icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
blcha76
20. máj 2013

@vikis5 No to ti teda nezávidím, samozrejme že v takomto prípade na iným ani nerozmýšľaš. Jaj, prosím ťa, dnes mi mešká už 12.deň a ráno som testovala a nič, čisto biely 😠 ... Potom som volala sestričke, že chcem prísť, pretože toto nie je normálne a ona, že či sa mi to už stalo. Ja jej hovorím že nie, ja mávam cyklus jak hodinky. Lenže mne to asi pravdepodobne (čo som sa dočítala) pokazil ten Clostilbegyt 😠 . Vraj sa to niektorým ženám stáva, že keď sa vytvorí cysta, tá nepraskne a nemá čo spustiť menštruáciu. Tak ma objednala zajtra na 13.00 hod.

vikis5
20. máj 2013

@blcha76 daj potom vedet ako si dopadla.

blcha76
21. máj 2013

@vikis5 ... a prišla mrcha... No, vážne... nechápem... 13.deň meškania 😝 Už sme mali snažilkovať a ešte len mrcha došla... Ale nevadí. Tentokrát mi to tak ani nevadí, lebo už som bola nervózna, že či je všetko v poriadku keď mrcha nechodila a test bol biely. Takže k Dr. ísť nemusím. Po mrche pôjdem na kontrolné sono či cysta zmizla a potom uvidím...

vikis5
21. máj 2013

ja tiez sa chystam na kontrolu ci cysta zmizla, a ak nie uz mi nepredpise clostil

blcha76
22. máj 2013

@vikis5 No ja mám clostil ešte na jeden mesiac. Tak to ešte jeden mesiac skúsim a potom neviem... uvidím čo navrhne doktor.

luci452
23. máj 2013

ahojte dievcata , tak ak dovolite, pridam sa k Vam 🙂 a hned Vam aj polozim otazku...som 20DC a 7-8 DPO (neviem presne, ale 16.5. som bola na sone a doki videl vajko tesne pred prasknutim, a v ten den ma silno pichlo v podbrusku, tak zrejme v ten den doslo aj k prasknutiu...) a vcera som si na papieri na vecku nasla slabunko ruzovy hlien, dala som si aj intimku, ale ta zostala cista...potom uz len raz bol papier trosinka do ruzova sfarbeny a odvtedy nic...priznaky tehu nemam, iba dnes rano, kym som sa nenajedla, ma napinalo...ale uz je dobre...Co vy na to? Uhniezdovanie? Zblbnute hormony? 😅

blcha76
23. máj 2013

@luci452 Ahoj, ja som toto ako opisuješ mala tiež asi pred tromi mesiacmi, ale nebolo z toho nič ☹ . Fňuk

luci452
23. máj 2013

@blcha76 hm...no uvidime, co sa z toho vykluje 🙂

blcha76
23. máj 2013

@luci452 ...ale tebe držím palčeky 🙂 ...

luci452
23. máj 2013

@blcha76 dakujem...aj ja tebe, aby sa vam zadarilo co najskor.. (ak uz sa uz medzicasom nezadarilo 🙂 ) ... 😵

vikis5
27. máj 2013

@blcha76 dnes rano som si robila test, vcera som mala dostat MS.........a je tam taký velmi slabulinky dušík 🙂)))))

blcha76
27. máj 2013

@vikis5 jééj, takže sa vám zadarilo? 🙂 🙂 🙂 Gratulujem. Ja sa snáď nikdy // nedočkám 😢 ... Dnes som bola na kontrolné sono po MS či cysta zmizla a... zmizla! 🙂 Som rada. Teraz beriem Clostík (druhý mesiac) a v piatok ráno pôjdem zase na sono nech mi pozrú folíky, dúfam že budú 🙂 ...

vikis5
28. máj 2013

Ale cosi, samozrejme ze sa dočkáš...ako bude to zniet ze som cvok, ale asi tak pred 2 tyzdnami som pozerala dokument Tajomstvo, a tak som si povedala ze jednoducho budem verit tomu, ze ked sa budem tento mesiac testovat, tak tam bude druha palicka...a aj tam bola...takze treba silno verit 🙂

blcha76
3. jún 2013

@vikis5 Ako sa darí? Čo máš nové? Ja som bola v piatok 11DC na sono a mala som folíky 22mm a 17mm. Dnes 14DC som bola zase ale folík nepraskol a majú 29mm a 23mm. Ja mám obavu, že zase folík nepraskne a vytvorí sa z neho cysta. Už to tak cítim ☹ ... Vo štvrtok mám prísť zase na kontrolné sono.

vikis5
3. jún 2013

ahoj, na kontrolny ultrazvuk mam prist na buduci pondelok...ja som kdesi citala ze na presknutie folikulov sa podavaju nejake injekcie, uz ti ich niekedy doktor dal? lebo tebe fakt rastu folikuly 🙂

blcha76
3. jún 2013

@vikis5 Zatiaľ som nemala žiadne injekcie, ale keď nič z toho nebude, tak mám prísť k Dr. a uvidím čo mi povie. Lebo tie folíky sú naozaj pekné, len teraz posledné mesiace nechcú prasknúť (asi majú pevnú škrupinku 😀 😀 😀 ). Musím čakať a to ma tak strašne ubíja...

blcha76
6. jún 2013

@vikis5 Ahoj, takže bola som dnes na to sono a ako som predpokladala, z folíkov sú cysty 42mm a 36mm. Je mi hrozne do plaču 😢 .

vikis5
6. jún 2013

@blcha76 tak to mi je luto, asi na teba nemaju tie lieky dobry ucinok, uz pravdepodobne ani jest nebudes, ze? resp. aky postup navrhol tvoj doktor?

blcha76
6. jún 2013

@vikis5 No ja už tie lieky fakt nechcem 😝 , a ani vidieť 😝 ... Volala som sestričke a objednala som sa na budúcu stredu na 12,30 hod., tak som zvedavá, že s akým výsledkom pôjdem odtiaľ.

vikis5
7. jún 2013

tak daj potom vedet co ti povedal doktor

vikis5
7. jún 2013

@blcha76 tak daj potom vedet co ti povedal doktor

blcha76
7. jún 2013

@vikis5 OK Už sa neviem dočkať...

blcha76
12. jún 2013

@vikis5 Ahoj, tak už som späť od doktora. Takže mi povedal toľko, že jediné riešenie je konzultácia GIN-FIV Bratislava... ...a keď chcem bábätko, tak pravdepodobne IVF...

vikis5
14. jún 2013

@blcha76 A idete do toho? Moja kamoska bola tiez v marci na tom ale v Martine, a podarilo sa im to na prvý krát tak nezúfaj, oni vedia co robia 🙂

blcha76
14. jún 2013

@vikis5 Ahoj, vieš čo, ideme... Keď sa ma doktor opýtal, že či chcem, tak ani skoro nedopovedal otázku a ja že ANO. Normálne sa ma to musel 2x spýtať 😀 ... Vlastne nemám na čo čakať a keď sa už toto nepodarí tak nič... Moja kamoška bola na tom teraz v apríli a podarilo sa im tiež na prvýkrát 🙂 . No ale každý sme iný, tak snáď to vyjde. Mimochodom som už objednaná na prvú konzultáciu na utorok 18.6. Som zvedavá čo mi tam Dr. povie...

vikis5
15. jún 2013

@blcha76 super, tesim sa spolu s tebou, to neustale behanie do nemocnice, same lieky, injekcie ale stoja za to 🙂

blcha76
16. jún 2013

@vikis5 Veď presne z toho mám obavy, to neustále a časté behanie do nemocnice... Najhoršie je, že budem dochádzať do BA a najazdím možno každý tretí deň 200km 😖 . A tebe sa ako darí? Všetko v poriadku?

vikis5
17. jún 2013

@blcha76 a odkial si? ked az do BA? ved taketo centra su po celom Slovensku...ja som kazdemu do vcera tvrdila ze mi nic neni, ziadne príznaky...ale tomu je asi koniec, dnes mi je dost blbo od zaludka, este aj creva protestuju 🙂

blcha76
17. jún 2013

@vikis5 Som z Nitry. Ale tieto centrá sú tuším len v BA, KE a MT ... Takže do Blavy to mám najbližšie...

vikis5
18. jún 2013

@blcha76 Jaj, tak to hej, blava je najbižsie