icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zuzana723
18. apr 2013

@lenulikus Ahoj, je to len na tebe, čo urobíš. Predpokladám, že ti mrcha práve skončila a ked vysadíš hned, tak sa môže stať, ale aj nemusí, že ju dostaneš znova. Ale pokial to boli len 2, tak nepredpokladám.

ewica
21. apr 2013

@tamarar prisla uz mrcha? potvrdene ze nic? ja stale cakam, ale testy negativne, tak uz som ostala aj ja trosku negativna :/

katusa985
21. apr 2013

Neviem ci to bude stastna trinastka dneska zase dorazila mrcha .. nemam co dodat viac :( 😒

blcha76
22. apr 2013

@tamarar ... ako si dopadla? Máš mršku alebo fazuľku? 🙂 Ja som nešťastná, tento mesiac (a to som brala Clostyl) som nemala ovuláciu a z folíku mi vznikla 31mm cysta 😢 😢 😢 . Doteraz (keď som Clostyl nebrala) folíky praskali a cysty som nemala 😠 😠 😠 . Zúrim, plačem a som z toho nešťastná 😢 😢 😢 .
Daj aspoň ty nejakú pozitívnu správu. 🙂

tamarar
22. apr 2013

@blcha76 no, tak som na tom rovnako. buduci tyzden idem na sono. vyzera to na cystu.....este som nedostala. tehotna nie som.
☹(

tamarar
22. apr 2013

@ewica buduci tyzden idem na sono. vyzera to na cystu.....este som nedostala. tehotna nie som.
emoticon(

ewica
22. apr 2013

@tamarar aj ťa bolí brucho, alebo také niečo? lebo ja mám testy negatívne, a mešká mi dnes 2týžddne, ale strašne ma bolí brucho- teda podbruško ☹ ☹ ☹ piatok idem k doktorovi, len neviem vôbec čo ak je to dáka cista, čo to pre mňa znamená ☹ ☹

ivec16
24. apr 2013

este dlhyyyy tyzden do MS... juj to je hrozne cakanie, a ked je na konci potom sklamanie je to este horsie...

domin85
24. apr 2013

Ahoj dievcata, pridam sa ku vam. Pre mna teda tato "13" zacala viac ako nestastne, ale hlavu hore a priamym krokom k novym zaciatkom, dufam ze uz iba dobre spravy..

tamarar
25. apr 2013

@ewica tak ja som uz dostala....ale pojdem k lekarovi na kontrolu. a ty ako?

ewica
27. apr 2013

@tamarar ja to iste, v utorok som dostala, ale tiez pre istotu pojdem k doktorovi na kontrolu, lebo cely cas ma brucho pobolievalo 😒😒

tamarar
28. apr 2013

@ewica no a budeme skusat dalej.....ja ale az po cca 2 mesiacoch. dam si pauzu. uvidim, co povie doky a moje telo🙂))

ivec16
30. apr 2013

cakam, cakam, zatial nechodi a dufam ani nepride... hmm no len neviem ci verim tomu co pisem...

pollyanna
2. máj 2013

pripajam sa k vam, a dufam, ze aj pre nas bude ta 13stastna 🙂

luciana789
2. máj 2013

aj ja sa k Vám pripájam 🙂

aplless
3. máj 2013

ahojte takze ja som sa vcera rozhodla ze sa na to este dám po dlhom zvazovaní to tento rok skusime a uvidim

ewica
8. máj 2013

@tamarar držím vám palce, veľa pozitívnej energie a lásky 🙂)) ktovie, kedy sa k vám pridám aj ja 🙂 ale tajne dúfam, že tiež čoskoro 🤐

barbora1987
11. máj 2013

Ahojtr zienky. Potrebuiem poradit neviem totiz ako si urobit plan. V septembri mame svadbu a po nej chceme babo. Beriem antikoncepciu asi 7 rokov. A teraz mam ju vysadit uz v juni aby sa mi precistil organizmus? Bojim sa ci nepriberiem do svadby alebo to nebude mat iny vplyv. Alebo ju mam vysadit az po svadbe a potom pockat. Boli ste na nejakych vysetreniach pred snazenim sa o babo? Och mno neviem ako to najlepsie spravit.dakujem za radu

zuzana723
13. máj 2013

@barbora1987 Ahoj, no je to na tebe čo urobíš. Hovorí sa, že žena vraj najrýchlejšie otehotnie počas prvých troch mesiacov po vysadení HAK. Vraj je vtedy ako "pohnojená" 🙂 Mne sa to však nepotvrdilo... 🙂 dokonca sme mali s vtedajším partnerom problémy. Ja osobne som vysádzala mesiac pred svadbou, kvôli tomu, že ked som ju nebrala, tak sa mi robili vyrážky na chrbte a dekolte. Mne HAK nijako váhu neovplyvnila, takže to som vôbec neriešila. Ty sama však najlepšie poznáš svoje telo a preto vieš, ako reaguje, alebo bude reagovať...

aplless
14. máj 2013

ja som bola dnes u dr. a vysadila som anti. a povedala ze aspon 3 mesiace nach sa organizmus precisti brala som 2 roky a potom sa mozeme snazit

vikis5
15. máj 2013

@blcha76 Ahoj mne sa stalo to iste...tiez som sa mi po clostyle spravila cysta a folikuly este mensie ako pred tym ako som ho brala. Uzívas ho aj nadalej?

vikis5
15. máj 2013

@barbora1987 Ahoj, ja som mala také isté plány...v septembri sme sa brali a po svadbe sme chceli dieta...a uz je to skoro rok, a nic sa nedeje...podla mna by si mala cim skor vysadit antikoncepciu, aby si zbytočne "nepremarnila" cas ako ja, cakanim na ten správny moment

blcha76
15. máj 2013

@vikis5 Zatiaľ ho neužívam ďalej, pretože po mrche som mala ísť na kontrolu či ta cysta zmizla a ešte jeden cyklus som mala užívať ten Clostil (5-9 deň). Lenže mne mrcha neprišla do dnešného dňa (už 7.deň mešká). Takže stále čakám a som tak "nasucho" (ani mrcha, ani clostil, ani folikulometria, ani nič... 😖 )

vikis5
16. máj 2013

Tak asi clostil splnil ucel na ktory bol pouzity ked ti meskaju 🙂 robila si si test? Ja mam ist tiez na kontrolu ale nie po kramoch ale pocas nich...uz teraz mam z toho "traumu" ako mu tu kozu vymalujem 🙂

blcha76
17. máj 2013

@vikis5 Včera (8.deň meškania) som si robila test a zase bol biely 😠 . Ja mám celý život cyklus jak hodinky 🙂 , a mrcha mi meškala len raz v živote pred 20 rokmi keď som bola tehotná. Lenže ja si to už presne nepamätám, viem len, že som si vtedy žiadne testy nerobila, objednala som sa k doktorovi a ten mi zobral krv na rozbor a bolo to tam.
Takže neviem čo si mám o tomto všetkom myslieť, som v totálnom rozpoložení. Dúfam že to nebude nič vážne a keby som tak bola tehu ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Počkám do pondelka, urobím si ešte jeden test a sestrička mi kázala zavolať v pondelok a objednať sa. Takže až budúci týždeň budem múdrejšia.

vikis5
17. máj 2013

@blcha76 Az pondelok? mna by cez víkend porazilo urcite z toho čakania 🙂

blcha76
17. máj 2013

@vikis5 Ale nie, vieš čo... mne to cez víkend prebehne rýchlo, máme na dome toľko roboty, že sa nad inými vecami ani nezamýšľam 🙂 . Horšie je cez týždeň keď som v robote. Vtedy sa neviem na nič sústrediť, stále myslím len "na seba".

nelluska1510
18. máj 2013

Ahojte baby pridávam sa k vám🙂 s priatelom sme spolu 4 roky planujeme spolocne byvanie a v lete mame dovolenku zaplatenu pri mori tak by sme sa chceli posnazit aj ked sa toho trosku obavam kedze ideme letecky 🙂 mate nejake skusenosti s dovolenkou a snazenim??? 🙂 strasne tuzim po dietatku snad to vynde tesim sa 🙂

vikis5
20. máj 2013

@blcha76 No a co mam povedat ja...ja zatial nerobim, som stale doma, manzel chodi domov az okolo 20.00...takze jedine nad cim rozmyslam je kolky DC som, kedy dostanem MS a tak...uz si si robila dalsi test?

lienka2407
20. máj 2013

@barbora1987 urcite by si mala vysadit antikoncepciu cim skor ak uz v sept chcete zacat skusat 🙂