Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ahojte kto sa prida? 🙂

Neviem ci to bude stastna trinastka dneska zase dorazila mrcha .. nemam co dodat viac :( 😒
@tamarar ... ako si dopadla? Máš mršku alebo fazuľku? 🙂 Ja som nešťastná, tento mesiac (a to som brala Clostyl) som nemala ovuláciu a z folíku mi vznikla 31mm cysta 😢 😢 😢 . Doteraz (keď som Clostyl nebrala) folíky praskali a cysty som nemala 😠 😠 😠 . Zúrim, plačem a som z toho nešťastná 😢 😢 😢 .
Daj aspoň ty nejakú pozitívnu správu. 🙂
este dlhyyyy tyzden do MS... juj to je hrozne cakanie, a ked je na konci potom sklamanie je to este horsie...
Ahoj dievcata, pridam sa ku vam. Pre mna teda tato "13" zacala viac ako nestastne, ale hlavu hore a priamym krokom k novym zaciatkom, dufam ze uz iba dobre spravy..
cakam, cakam, zatial nechodi a dufam ani nepride... hmm no len neviem ci verim tomu co pisem...
pripajam sa k vam, a dufam, ze aj pre nas bude ta 13stastna 🙂
aj ja sa k Vám pripájam 🙂
ahojte takze ja som sa vcera rozhodla ze sa na to este dám po dlhom zvazovaní to tento rok skusime a uvidim
Ahojtr zienky. Potrebuiem poradit neviem totiz ako si urobit plan. V septembri mame svadbu a po nej chceme babo. Beriem antikoncepciu asi 7 rokov. A teraz mam ju vysadit uz v juni aby sa mi precistil organizmus? Bojim sa ci nepriberiem do svadby alebo to nebude mat iny vplyv. Alebo ju mam vysadit az po svadbe a potom pockat. Boli ste na nejakych vysetreniach pred snazenim sa o babo? Och mno neviem ako to najlepsie spravit.dakujem za radu
@barbora1987 Ahoj, no je to na tebe čo urobíš. Hovorí sa, že žena vraj najrýchlejšie otehotnie počas prvých troch mesiacov po vysadení HAK. Vraj je vtedy ako "pohnojená" 🙂 Mne sa to však nepotvrdilo... 🙂 dokonca sme mali s vtedajším partnerom problémy. Ja osobne som vysádzala mesiac pred svadbou, kvôli tomu, že ked som ju nebrala, tak sa mi robili vyrážky na chrbte a dekolte. Mne HAK nijako váhu neovplyvnila, takže to som vôbec neriešila. Ty sama však najlepšie poznáš svoje telo a preto vieš, ako reaguje, alebo bude reagovať...
ja som bola dnes u dr. a vysadila som anti. a povedala ze aspon 3 mesiace nach sa organizmus precisti brala som 2 roky a potom sa mozeme snazit
@barbora1987 Ahoj, ja som mala také isté plány...v septembri sme sa brali a po svadbe sme chceli dieta...a uz je to skoro rok, a nic sa nedeje...podla mna by si mala cim skor vysadit antikoncepciu, aby si zbytočne "nepremarnila" cas ako ja, cakanim na ten správny moment
@vikis5 Zatiaľ ho neužívam ďalej, pretože po mrche som mala ísť na kontrolu či ta cysta zmizla a ešte jeden cyklus som mala užívať ten Clostil (5-9 deň). Lenže mne mrcha neprišla do dnešného dňa (už 7.deň mešká). Takže stále čakám a som tak "nasucho" (ani mrcha, ani clostil, ani folikulometria, ani nič... 😖 )
Tak asi clostil splnil ucel na ktory bol pouzity ked ti meskaju 🙂 robila si si test? Ja mam ist tiez na kontrolu ale nie po kramoch ale pocas nich...uz teraz mam z toho "traumu" ako mu tu kozu vymalujem 🙂
@vikis5 Včera (8.deň meškania) som si robila test a zase bol biely 😠 . Ja mám celý život cyklus jak hodinky 🙂 , a mrcha mi meškala len raz v živote pred 20 rokmi keď som bola tehotná. Lenže ja si to už presne nepamätám, viem len, že som si vtedy žiadne testy nerobila, objednala som sa k doktorovi a ten mi zobral krv na rozbor a bolo to tam.
Takže neviem čo si mám o tomto všetkom myslieť, som v totálnom rozpoložení. Dúfam že to nebude nič vážne a keby som tak bola tehu ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Počkám do pondelka, urobím si ešte jeden test a sestrička mi kázala zavolať v pondelok a objednať sa. Takže až budúci týždeň budem múdrejšia.
Ahojte baby pridávam sa k vám🙂 s priatelom sme spolu 4 roky planujeme spolocne byvanie a v lete mame dovolenku zaplatenu pri mori tak by sme sa chceli posnazit aj ked sa toho trosku obavam kedze ideme letecky 🙂 mate nejake skusenosti s dovolenkou a snazenim??? 🙂 strasne tuzim po dietatku snad to vynde tesim sa 🙂
@barbora1987 urcite by si mala vysadit antikoncepciu cim skor ak uz v sept chcete zacat skusat 🙂

@lenulikus Ahoj, je to len na tebe, čo urobíš. Predpokladám, že ti mrcha práve skončila a ked vysadíš hned, tak sa môže stať, ale aj nemusí, že ju dostaneš znova. Ale pokial to boli len 2, tak nepredpokladám.