icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
tamarar
28. feb 2013

@ebi52 ahoj, jasne, ze tam bude aj zajtra!🙂) tesim sa na tvoju fotecku testu🙂. gratulujem. a kedy si mala mat mrchu?

tamarar
28. feb 2013

@ivec16 no, nepodarilo sa teraz, podari sa dalsi mesiac🙂... 😉 Myslim, ze ja som na tom rovnako. uvidim 8.3., ale citim to tak, ze tiez budem tento mesiac mrskovat🙂)))a nie testovat.

ivec16
28. feb 2013

@tamarar jaj keby si mala pravdu, ja uz prestavam aj dufat chvilami, ze sa vobec niekedy dockam...

11miuska11
28. feb 2013

@ebi52 ahoj 🙂 drzim silno palec, nech si tehuuuu..musi to tu uz niekto prelomit 🙂 ja som dnes bola na sone acele zle. Lekar povedal,ze mam male folikuly a nedozrievaju vajicka. Cize neovulujem. Som z toho dost otrasena,ale tvoj pozitivny test by ma potesil 🙂 sem s nim 🙂

jakam
1. mar 2013

@ebi52 Necakam cez vikend 😉

jakam
1. mar 2013

@ebi52 Takze velka gratulacia, tesim sa s tebou babula 🙂

ebi52
1. mar 2013

@ponozkazt @11miuska11 @tamarar @jakam no baby prikladam vam test zo vcera a z pondelka, skuste mi povedat ci tam teda nieco vidite lebo ja si pripadam ako histericka namyslajuca si kravicka... dnes rano bol test biely bielucky, ale aj testovaciu ciarku bolo len slabo vindo 🙂 tak skuste

ponozkazt
1. mar 2013

@ebi52 no ja na nom nieco vidim, na to druhom sa nieco ruzovie .. ale neviem neviem .. ten dnesny test je asi negat.. aj ked veeeeeeeeeeeelmi by som ti priala opak .. este je nadej 🙂 urcite by to tu uz mala niektora prelomit, lebo sme ako zakliate .. ja mam tento mesiac anovulacny, a mrchu cakam az 10.3. az potom hajde zas na sono ..

ponozkazt
1. mar 2013

@ivec16 aj ja posielam, veeeeeeela pozitivnej energie 🙂 hlavu hore, tu mozme dat svoje najskrytejsie myslienky a obavy ..

ebi52
1. mar 2013

@ponozkazt hej no... dnesny tu nie je... ten horny je z pondelka ked som si tak stresovala pre radost...ale na dnesnom nie je nic, aj testovacia ciarka je slabulinka, o chvilku odchadzame na vikend na wellness tak si oddychnem a v pondelok uvidime 🙂

ponozkazt
1. mar 2013

@ebi52 aha, ja som myslela, ze ten prvy je dnesny 🙂 tak nic .. uzasny napad na wellnes, uzi si, oddychni, nemysli a nestresuj 🙂

ebi52
1. mar 2013

@ponozkazt nestresujem... drahy ma s tym poslal vies kam 🙂 vecer som mu povedala (nechcela som povedat ze uz som testla, lebo rano som myslela ze to bude silnejsie) tak som povedala ze som citala ze takato dlha choroba moze byt priznakom tehotenstva tak sa zacal rehotat ze no iste, hlavne ked vsetci na okolo su teraz chori a rano teda sa pytal, ci si idem urobit test a ja ze ano ale ked bol len s 1 ciarkou tak sa len vitazoslavne usmial, ze mal pravdu... 🙂 ale o tom vcerajsom nevie 🙂

ponozkazt
1. mar 2013

@ebi52 vsak chlap 🙂) my uz testy riesime, len ked ideme niekam na oslavu a pyta sa ma - nejdes si spravit test ci mozes pit? ale inak sa celkom zaujima o ovulky, anovulky atd. .. a stale sa ma pyta, s kym to stale pises? 🙂🙂 kebyze sa zacita nejaky chlap tu na MK, tak neviem neviem 🙂 nemusi o vsetkom vediet, to mas pravdu ..

vikis5
1. mar 2013

@tusinka my zatial len 8 mesiacov, ale ja som dieta chcela mat uz pred 2 rokmi, ale kvoli skole sme to odlozili...tak mne to príde uz strasne dlho

jakam
1. mar 2013

@ebi52 na tom 2 by aj nico mohlo sa ruzoviet tak drzim palec

kremko
1. mar 2013

@vikis5 snažíme sa od Vianoc, takže 2 mesiace. O pár dní mám dostať ms, tak uvidím

griddler
1. mar 2013

Ahojte, tak my sa snažíme od augusta 2012, dúfame, veríme, veeeľmi si želáme, aby sa nam to v tomto rôčku 2013 podarilo... tak sa k vám pridávam 🙂)

ivec16
1. mar 2013

@ponozkazt dakujem, no dnes je to uz lepsie, uz som sa s tym zmierila, ze zase mrcha prisla a manzelik sa mi vratil zo sluzobky, tak nemozem prepadat depkam 🙂... ako vies, ze mas anovulacny cyklus? podla coho? mne doktor trdi, ze mam asi tiez, ale to len taz z brucha povedal, sak mi nerobil, ziadne vysetrenia...

ponozkazt
1. mar 2013

@ivec16 takto to ma byt .. trosku podepkujeme, poplaceme a ideme dalej .. mam anovulacny, lebo mam cystu z neprasknuteho foliku .. tiez som si isla na 10 DC na sono, manzelik mal dovolenku, tak sme sa chystali a tu zrazu mi doki povie taku novinu .. som si poplakala a co no .. a este 10 dni musim cakat na mrchu, ak samozrejme nebude meskat a zas dookola .. a to ako ti mohol len tak povedat? vsak ziadaj vysetrenie ..

boniqa
1. mar 2013

ahojte babenky aj ja sa k vam pripajam,s mužikom sa snažime o babiku od septembra ale stale nič beriem aj duphaston od 15 dc.robila som si aj ovu testy kde mi ukazuje ovu ale zatial sa nam to nepodarilo len tento mesiac som vynechala lebo som brala atb .držkam vam všetkym palčeky nech je tento rok naozaj ten šťastny

ivec16
1. mar 2013

@ponozkazt no povedal to lebo mam cysty, tak hned predpokladal, ze nemam ovulaciu, ale ziadny hormonalny profil neobil a ani nejake pravidelne sledovanie ultrazvukom... Ja som pred viac ako rokom otehotnela a to som mala endometricku cystu - prislo sa na to az po MA a potom nasledovali operacie... Myslim, ze napriek tomu ze mam cysty, to nemusi byt bez ovulacie, resp asi aj je, ale neviem ktory mesiac ano a ktory nie, preto ma zaujimalo ze ako to vies... Prestahovali sme sa do zahranicia a este tu nemam svojho lekara... Lekar na slovensku nam dal cas do augusta a potom ze sa to bude riesit cez CAR... Tak zatial aspon dufam, ale citim sem tam bezmocnost, ze nemozem pre to urobit viac, od tych operacii mam asi 3-5 dni pred mrchou spinenie, co si myslim, ze nie je v poriadku, nemavala som to... A mam pocit, ze niekde mam problem, ale neostava mi zatial nic ine len cakat, kym prejde nejaka doba a az potom sa zacne zistovat... Som jak na hupacke s naladami, chvilu dobre a presviedcam sa, ze ked sa vtedy podarilo, ze sa moze znovu a potom mam zas chvilky kde si myslim, ze som na tie operacie nemala pristupit, ze je to teraz horsie ako bolo (i ked potom sa presviedcam, ze to bolo nutne, cysta bola velka cca 5cm endometricka a aj onkomarkery zvysene)... No aj tak stale sa vo mne biju pocity s rozumom...

11miuska11
1. mar 2013

@ebi52 na tom druhom urcite jemnulinka ciarka je 🙂 ak si tehu,v pondelok bude silnejsia 🙂 drzim palec 😉

ponozkazt
1. mar 2013

@ivec16 no tak mas to tazke .. mne doky povedal, ze cysta zabranuje normalnemu fungovaniu vajecnikov, cize sa nemozu tvorit ani folikuly .. ale je pravda, aj tu na MK je mnozstvo takych pribehov, ze zena otehotnie akoby "zazrakom" napriek vsetkemu moznemu .. Na tvojom mieste pokial citis, ze niekde mas problem, urcite to ries .. ak mas moznost tak na Slovensku, ak nie, tak v zahranici .. Pokial nemas problem s recou, aby si sa vedela vyjadrit .. Tie rozne vysterenia, nasledne operacie ci ine zakroky, ktore musime my snazilky podstupit, maju svoje rizika .. ked sa raz pre nieco rozhodnes, neobzeraj sa spat, aj ked je to velmi tazke .. Tu bezmocnost tu citime vsetky, to je normalne .. ked sa to uz raz podarilo, tak sa to podari znovu, neboj .. a dopadne to dobre .. 🙂

larama
1. mar 2013

@griddler ahoj Gliddler.. No my sa tiez snazime presne od augusta 2012 a kde nic tu nic. Zda sa mi to strasne dlho, to cakanie a to sklamanie kazdy mesiac, ked pride mrcha hnusna..Tak Vam drzim palce nech sa to podari a nam tiez..🙂 vela stastia

griddler
1. mar 2013

@larama ahoj 🙂) tak to dobre poznam to sklamanie, ja som uz bola u lekara, porobil mi vysetrenia a hormonalny profil, ci mam ovulku atd. tak je vsetko v poriadku, len sa dalej snazit, ak by sa do augusta nepodarilo na rade je manzel... a moj manzel je taky super, ze chce ist uz teraz na vysetrenie 🙂) teraz co tu citam a aj v okoli co mam kamaratky, ze ake maju problemy, tak som to nenechala na nahodu a necekala, ako myslim to, ci som v poriadku, tak mame istotu 🙂 aj ja Vám drzim palce, mozno nam to vyjde rovnako :D

tamarar
1. mar 2013

@ebi52 skus testnut v pondelok. aj ked verim, ze do pondelka nevydrzis. lebo ved, ktora z nas by aj vydrzala, ze? 🙂)))

tamarar
1. mar 2013

@ivec16 noo, ja sa tiez bojim, ci sa to vobec podari. a zas, ked sa aj podari, ci to zas neskonci MA....to je to najhorsie...3 mesiace som sa tesila, robila plany, uz aj nakupovala a zrazu......☹((...takze sa bojim. a zaroven tesim....no blazninec! 🙂

ivec16
1. mar 2013

@tamarar presne tak... su to zmiesane pocity... riadny gulas 🙂

ivec16
1. mar 2013

@ponozkazt ano v podstate nieco podobne povedal aj mne, naposledy mi robili punkciu (moja cysta mala 8x5cm a bola viackomorova, cize predpokladam, ze neprasklo viac folikulov za sebou)... potom som mala nasadenu HAK na 3 mesiace s tym ze po vysadeni je vacsia pravdepodobnost ze sa zadari, no mesiace utekaju rychlo... no praveze doma to riesit nemozem, som daleko, a rec v krajine ktorej zijem este neovladam ani na komunikacnej urovni, nie to este sa vybavovat o takychto veciach s lekarmi... takze zatial dufam, ze sa zopakuje zazrak a vydrzi... a potom uvdime ako to budeme riesit...

larama
1. mar 2013

@griddler aj ja mam za sebou vsetky tie vysetrenia, clostil, pregnyl a dufaston, gynex a maca..🙂 a este neviem co.. Manzel uz bol na vysetrenia, ale len takom prvom klasickom a vraj ma malo spermii. Su sice pohyblive, ale je ich malo. Teraz ideme na dovolenku do USA a ked sa vratime, tak pojde asi na normalny spermiogram. No mozno zmenime prostredie a zadari sa..🙂