Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@ponozkazt @11miuska11 @tamarar takze dievcata robila som si test a dopadol asi tak, ze prvych 5 minut tam bola ruzova ciarka testovacia a ruzova smuha (machula) neviem ako to nazvat, ale teraz po asi pol hodke tam uz je len ta ciarka a bielucke biele vsade okolo 😎 tolko predbezne hlasenie... M ma prist 1.3. tak uvidime...len nech uz ta choroba prejde :(
Tento mesiac sme sa aj my zacali snazit, ateraz uz len cakam ako to vypali, ale priznaky som si aj ja nasla 🙂 tak dufam ze su ozajstne 🙂
ahojky...chodila som na fórum, keď som potrebovala poradiť pri synovi,ten bude mať 11 a nám srdiečko zapišťalo po súrodencovi...snažíme sa druhý mesiac,MS má dojsť 7.3. ...neskutočne ma bolia prsia,ale inak ako obyčajne a vadia mi pachy...ale je fakt že si to moja psychika namýšľa...každopádne snažíme sa ďalej .-)
mame skupinku na FB pre MAMICKY SNAZILKY AJ TEHULKY ak by ste sa chceli pridat-napiste mi 🙂
ahojte babky, pripájam sa k diskusii...tiez sa snazime o bábo takmer 8 mesiacov
@tusinka ahoj,preco? kolko ste snazilkovali? ak nemas priznaky,neznamena to este,ze nemozes byt tehu 🙂 no ja som cerstvo po MS,takze idem cakat na ovulku a skusime znova...aj ked som si myslela,ze tento mesiac to uz vyslo.nevyslo,no tak co uz. rozmyslam,ze zacnem merat BT...hm.ty ako overujes ovulku?iba testy? Drzim place nech su // a kedy (ne)cakas MS?
Aj my sa pridávame, a naša dcérka už túži po súrodencovi. 😉
@ponozkazt @11miuska11 @tamarar @jakam baby tak priebezne informacie su... ze mam teda dostat M v nedelu (lebo ja som zabudla ze februar je kus kratsi 😎 ja mam 31 dni), s tou virozou je stav asi taky ze sa od pondelka dusim kaslom, unavena som vzdy, a meriam si teplotu 3x do dna a vzdy mam rovnaku a to 37 (uz 5 den), uz ma ale nenapina a upchaty nos este mam no nie tak tragicky... jaj a este jedna vec..v nedelu rano ked som bola na velku tak som mala na toaletaku krv, ale netusim ze z ktorej casti 🙂 Nemyslim si ze teda sa to podari, kedze nechodim cikat kazdych 5 minut ako to popisuju ine baby , ale co je divnejsie nemam ani pred menstruacne priznaky, tie zmizli tiez v nedelu, len sem tam ma pichne v podbrusku ale inak nic, to sa mi uz dlho nestalo, lebo prsia ma bolia vzdy tak 6 dni pre M ako blaznive... 😉 tolko situacia z nahovarania si tehotenstva v tomto mesiaci 🙂 Vy ako?
@ponozkazt @11miuska11 @tamarar @jakam baby... ja tam mam na teste druhu ciarku, je slaba ale vidim ju, nedalo mi a tak som si ho urobila pred chvilkou ..neviem ju odfotit lebo o chvilku pride drahy a nechcem ho zbytocne vyplasit ked ma uvidi ako fotim nejaky test...zatial 🙂 normalne sa mi klepu ruky, skusim to zajtra odfotit, myslite ze tam nieco bude este?
@zuzuzu30 snažili sme sa ako každý mesiac, ale mám taký pocit že nič- aj keď to sama nechápem, lebo iné mesiace sa už o takomto čase vo veľkom pozorujem...ja riešim len OVU testy, ale aj mňa už napadlo, že by som to skúsila s tým meraním teploty...nečakám 5.3. nuž uvidíme...začneš merať už tento mesiac???
ach, zase prisla ta mrcha... poslite mi trochu pozitivnej energie, lebo mam trosku depku...

@mimiq super, vitaj! a jasne, bude mimco.... 😉