Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ahojte kto sa prida? 🙂

@mon777 nooo to poznam 🙂 aj ked ja som hned vedela ze som tehu 😵 😵 😵 😵 silno drzim palocky
@katarinka_brnka a ako si to vedela? Meskala ti MS alebo co? Jooj, mne des drahy povedal, ze sa dajako zvacsuje okolie bradaviek 😀 😀 co si ten nevsimne? 😀
@mon777 u mna bol prvy priznak to ze som v noci chodila na wc a to mi mrcha este nemeskala takze som vedela ze som tehu... spravila som si rano testik a bol na nom dusik dalej som uz netestovala len som sa rovno objednala k dokymu....a ten to potvrdil 😵
@katarinka_brnka aj ja chcem 😵 ale u mna je este na cokolvek skoro 🙄
@mon777 no to hej a kazde telo je ine
@katarinka_brnka a kolky si bola DC, ked si to zistila ty, nie Dr.?
bola som 26DC mam aj v albume grafik
@katarinka_brnka jooj, ja som len 22 😒 idem kuknut grafik🙂
@katarinka_brnka keby sa tak aj moj koncil na zeleno... 😒
@mon777 kukni kukni uvidis treba dufat 🙂
@katarinka_brnka no ved co ine mi ostava. Asi si omakam kolegyne pre stastie 😀 😀 😀 😀 ked uz mame v praci tehotensky boom
@mon777 too treba treba a poriadneee 😎 😎 😎 😎 😎
Pekne rankoooooooo babulky 😀
@katarinka_brnka ach, ken jeby to tak aj fungovalo ☹
http://www.womenzone.cz/app/calendar/temperatur...
@mon777 ake dlhe cykly mas?
@katarinka_brnka 31 a orave pre to mam neskutocne nervy. Bokest brucha ma uz presla, ale ten zvysok ma rozculuje ☹
@mon777 juuj mojaa ja som mala bolesti v podbrusku ako pri mrche do 3mesiaca tehu.....na to sa nespoliehaj ze ked boli brusko pride mrcha....
Totiz ma dnes bolelo asi pred 20 minutami brucho, no uz to preslo, no od vcera mam baluate prsia a okolie bradaviek, tie ma zas bolia na dotyk a od vcera o dost viac, neviem sa dojest a hkavne slahkych a slanych veci, nie normalneho jedla a ceka som vyhadzana 😖 no jeden otras. A do toho som teraz ooobede zistila, ze mam taky hustny biely hlien. Taky ci ja viem aky to je...taky husty gumivy 😖
@katarinka_brnka no hej, ale co potom ten zvysok? Ved to iste mam pred MS ☹
@mon777 hmm moooja treba len cakat....lebo toto su vsetko priznaky aj tehu aj mrchy,.....neviem ti poradit ty musi vediet ako tvoje telo reaguje na prichod mrchy...ci je teraz nieco ine
@katarinka_brnka nomine je hlavne to, ze sa nejako ponahla 😖 dnes je len 10teho a mrcha by mala byt az 18teho, takze prsia by ma mali zacat boliet az nejakeho 14teho, brucho asi 16teho a pazrava bynsom mala zacat byt tiez az toho 14teho. No a dnes je len10teho a prsia zacali trosku uz vcera mam chaoz...
baby mne dnes konci mrcha,,vcera sme uz skusali 🙂 ale to len tak lebo sa nam chcelo :D ja ani neviem kedy mam ovulku,,ale dnes som citila take pichanie v podbrusku,,iba chvilku,,,no ja to nejako neriesim :D ovulka ma byt asi 14dc, ci? tym padom ze som mala rokov teliesko tak som nad tym neuvazovala,,,,
@mon777 hmmm uvidis len sa nestresuj.....ja som vedela podla cikania ze som tehu inac vsetko bolo tak ako predtym...ale tie prsia mozu byt celkom slubne aj mna moc boleli

@adritta ja som si zvykla merat a potom som orestala. No a terazmam v tom taky mis-mas, ze uz ani ja tomu nerozumiem 😀 a suhlasim, to cakanie je najhorsie 😒 a potom este ta nerozhodnost. Mam testovat? Nemam testovat? Nie je na test este skoro? A podobne uvahy. Mna to priam zabija 😀