko a dala mi magnezium daky vitamin a poslala ma lezat na 3 dni o postele a ze potom mam ist normalne do roboty.Ze ak zacnem normalne krvacat tak mam ist na pohotovost tapa jedna az ked je zle az vtedy posielaju !!! ale na uctenku nezabudne! takze cakam 🙄 🙄 🙄 a ak zacnem este raz spinit ako rano tak idem na inu gyndu alebo na pohotovost.Nechcu vypisovat na dlhsie ako 3 dni pretoze ak by ma vypisala na 2-3 tyzdne a poslala do nemocnice tak by mi to musel platit zamestnavatel.keby ma moj doktor nevypisal koli problemom co mam z ramenom tak by som mala podla nej po 3 dnoch uplneho kludu na lozku hned zacat makat v robote.Toto raz nechapem 🙄
@tamarar Od začiatku roka 2013, len začiatkom januára som vysadila tabletky, takže uvidíme, dúfam, že sa podarí čím skôr 🙂 Len môj 6-ty zmysel mi šepká, že to bude do tretice princ 😀
@januska010 ale mozno sa zadari princeznicka 🙂 fuha taka mlada a uz 3.dietatko,to ja som dobre pozadu 🙂 asi som neskor dospela alebo co hihi.drzim palceky!
@zuzuzu30 Tak ja tajne dúfam, že áno 🙂 Milujem detičky a manželík už nepatrí medzi tých najmladších, tak radšej teraz a bez problémov, ako neskôr s kopou vyšetrení a testov.
@jenie123 Gratulujem 🙂
@zuzuzu30 @januska010 @trish31 dakujeeeem baby.. buduci tyzden sa objednam a myslim, ze mi da sestricka termin podla toho, aby tam uz bolo nieco vidiet.. 🙂
@jenie123 2 mesiace, no wau 🙂 Dúfam, že aj ja si nájdem čoskoro //.
@januska010 ja som bola prekvapena.. mala som pocit, ze sme sa malo snazili a ona sa to podarilo aj tak.. 🙂 budem ti drzat palecky..
@tamarar nie povedala ze mam prist az o 2 tyzdne a ze keby zacnem krvacat (ked uz je neskoro)tak na pohotovost.No ale takto,priroda ked vie ze to neni nieco v poriadku tak telo vyluci to von...ak je plod ok tak sa udrzi .Ja aj tak idem k inej doktorke k tej uz nejdem,,,proste mi cosi nesedi na nej...Momentalne sa mam ok ziadne spinenie.Bola to hneda krv cize stara....Spolieham sa ze to ma vsetko Pan Boh pod palcom 😉 Dakujem mojka 😉
@jenie123 Ono sa to podarí vtedy, keď to najmenej čakáš 🙂 Vždy to tak je. Ďakujem veľmi pekne.
@januska010 presne tak.. ja som pri malej hovorila, ze este by sme mohli mesiac pockat a bum bola som v tom.. 🙂 a teraz som dufala, ze bude pod stromcek prekvapenie a vtedy nic.. pockalo nas to o mesiac.. 🙂 inak sestra sa snazia uz asi 5 rokov a nic.. :(
Kočky pridávam sa, od zajtra užívam kyselinu listovú a pijem alchemilku 😉
Ahojte mamičky, začínam brať kyselinu listovú 🙂 Takže od teraz za 3 mesiace sa ideme snažiť 🙂
@skorvankova no vitaj medzi nami🙂
Ahojte baby, aj ja sa k vám pridávam 🙂

@butterfly22 ja mam 26,27dnovy cyklus.