icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
11miuska11
4. mar 2013

@ebi52 noo vidis, tak mas o jeden babsky recept v taloone viac 🙂 neskodny, prirodny 🙂

aluska11
4. mar 2013

@tamarar ja som to ráno nevydržala a testla...neviem čo som čakala,ale jasne že len /...takže čakám pekne na termín mrchy...a mám pocit že asi dojde,ma začínajú bolieť kríže...od budúceho mesiaca tuším začnem merať BT

11miuska11
4. mar 2013

@aluska11 ahoj, ak by ti to nahodou tentoraz nevyslo, urcite chod do BT 🙂 To ti pekne vsetko poukazuje 🙂 drzim palec 🙂

aluska11
4. mar 2013

@11miuska11 ďakujem 🙂 tak snažíme sa len 2-hý mesiac,prvý syn trval rok a pol...dúfam že sa tentoraz podarí skôr,už len preto že polovička doteraz druhé baby nechcela a teraz s tým došiel on sám...aby ho to chcenie neprešlo 🙂

jarkaat
4. mar 2013

ahojte kočky čitam tu prave o tom grepe ozaj ten červ. grep zabera??

11miuska11
4. mar 2013

@aluska11 tak drzim palec, nech sa dari 🙂

ebi52
4. mar 2013

@jarkaat @11miuska11 tvrdi ze ano 🙂 ja viem teda urcite ze neskodi 🙂

11miuska11
4. mar 2013

@jarkaat ano, na viac plodneho hlienu. Je aj kvalitnejsi 🙂

jarkaat
4. mar 2013

@11miuska11 dakujem vies my sa snazime uz 4 roky a nic mam PCO :( aj ked raz sa zadarilo a skoncilo to MA. tak preto som sa pytala ...uz sme toho poskusali vela IVF aj inseminacie a furt nic...

11miuska11
4. mar 2013

@jarkaat juuuj, to mi je luto ☹ a kde je problem zo zdravotneho hladiska?

jarkaat
4. mar 2013

@11miuska11 no ja mam pco a anovulacne cykly a mrcha nie a nie prist ...

11miuska11
4. mar 2013

@jarkaat a merias si BT? ja som mala naposledy cyklus 60 dnovy, ale ovulka bola 45 DC. BT mi to pekne ukazala. Lekar mi odporucil inofolic. Je to na podporu dozrievania vajicok bez vedlajsich ucinkov. Je to volnopredajne.

jarkaat
4. mar 2013

@11miuska11 ano moja vyse dvoch rokov som si merala pravidelne aj som mala zvysenu a nic...aj s clostylom aj vajicko bolo a stale nic. prave som aj ja citala ten inofolic tak si to pojdem kupit .Dost vela babeniek tu pisalo ze sa im vdaka tomu podarilo otehotniet tak skusim, a vy sa ako dlho snazite???

11miuska11
4. mar 2013

@jarkaat ja som v sept vysadila HAK a pravdupovediac, kedze stale zistujem, kedy mam ovu, tak sme uplne v zaciatkoch a ak bola tento mesiac ovu tak, ako ma byt, podla teploty to vychadza http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... , tak je to vlastne nas prvy realny pokus o mimco 🙂 aale na sone 15 DC mi lekar povedal, ze ovu nevidi, tak ja neviem 🙂 ale budem cakat, ze co sa stane a 16.3 testujem. Keby nepride MS, tak budem cakat na ovu 45 DC, ako som mala minuly mesiac 🙂 treba verit, a raz sa to podari! Ale ty si pre mna PANI bojovnicka! 4 roky, uff! To sa uz proste musi podarit, aj keby si nechcela 🙂 muz ma spmg v poriadku?

jarkaat
4. mar 2013

@11miuska11 jasne manzelik je ok a k tej pani bojovnike no neviem neviem z tie styri roky som sa tolko naplakaĺa a natrapila ze uz som odolna voci vsetkemu.ale verim ze sa to podari uz ked to raz vyslo hoci to dopadlo zle tak verim ze sa to podari ved ako sa hovori, ked pan boh da tak aj motyka vystreli.a drzi silno prsteky nech sa vam to skoro podari 🙂

slimko
4. mar 2013

Ahojte babenky, ja som tu dnes uplne prvy krat a nova...dufam, ze medzi vas zapadnem...buduci tyzden prvy pokus o babatko, konecne po 8rokoch , uz len prist na vsetky finty ako na to,aby sa to podarilo 🙂

aluska11
4. mar 2013

@slimko vitaj a veľa zdaru aj Vám aj nám 🙂

slimko
4. mar 2013

@aluska11 ďakujem 🙂 a drzim palceky nech sa obe skoro tesime 🙂

11miuska11
4. mar 2013

@jarkaat drzim palec aj tebe silno., Presne, ako pises, vsetko je tak, ako ma byt 🙂 sice niekdy ani len netusime, preco, ale proste to tak ma byt a hotovo 🙂 vela zdaru 🙂

silvuska47
4. mar 2013

baby kupte si vitamin E a pite čaj Gynastan určite sa vam zadarí!vela šťastia prajem všetkým snažilkám...a hlavne myslieť pozitívne nie negatívne!

jakam
4. mar 2013

Ja som mala dnes dostat mrchu, tak sme testli, a stale este len jedna ciara, tak z tohp nic nebude.A ani priznaky ziadne,tak ak ma dojst tak nech je to cimskor

aluska11
5. mar 2013

@slimko @ tamarar tak my budeme v snažení pokračovať budúci mesiac, mrška došla 🙂 dnes som sa v lekárni vybavila kyselinou listovou, alchimilkovým čajíkom a teplomerom a skúsim všetky múdre rady čo som sa tu dočítala

tamarar
5. mar 2013

@aluska11 nooo, u mna to vyzera tak isto☹. takze cakam do piatku, ci pride...ale aj tak si myslim, ze nie. ziaden priznak.....neva! tesim sa na marec a skusanie v nom🙂)))))). to bude ina makacka🙂))))

aluska11
5. mar 2013

@tamarar má to aj pozitívnu stránku...aspoň sa doma viac tulkáme 😉 hor sa na marec 🙂

tamarar
5. mar 2013

@aluska11 jasneeee🙂)). a to je ake napinave, zeeee???? to cakanie, ci pride, ci nepride mrcha mrchava!! a tie nervy, ked pride... 😀 😀 😀 ale - MAREC JE NAAAAAS!!!!! 😉

zuzuzu30
5. mar 2013

@tusinka hello tusi,tak ako?verim,ze nedosla!!! 🙂
ja som zacala merat tento tyzden,tento tyzden by mala byt aj ovulka tak uvidime 🙂 verim,ze to vyjde!

ivea
6. mar 2013

slimko@ vitak a drzim palce

ivea
6. mar 2013

@ivea myslela som vitaj :D

zuzana723
6. mar 2013

Ahojte, čítam tu vaše príspevky a tak mi to pripomenulo moju situáciu asi spred dvoch rokov, ked som sa aj ja moc snažila, každý deň merala BT, partnera nútila, aj ked bol unavený, lebo to vyzeralo, že je ten vhodný čas... potom som sa na to vykašlala... Len tak z čistej zvedavosti som si našla jednu stránku: www. chlapec dievca. sk a vyskúšala ju. Podľa toho, čo mi vypočítali, som mávala ovuláciu počas menštruácie a to môj partner nechcel, tak som si tabletkami cyklus upravila. Prešli 3 mesiace a otehotnela som presne v čase vypočítaných plodných dní. O bábo som ale prišla. Dávala som sa potom psychicky dohromady, ale vyskúšala som to druhý krát a podarilo sa nám to hned po mesiaci. Teraz som v 14 tt.
Kolegyňa z práce si to nechala tiež len tak zo zvedavosti poslať a otehotnela po 2 mesiacoch a už má polročného syna. Neviem, asi na tom niečo bude. Určite vás nechcem k ničomu nahovárať, len taká malá pomoc 😉

mon777
6. mar 2013

Ahijte, dievcence. Aj my sme sa rozhodli pre stastnu 13ku. Je oravda, ze sme sa nerozhodovali podla cisla, slnka, mesiaca, hviezd ani nicoho podobneho, ale niekde vo vnutri dufam, ze nam 13 prinesie stastie drahy sa narodil 18teho a ja 5teho. A 18-5=13 😵 takze by nam mohla ta 13ka dopriat stastie 😀 zacali sme len pred oardnami, takze teraz kazdy den rozmyslam len nad tym, ci by sa mohol stat zazrak a nam by sa to mohlo podarit na prvy pokus. Viem, ze nie je dobre na to mysliet, kebo pride troke sklamanie, ale ked ja si nemozem pomoct 😅