icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
11miuska11
22. feb 2013

@trish31 jeeeej, silna gratulaciaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 ja som vedela, ze sa tento mesiac niekde budeme tesit z dvoch palicieeeeeek 😀 😀 😀 vsetko nam pekne porozpravaj a porad 😎 😎 😎 veeeela zdravicka posielam 🙂

ponozkazt
22. feb 2013

@ebi52 tak to vracanie a napinanie myslim ze je jasny priznak .. aj ked to moze suvisiet s tou chorobou .. ale aj ta moze suvisiet s tehotenstvom 🙂 kazdopadne drzim prsty a verim, ze o par dni to bude 100%

11miuska11
22. feb 2013

@tamarar aj ja sa pridavam. Mam 27r. Tento mesiac ideme na to prvy krat, co si meriam BT , minuly mesiac som si tiez merala( http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... ), ale nejako som z toho nevedela citat a presvihli sme termin, tak tento mesiac sa nam to snad podari( zatial: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... ), i ked muzik ide na sluzobku v tej dobe 😒 ale my to dame, ak to ma vyjst, tak to vyjde 😅 Momentalne som 9 DC a ty? MS mi prisla rovno na valentina, tak sa vytesujem, ze to bude znamenie 😀 😀 V sept som vysadila HAK a odvtedy mi blbol cyklus, ale podla posledneho mesiaca to vyzera tak, ze sa to upravilo. Silno v to dufam a verim 🙂 Tak to je asi tak vsetko o mne a co tvoje snazilkovanie?

11miuska11
22. feb 2013

@ebi52 ahoj, tie priznaky sedia, ale je to fakt este prilis skoro na vracanie atd. Tieto priznaky su az nasledkom vyssieho HCG hormonu. A teda, bud nie si iba 9DPO a ovulka bola skor a teda si aj skor otehotnela. Alebo cakas dvojicky a teda mas dvojnasobne vysoke HCG 😀 a moze ti byt preto zle uz tak skoro 😎 Ja som raz tiez mala vsetky priznaky, napuchnute prsia, STRASNA bolest bradaviek na dotyk, bolest a tlaky v podbrusku, napinanie, palenie zahy, bolesti hlavy. Proste vsetko, co som si precitala, ze mozem ocakavat, som mala uz 7 dni pred MS ☹ takze tieto priznaky nemusia byt smerodajne, ako som sa ja samam na sebe uistila. Keby si ale merias BT pravidelne a teplota sa ti drzi stale hore 2- 3 tyzdne, moze to byt jasny prejav tehu. Ale ked si BT nemerias a nevies, aka je tvoja klasicka netehu teplota, tak sa to urcit neda. Ale budem ti silno drzat palceky. 😉 Popripade, urob si test, pretoze ked mas HCG dost vysoke na to, aby ti bolo zle, prejavi sa ti to uz aj na teste 🙂

ebi52
22. feb 2013

@11miuska11 :D :D ze dovojicky ...fuha, no neviem o tom aby sme mali v rodine tolko stastia 🙂 ja si myslim teda ze to je ten chripkovy virus, len vies, ked ma postihnu take priznaky co sa trochu podobaju na tehu, zacnem si tu citat ... a je to 🙂 docitala som sa ze par bab realne vracalo 5 dni po oplodneni, nie 9 ale ja nemam bolave prsia ( to pred MS to mam vzdy tak ze si ani nemozem lahnut) tak do M este ostava 8 dni... tak uvidime 🙂 a este baby pisu o kovovej chuti v ustach... 😅 asi budem vyzerat cudne, ale to je aka? mam obliznut zelezo aby som to zistila ??? 😎 😀

ebi52
22. feb 2013

@ponozkazt jasny ale podla mna tak az o 2-3 tyzdne 🙂) tak preto mi tam cosi nesedi ...tuto @11miuska11 ma akurat strasi s dvojickami :D

11miuska11
22. feb 2013

@ebi52 tak toto netusim, aka je chut kovova 😀 este som nebola tehu, tak netusim. Ale vyskusaj jedneurovku pocmulat 🙂 🙂 🙂 🙂 budem drzat palec, nech si tehu 😎 urcite daj vediet 🙂

ebi52
22. feb 2013

@11miuska11 😎 fuj to si radsej necham len tusit...az potom by ma naplo 🙂 drzim aj tebe palceky aby si tu kovovu chut coskoro spoznala...(a nie oblizanim mince) 😀

11miuska11
22. feb 2013

@ebi52 no ja som presvedcena, ze ked raz budem tehu, budem mat len vela energie a ziadne negativne priznaky 😎 som si to proste tak povedala a basta. Hahaha 🙂 ale nie. Je mi jedno, len nech uz to pride. Ako dlho sa snazite?

ebi52
22. feb 2013

@11miuska11 no akoby som to... my sa nesnazime, len ja sa snazim :D ale nie... tak je to komplikovane ale poviem to asi tak, ze sa nebranime 🙂 ved to ze ja aj ked mam chripku ci co to je, tak jeden den som totalne odpalkovana, ze len lezim a spinkam a druhy som zas plna energie.. 🙂

ponozkazt
22. feb 2013

@ebi52 nikdy nevies .. tych falosnych priznakov som mala uz pomaly aj na 10 deti 🙂 ale zaujala som stanovisko, radsej sa tesim a dufam, aj ked sa neskor sklamem, mozno ja poplacem .. ale vzdy lepsie ako sa tvarit, ze sa nic nedeje, len aby som sa vyhla sklamaniam .. ucime sa cely zivot 🙂 verim, ze ti to vyjde co najskor 🙂

ebi52
22. feb 2013

@ponozkazt uplne zdielam tvoj pristup 🙂 mna to bavi sa takto tesit z priznakov , horsie je cerpat energiu na nemyslenie na to ako nechat tomu volny priebeh... aj tak aj tak na to myslis , len ak to nechas takto volne ostane ti viac energie na ine veci 🙂

ponozkazt
22. feb 2013

@ebi52 vsak to nemyslenie .. a tie babske recepty na otehotnenie od celej rodiny .. uz sa branim tym, ze ked mam zdravotny problem, tak sa nevylieci tym, ze nan nebudem mysliet 🙂

ebi52
22. feb 2013

... jj nemysli na to sak to pride ..... mysli na nieco ine... ved ked sa budem sustredit na to nemysliet tak stale budem nemysliest na TO :D

11miuska11
22. feb 2013

@ponozkazt
@ebi52
baby, uplne ste moja krvna skupina. Presne tak je to, ze nemyslenie a nadavanie samej sebe za to, ze na to myslime, je ovela viac vycerpavajuce, ako sa kazdy mesiac tesit na mozne tehu 🙂 JA uz som sa tak raz tesila a aj mi vysiel pozit test, ale to bola chyba testu 😀 mozem mat ja taku smolu? haha 🙂 ale ten pocit, ked som sa uz pomaly prihovarala maje Miuske, bol krasny a velmi sa tesim,ked to bude raz realne 🙂 ja som teraz v 9DC, takze snazilkujeme, ale mooooc sa tesim na tento cyklus 🙂 Ponozka a ty si v akom stadiu teraz?

ponozkazt
22. feb 2013

@ebi52 presne moje slova 🙂 no my zajtra s manzelom zaciname 2 tyzdne tvrdej makacky na dome, tak dufam, ze mi to pomoze, aj tak musim cakat na mrchu a vstrebanie sa cysty .. eeej raz budeme na toto vsetko s laskou spominat 🙂

ponozkazt
22. feb 2013

@11miuska11 pozitivny test som este nemala, ale prvy polrok som si robila aj 2 za cyklus 🙂 som vo faze dalsieho anovulacneho cyklu, tentoraz aj s cystou z foliku .. takze cakam na mrchu a ci sa mi cysta vstrebe .. a to som sa tesila, kedze som tento vikend mala mat ovulku .. dalsi cyklus uz hadam bude OK .. ty si na tom ako?

ebi52
22. feb 2013

@ponozkazt @11miuska11 ved sme zeny... vieme sa tesit aj si poplakat, tak preco to nevyuzit 🙂 a cakanie na babatko je predsa krasne... samozrejme nehovorim o tom ked uz je problem otehotniet, nechcem sa nikoho dotknut, takze baby co to budu citat, my sa bavime len o nevinnych prvych cakaniach, potom chapem ze to je totalne stresujuce :( ale tak zatial kocky tesme sa preventivne vzdy 🙂 potom si hodku poreveme ked budeme mat cervene gatky a tesime sa znova 😎

ponozkazt
22. feb 2013

@ebi52 cervene gatky 😀 takto sa na to ma nemysliet .. rehotom 🙂 dakujem

ebi52
22. feb 2013

@ponozkazt tak podla mna babatko ma najlepsie podmienky ked je maminka stastna a usmievava, takze sa treba rehotat vzdy ked sa da aby sme im vytvorili najlepsie prostredie 🙂

tamarar
22. feb 2013

@ebi52 a test si si robila? 🙂

ebi52
22. feb 2013

@tamarar lebo este je skoro... 9 DPO 🙂

tamarar
22. feb 2013

@11miuska11 noooo, mi skusame. tak som zvedava, ci dostanem mrchu. duuufam, ze nie! 🙂)

11miuska11
22. feb 2013

@ponozkazt ja som mala na prelome dec/jan asi anovulacny cyklus, ale bola som v dobe ovulacie chora, stres z vyhadzovu z prace, tak asi preto a nedostala som v jan. ani MS, az vo feb. Presne po 30 dnoch od ocakavanej, ale neuskutocnenej MS v jan. Takze to beriem tak, ze preskocila ovulka a vynechal cely cyklus. Od polky januara som si potom merala kvoli tomu BT, ze ci nie je niekde vaznejsi problem a tam uz sa mi ukazala krasne ovulacia, len sme to s muzikom presvihli, lebo som nevedela citat z grafu. Tak cakame teraz, ze ci sa nam podari. A vlastne prvy krat budeme mat cukrovanie pocas ovulky 🙂 tak hadam sa zadari. Idem na buduci tyzden aj na folikulometriu, nech sa mi pokukaju, ci je vsetko ok 😅 Uz sa neviem dockat. A drzim palceky 🙂

11miuska11
22. feb 2013

@tamarar a kedy presne ocakavas? Respektive testujes? 🙂

tamarar
22. feb 2013

@11miuska11 ja by som mala dostat teraz 7.3., podla vsetkeho mam teraz plodne dni. tak skusame. testovat budem az po 7.3. nebudem sa stresovat. uz to nechavam na osud. bud sa podari, alebo skusame dalej. hlavne, aby to zas neskoncilo ako naposledy☹((((. tak asi tak. hoci sa velmi tesim, zaroven sa bojim. aby bolo vetko ok. do konca........

ponozkazt
22. feb 2013

@11miuska11 tak tieto stresy co uz no .. tak naozaj drzim prsty, aby to vyslo hned, bolo by fajn, keby to tu niekomu vyslo na prvy sup .. nech tu vsetci nedepkujeme .. a tu folikulometriu ti navrhol doki takto skoro, alebo si ho posurila sama?

11miuska11
22. feb 2013

@ponozkazt kvoli tomu 60DC mi povedal, ze to overime tento mesiac folikulometriou 🙂 mam v pohode dokyho v tomto 🙂 tak snad sa podari nam vsetkym cim skor 😎

mimiq
22. feb 2013

Ahojte babenky 🙂 Tak sa k vám teda pridám aj ja 🙂 Ak teda môžem ?🙂 My sa s drahým snažíme už 3 mesiac...dúfam že čoskoro nájdem aj ja //...Momentálne som 21 DC a už sa neviem dočkať kedy budem môcť spraviť test..Aj keď teda neviem či to vyšlo pretože nemeriam BT ani nepoužívam ovulačné testy...Proste som si povedala že sa nato nebudem môcť upínať lebo potom som nervózna a zbytočne sa stresujem...tak tomu nechávam volný priebeh...keďže mám 28 dňový cyklus tak sme sa tento mesiac snažili 9-11-14-16.2..:)...tak uvidím ....vy ste natom ako babulky?

ponozkazt
22. feb 2013

@mimiq tak ta vitam a prajem bezproblemove otehotnenie do par mesiacov 🙂