icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
julu1984
3. feb 2013

@butterfly22 ja mam 26,27dnovy cyklus.

butterfly22
3. feb 2013

@julu1984 tak taktiež 5. týždeň a predpokladaný dátum 4.10., alebo 5.10. 🙂

julu1984
3. feb 2013

@butterfly22 dufam bude vsetko ako ma byt 😉

trish31
4. feb 2013

Cau babule tak co ako kto je tehotny? 😀 Som tu nebola az jeden den,stahovali sme sa s drahym,tak nam aj zacal 3.mesiac snazenia 😉 Drzte palec

jenie123
4. feb 2013

Ahojte kocky.. mozem sa k vam pridat? Ja som si dnes nasla na teste 2 ciarocky.. 🙂)) taka som stastna.. poslednu mrchu som mala 1.1. Kocky, prosim vas, kedy by som mala ist k doktorke, aby som tam zbytocne dopredu nechodila..? pri prvom tehu som tam isla hned a aj tak sme museli cakat, lebo nebolo nic vidiet..

trish31
4. feb 2013

@jenie123 ja keby som bola tehotna isla by som k lekarke hned,na sono,krv 😉

julu1984
4. feb 2013

ja som v 5 tt a dnes som isla rano rychlo ku doktorke lebo som si nasla na paiery spinenie taku hnedu krv a husty vytok :( bola som tam prezrela ma videla som na monitore len ten vacok este ziadne srdiecko a dala mi magnezium daky vitamin a poslala ma lezat na 3 dni o postele a ze potom mam ist normalne do roboty.Ze ak zacnem normalne krvacat tak mam ist na pohotovost tapa jedna az ked je zle az vtedy posielaju !!! ale na uctenku nezabudne! takze cakam 🙄 🙄 🙄 a ak zacnem este raz spinit ako rano tak idem na inu gyndu alebo na pohotovost.Nechcu vypisovat na dlhsie ako 3 dni pretoze ak by ma vypisala na 2-3 tyzdne a poslala do nemocnice tak by mi to musel platit zamestnavatel.keby ma moj doktor nevypisal koli problemom co mam z ramenom tak by som mala podla nej po 3 dnoch uplneho kludu na lozku hned zacat makat v robote.Toto raz nechapem 🙄

januska010
4. feb 2013

@tamarar Od začiatku roka 2013, len začiatkom januára som vysadila tabletky, takže uvidíme, dúfam, že sa podarí čím skôr 🙂 Len môj 6-ty zmysel mi šepká, že to bude do tretice princ 😀

zuzuzu30
4. feb 2013

@julu1984 to j katastrofa.musis sa setrit teraz,vela oddychuj a vitaminy musis papat.kaslat na robotu,dietatko je prednejsie predsa.zober si dovolenku alebo co..hm?

zuzuzu30
4. feb 2013

@januska010 ale mozno sa zadari princeznicka 🙂 fuha taka mlada a uz 3.dietatko,to ja som dobre pozadu 🙂 asi som neskor dospela alebo co hihi.drzim palceky!

zuzuzu30
4. feb 2013

@jenie123 gratulujem!!! zevraj by sa malo pockat,lebo doktor na ultrazvuku este nic moc neuvidi.ale tak nejsom odbornik v tomto..akurat som citala taku kontroverznu diskusiu,ci robi dobre ultrazvuk babatku alebo nie,tak som z toho taka zmatena :(

januska010
4. feb 2013

@zuzuzu30 Tak ja tajne dúfam, že áno 🙂 Milujem detičky a manželík už nepatrí medzi tých najmladších, tak radšej teraz a bez problémov, ako neskôr s kopou vyšetrení a testov.

januska010
4. feb 2013

@jenie123 Gratulujem 🙂

jenie123
4. feb 2013

@zuzuzu30 @januska010 @trish31 dakujeeeem baby.. buduci tyzden sa objednam a myslim, ze mi da sestricka termin podla toho, aby tam uz bolo nieco vidiet.. 🙂

trish31
4. feb 2013

@jenie123 ako dlho ste sa snazili?

jenie123
4. feb 2013

@trish31 2 mesiace.. a to som si myslela, ze ani teraz nebudeme a sme.. 🙂 pri prvej dcerke to bolo na prvy krat.. 🙂 budem ti drzat palecky, aby vam to tento mesiac vyslo..

trish31
4. feb 2013

@jenie123 si zlata,uvidime🙂

januska010
5. feb 2013

@jenie123 2 mesiace, no wau 🙂 Dúfam, že aj ja si nájdem čoskoro //.

jenie123
5. feb 2013

@januska010 ja som bola prekvapena.. mala som pocit, ze sme sa malo snazili a ona sa to podarilo aj tak.. 🙂 budem ti drzat palecky..

tamarar
5. feb 2013

@julu1984 no, to je sila inak! a nemas prist po tych 3 dnoch na kontrolu? ☹
nechcem ta strasit, ani nic podobne, ale mne sa takto ohlasil MA. dufam, ze ty ale nie si tento pripad. drzim vam palce, nech ste ok. nech mimi rastie!🙂

julu1984
5. feb 2013

@tamarar nie povedala ze mam prist az o 2 tyzdne a ze keby zacnem krvacat (ked uz je neskoro)tak na pohotovost.No ale takto,priroda ked vie ze to neni nieco v poriadku tak telo vyluci to von...ak je plod ok tak sa udrzi .Ja aj tak idem k inej doktorke k tej uz nejdem,,,proste mi cosi nesedi na nej...Momentalne sa mam ok ziadne spinenie.Bola to hneda krv cize stara....Spolieham sa ze to ma vsetko Pan Boh pod palcom 😉 Dakujem mojka 😉

tusinka
5. feb 2013

@zuzuzu30 takže tento mesiac nám to nevyšlo a mrcha dorazila- hnusoba, ešte o 3 dni skôr 😠 čo máš nové???

januska010
5. feb 2013

@jenie123 Ono sa to podarí vtedy, keď to najmenej čakáš 🙂 Vždy to tak je. Ďakujem veľmi pekne.

jenie123
5. feb 2013

@januska010 presne tak.. ja som pri malej hovorila, ze este by sme mohli mesiac pockat a bum bola som v tom.. 🙂 a teraz som dufala, ze bude pod stromcek prekvapenie a vtedy nic.. pockalo nas to o mesiac.. 🙂 inak sestra sa snazia uz asi 5 rokov a nic.. :(

tamarar
5. feb 2013

@julu1984 neboj, uuurcite je to ok, ak to nepokracuje. a jasne, zmen lekara. pre svoje mimi a seba rob to najlepsie🙂

skorvankova
6. feb 2013

Kočky pridávam sa, od zajtra užívam kyselinu listovú a pijem alchemilku 😉

briasr
6. feb 2013

Ahojte mamičky, začínam brať kyselinu listovú 🙂 Takže od teraz za 3 mesiace sa ideme snažiť 🙂

tamarar
6. feb 2013

@skorvankova no vitaj medzi nami🙂

tamarar
6. feb 2013

@briasr a samozrejme aj ty vitaj🙂))

luciana789
6. feb 2013

Ahojte baby, aj ja sa k vám pridávam 🙂