icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
tusinka
7. feb 2013

@zuzuzu30 tak držím palce, nech je valentínske snaženie úspešné 😉 😉 takže nám to tiež v januári nevyšlo 😠 😠 😠 manžel sa objednal a v stredu ide na ten spermiogram, aspoň budeme zase o kúsok múdrejší...tvoj sa nechystá???

zuzuzu30
7. feb 2013

@tusinka ahoj,no dufam,se na valenitna tu budu same dobre soravy 🙂 moj uz bol,mame aj vysledky.povedal mu,ze je vsetko ok,ale mne sa ten vypis nejako nezda..tak skumam na nete co znamenaju tie vysledky.mozeme potom porovnat 🙂 medzitym som aj ja bola na hormonoch,a tiez vsetko ok.tak mi odlahlo aj,a snad uz to niekedy pride 🙂) vy kedy idete snazilkovat?

tusinka
8. feb 2013

@zuzuzu30 my zacneme aktivne okolo 17teho, dovtedy ale jasne ze tiez :-P oki, potom tie vysledky porovname...a ako si na to prisla,ze sa ti tie tvojho nezdaju?????

trish31
9. feb 2013

@evinkaaa gratulujem 😉

Tak co baby ako Vam to ide?Ktora bude dalsia? 😀

vamaja
9. feb 2013

Presne tak ako píšeš tamarar. Preto som sa rozhodla trošku zmenit životný štýl. a odnes idem cvičit. a nestresovat sa.Všetko brat pozitívne.

tamarar
9. feb 2013

@vamaja super. cvicit by som chcela aj ja zacat. pred rokom som cvicila pravidelne zumba, beziaci pas. teraz som volako zlenivela. a na mojich faldoch je to dost aj vidiet🙂)....ze by som si dala zavazok a isla zas do toho?? 😉 okrem ineho, samozrejme🙂))....

veldinka
9. feb 2013

Ahojte snažilky 🙂 My sa s mm snažíme už vyše roka a nič. Aj som brala kyselinú listovú, po troch mesiacho som prestala lebo som nevedela, či to môže brať furt. MM bol aj na spermiograme prvý bol zlý, druhý oveľa lepší - vitamíny berie stále a stále nič. Ja by som mala byť OK. Skúšali sme ovulačné testy, sexíkovanie každý deň, každý druhý deň, jonášovú metódu...mali sme to už aj na háku, že sme na to nemysleli a nič. Teraz sa som začala piť alchemilku, ale stále som už taká neutrálna, že už sa na to ani nedokážem tešiť, že by sa to vôbec mohlo podariť. Ako sa snažilkujete vy? Lebo ja už neviem... 😎

evinkaaa
9. feb 2013

@trish31 - dakujem ti velmi krasne. 😵 Aj ja tebe zelam, nech sa vam coskoro podari 😵

@veldinka - ahoj. Ja ta chapem, to snazilkovanie tak dlhu dobu je velmi tazke. My sme snazilkovali 4 roky, kym to dopadlo uspesne a teda teraz aj dufam, ze to bude nadalej dobre.
Spermiogram moze byt vzdy rozny. Mne to povedalo viacero lekarov. Ani sa nevie presne povedat, od coho zavisi ten vysledok. To moze od nalady alebo aj od stravy. Je to rozne. Moj manzel mal napriklad prvy spermiogram dobry, druhy bol potom dost zly a treti bol zasa super. Takze je to fakt rozne. Vzdy treba urobit viac a netreba sa stresovat pri jednom, ak vyjde zly. Ale to asi kazdy lekar povie, ze jeden spermiogram nieje ziaden spermiogram. Take pravidlo je aspon tu u nas a lekari sa toho drzia.
Ja ti ani neviem poradit, co by si mala robit alebo nemala. Take veci, ze netreba na to mysliet, treba sa odreagovat, ist na dovolenku, pit kadejake caje a jest rozne tabletky........takychto veci som sa napocuvala velmi-velmi dlho. Az mi to zacalo liezt na nervy. Ale proste ked sa potvrdi lekarsky problem, tak tam nepomoze ani caj a ani dovolenka, ale to niektori ludia proste nechapu.
Ale ak fakt nemate ziaden problem - ani ty a ani manzel, tak to mozno naozaj chce len cas. Ja neviem.
Mam jednu kamosku, ktora nemohla otehotniet a skusali vselico. Potom bola u svojho dokiho a on jej kontroloval cyklus a predpisal nejake tabletky a na dalsi mesiac bola tehu.
Ak nemate vazne problemy, mozno je "chyba" len nejaka malinka, ktora sa da odstranit... Ktovie.
V kazdom pripade ti drzim palceky, nech vam to coskoro vyjde. 😵

trish31
9. feb 2013

@evinkaaa vy ste boli na umelom?

evinkaaa
9. feb 2013

@trish31 - ano, mame za sebou IVF. 😉

trish31
11. feb 2013

@evinkaaa gratulujem.....ja som zvedava na tento mesiac,snad sa nam podarilo 😎

evinkaaa
11. feb 2013

@trish31 - dakujem krasne. 😵 Drzim ti palceky, aby sa to podarilo. Potom nam tu napis tu krasnu novinu. 😵

ponozkazt
11. feb 2013

ahojte Trinastky 🙂 tak ako to ide? ja som dnes po 4 dnoch meskania dostala mrsku, takze zas sa tocime dokola, pockat kym skonci, skocit na sono a snazit sa dalej .. mohli by tu pribudat uz aj lepsie spravy, tak do toho 🙂

evinkaaa
11. feb 2013

@ponozkazt - hm, to mi je luto, ze to tento mesiac nevyslo. O to viac ti drzim palceky, aby to vyslo ten dalsi. 😵 😵 😵

zuzuzu30
11. feb 2013

@tusinka vsak ani neviem ci som odpisala 🙂 no ked som tu robila prieskum,ostatni maju podrobnejsie tie vysledky.ten moj ma par udajov (aj to bez vysvetliviek).asi to chapem tak,ze u klasickeho dr mu urobia iba taky standardny test a v care podrobny.a to sa plati uz asi. drzim palce na snazilkovanie,my sme prave "v procese"!
valentin sa blizi,takze verime,ze bude nove srdiecko medzi nami 🙂

zuzuzu30
11. feb 2013

@ponozkazt my sa snazime o 106 teraz,tak snad budu nejake dobre spravy koncom mesiaca 🙂 dufam,ze aj u vas!drzim palce!

zuzanarichard
11. feb 2013

ahojte,ja som pred mesiacom potratila v siedmom týždni,ale o mesiac chceme skúsiť znova,všetky výsledky boli v poriadku,tak na čo čakať,predsa len veku nepustí,35tka klope na dvere,a staršia dcéra bude mať 17,tak skúsime🙂))

evinkaaa
11. feb 2013

@zuzanarichard - ahoj. To mi je luto, ze si potratila. 😒 Drzim silno palceky, nech to uz vyjde. 😵 😵 😵

tamarar
11. feb 2013

@zuzanarichard veru, veru🙂. ja mam 38, tiez som mala MA v decembri. cakala som na mrchu, teraz mi konci a ideme na to! citim sa dobre. tak na co cakat? 😉 a tiez uz mame jedno "dieta" 🙂) - 20 rocne!🙂)

tusinka
11. feb 2013

@zuzuzu30 no tak "makajte", my máme teraz "pôst", polovička ide v stredu na to vyšetrenie- som už veľmi zvedavá...a uvidíme čo ďalej... 😉 robíš si aj OVU testy???

ponozkazt
12. feb 2013

baby tak ja uz neviem co sa to deje .. ta mrska vcera nebola, len rano kratke spinenie, ppoobede aj dnes som uz bola cista .. BT stale vysoka, test som robila pred 2 dnami na 4. den meskania a bol neg. co to moze byt? nezazili ste to niekto?

zuzanarichard
12. feb 2013

@tamarar ahoj,tak si budeme držať palčeky navzájom,dáme si vedieť!!!veľa šťastia!!!!!🙂))

zuzanarichard
12. feb 2013

@evinkaaa ďakujem pekne,ani inak ako dobre to dopadnúť nemôže🙂))

duda223
13. feb 2013

ahojte snažilky, my sa snažíme už od oktobra. Občas zájdem pozriet na toto forum čo máte nové, a vidím, že niektoré ste úspesne iné menej. Tak tým úspešným blahoželám a tým menej úspešným držím palce.
Dnes sa mi stala taká čudná vec, prestala mi zrazu chutit káva až ma z naj naplo ... Toto sa mi presne stalo ked som bola prvýkrát tehotná. Mam 26 DC no aj napriek tomu som si hned spravila test a ten bol čistý. Myslíte, že je to na test ešte skoro?

tamarar
13. feb 2013

@zuzanarichard jasne, budeme maminy do konca roka ! 🙂 a ak nie, tak potom rok 2014 bude nááááš🙂

tamarar
13. feb 2013

@duda223 tak mozno je to prvy priznak🙂, drzim place! 🙂)

zuzuzu30
14. feb 2013

@tusinka ano,ja si robim aj ovu testy,lebo ja som vobec nevedela co a ako a kedy.aj som pri tom lepsie spoznala svoje telo,a myslim,ze teraz by som uz vedela aj bez ovu testu kedy to cca je. ty? moj drahy bol na tom spermiograme,udajne je ok. tak uvidime 🙂 teraz cakame 2 tyzdne a potom sa uvidi.. pekny Valentin!

zuzuzu30
14. feb 2013

@duda223 urcite si v tom! tu vsade pisu baby,ze kava im prestala chutit 🙂 jeeeej som zvedava,drzim palce!!! Daj vediet

tamarar
14. feb 2013

babenky, pekneho valentina vam prajem🙂

kessica
14. feb 2013

Tak vcera sme to vecer poistili a hadam aj na toho Valentina este skusime 😀