Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ahojte kto sa prida? 🙂

@vikis5 ... a prišla mrcha... No, vážne... nechápem... 13.deň meškania 😝 Už sme mali snažilkovať a ešte len mrcha došla... Ale nevadí. Tentokrát mi to tak ani nevadí, lebo už som bola nervózna, že či je všetko v poriadku keď mrcha nechodila a test bol biely. Takže k Dr. ísť nemusím. Po mrche pôjdem na kontrolné sono či cysta zmizla a potom uvidím...
ja tiez sa chystam na kontrolu ci cysta zmizla, a ak nie uz mi nepredpise clostil
ahojte dievcata , tak ak dovolite, pridam sa k Vam 🙂 a hned Vam aj polozim otazku...som 20DC a 7-8 DPO (neviem presne, ale 16.5. som bola na sone a doki videl vajko tesne pred prasknutim, a v ten den ma silno pichlo v podbrusku, tak zrejme v ten den doslo aj k prasknutiu...) a vcera som si na papieri na vecku nasla slabunko ruzovy hlien, dala som si aj intimku, ale ta zostala cista...potom uz len raz bol papier trosinka do ruzova sfarbeny a odvtedy nic...priznaky tehu nemam, iba dnes rano, kym som sa nenajedla, ma napinalo...ale uz je dobre...Co vy na to? Uhniezdovanie? Zblbnute hormony? 😅
@vikis5 jééj, takže sa vám zadarilo? 🙂 🙂 🙂 Gratulujem. Ja sa snáď nikdy // nedočkám 😢 ... Dnes som bola na kontrolné sono po MS či cysta zmizla a... zmizla! 🙂 Som rada. Teraz beriem Clostík (druhý mesiac) a v piatok ráno pôjdem zase na sono nech mi pozrú folíky, dúfam že budú 🙂 ...
Ale cosi, samozrejme ze sa dočkáš...ako bude to zniet ze som cvok, ale asi tak pred 2 tyzdnami som pozerala dokument Tajomstvo, a tak som si povedala ze jednoducho budem verit tomu, ze ked sa budem tento mesiac testovat, tak tam bude druha palicka...a aj tam bola...takze treba silno verit 🙂
@vikis5 Ako sa darí? Čo máš nové? Ja som bola v piatok 11DC na sono a mala som folíky 22mm a 17mm. Dnes 14DC som bola zase ale folík nepraskol a majú 29mm a 23mm. Ja mám obavu, že zase folík nepraskne a vytvorí sa z neho cysta. Už to tak cítim ☹ ... Vo štvrtok mám prísť zase na kontrolné sono.
ahoj, na kontrolny ultrazvuk mam prist na buduci pondelok...ja som kdesi citala ze na presknutie folikulov sa podavaju nejake injekcie, uz ti ich niekedy doktor dal? lebo tebe fakt rastu folikuly 🙂
tak daj potom vedet co ti povedal doktor
@vikis5 Ahoj, vieš čo, ideme... Keď sa ma doktor opýtal, že či chcem, tak ani skoro nedopovedal otázku a ja že ANO. Normálne sa ma to musel 2x spýtať 😀 ... Vlastne nemám na čo čakať a keď sa už toto nepodarí tak nič... Moja kamoška bola na tom teraz v apríli a podarilo sa im tiež na prvýkrát 🙂 . No ale každý sme iný, tak snáď to vyjde. Mimochodom som už objednaná na prvú konzultáciu na utorok 18.6. Som zvedavá čo mi tam Dr. povie...

@vikis5 No to ti teda nezávidím, samozrejme že v takomto prípade na iným ani nerozmýšľaš. Jaj, prosím ťa, dnes mi mešká už 12.deň a ráno som testovala a nič, čisto biely 😠 ... Potom som volala sestričke, že chcem prísť, pretože toto nie je normálne a ona, že či sa mi to už stalo. Ja jej hovorím že nie, ja mávam cyklus jak hodinky. Lenže mne to asi pravdepodobne (čo som sa dočítala) pokazil ten Clostilbegyt 😠 . Vraj sa to niektorým ženám stáva, že keď sa vytvorí cysta, tá nepraskne a nemá čo spustiť menštruáciu. Tak ma objednala zajtra na 13.00 hod.