Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ahojte kto sa prida? 🙂

ahojte baby. takze ja sa s priatelom snazim uz rok aj par mesiacov a stale nic. a tiez som nad tym rozmyslala, ze co ak nieje ten spravny, ked nemozem otehotniet. tiez sestrenica sa snazila s priatelom a nic. zmenila partnera a hned ostala tehotna co v podstate ani nechcela. je to dost zaujmave. ja som sa dopocula o alchemilkovom caji, tak pijem a stale dufam, ze to konecne vide. a nemysliet pri sexe na to? ved to sa niekedy ani neda....do roku 2013 by ma potesili //
Ahojte baby, aj my mame v plane zacat snazilkovat buduci rok. Dufam, ze to nejak vydrzim. Ja by som zacala uz aj teraz, ale manzel este nechce. V praci mam akurat cerstvo tehotne dve kolegyne, takze je pre mna dost tazke nemysliet na to, ze babo este nebude :( Tak uz len vydrzat tych par mesiacov. Tesim sa na rok 2013 🙂
@katarinka_brnka
@hannah_ my sme este tiež nezacali cakam na kontrolu u gynekologa a potom sa uvidi ci už zacneme ci nie 😉 to poznam vsetky kamosky a zname bud tehotne alebo už maju babo a my nic 😒 tak teda fakt dufam že 13tka výjde 🙂
@anuska3107 a neboli ste u lekara na testy lebo rok je už dlha doba a odporuca sa potom navsteva lekara ?ale možno je to o psychike neskusali ste niekde vypadnut aspoon na 2dni a fakt len tak si uzivat jeden druheho a možno sa zadari držim palceky🙂
a inak mali ste obavy(lebo ja nechapem preco sem tam ma prepadnu pocity že ako to zvladnem tehotenstvo, porod a hlavne starostlivost o babetko?)
@luk25 mna caka prva kontrola od zakroku v stredu u dokyho tak som zvedava ale duuuuuufam ze bude vsetko v poriadku 🙂
@luk25 no ja som zdrava, zas som sa dopocula, ze do 2 korov je to normalne. aj sme boli teraz na dovolenke ale tak asi stale nieje ta spravna chvila. ja nemam praveze ziadne obavy z tehotenstva a s babatka. skor mam obavy, ze ci vydrzim pri priatelovi :( mne uz vsetko leze na nervy
ahojte dievčatá. Toto je optimistická téma a tak sa pridávam - ak môžem. Mám za sebou MA 😒 takže chcem chvíľu pauzu a cca od februára 2013 začíname snažilkovať 😉
inak ja s otehotnením tiež nemávam problém, naposledy sa to podarilo na prvýkrát. Ale bohužial, dopadlo to zle, takže si už nie som ničím istá 😒
Ahojte vsetky buduce mamicky, aj my sme sa rozhodli, ze chceme mat babätko v roku 2013, dufam, ze sa nam vsetkym zadari 😉
Ahojte dievcata, aj sa nejak pripravujete na tehotenstvo? Myslim, ci ste obmedzili nejake zlozvyky, zacali papat vitaminy, pripadne nejake prirodne doplnky, zmenili jedalnicek a podobne.
Ja uzivam femigard...mala som dost rozhadzany cyklus po vysadeni ATK a zda sa ze sa celkom upravil. A pijem alchemilkovy cajik a zacnem uz asi aj s kyselinou listovou. A este asi navstivim zubara 🙂
@katarinka_brnka budem držat palceky nech to dopadne dobre🙂
@lavyrle
@klarisa23 vitajte pomaly sa nam to tu rozrasta 😎
@hannah_ tak ja konkretne este nie, ale chcela by som obmedzit sladke(ktore mam velmi rada) a aj na ten cajik sa chystam 😀 a zubar tiež mam 3take väcsie kazy ta si to musim dat doporiadku, lebo by som o nich v tehotennstve určite prisla, len sa musim nejako dokopat k tej navsteve 😀
Ahojky budúce maminky, pridavam sa k vam aj my chceme zacat pracovat na babatku buduci rok, zacali by sme uz teraz, ale caka ma operacia nohy, tak az ked sa zotavím...Drzim vam vsetkym palceky... 😉
Ja papkám vitamíny pre tehotné ( a teda aj pre tie čo sa len pripravujú na tehu) - odporučil mi to lekár. Inak nefajčím, nepijem, papkám zdravo - takže nič moc obmedzovať nemusím 🙂
ahojte 🙂
asi sa k vam pridam aj ja.
ja uz jednoho fesaka mam. neprisli sme k nemu lahko a teraz mame situaciu este tazsiu myslim zdravotnu. tak som zvedava ako nam to pojde a ci vobec.
ale pevne verim na zazraky a dufam ze ano.
Babule ake vitamíny užívate, kým sa pripravujete na tehotenstvo? Ja som v prvom tehotenstve brala iba kyselinu listovú.
babenky, s mm sa snažíme od druhé bábo od decembra a zatiaľ nič:(. Už prestávam veriť, ale tak to bolo aj pri prvom. Prestala som dúfať a veriť a práve v tedy sa zadarilo. Tak uvidím, či sa k vám pridáme🙂)))
@ivka30 takto tohto sa ja velmi bojim, ze prave preto, ze tak velmi chcem babatko a strasne dufam, ze sa to hned podari, tak sa just nebude darit. Ale treba pozitivne mysliet 🙂
@pralinka25 budem drzat palceky...urcite sa to podari...zazraky sa deju 🙂
@katarinka_brnka niektoré určite. Však to poznáš, čo môžeš urobiť dnes, neodkladaj na zajtra🙂)))
@skorvankova beriem len femibion. Užívala som ho aj pred počatím prvého dieťatka.
@ivka30 a kolko pred by sa mal brat? to je aj na prvy trimester?
@skorvankova ja uzivam femigard.
@skorvankova no ja som ho začala brať,ako sme sa s mm rozhodli, že ideme pracovať na dieťatku🙂. Áno, je to ten femibion, čo sa berie aj v prvom trimestri.
@ivka30 dakujem...
@skorvankova ja som v prvom snazeni uzivala kyselinu listovu a babyplan. teraz este neuzivam nic zacnem az v decembri asi. mozno v januari
@pralinka25 a odkedy sa idete snažiť?
@skorvankova asi od januara tomu necham volny priebeh. ale podla lekarov by sme mali v idealnom pripade pockat do juna. ale pocitam ze nam sa hned urcite nepodari.
vy?
my sme sa tak vcera s muzikom bavili, ze uz aj december by bol OK, budeme mat krasne sviatky. Uz len vydrzat tie tri mesiace 🙂
@pralinka25 lebo tie vitaminy by sa mali brat aspon dva mesiace pred, nie? ja som myslela ze uz by som zcala brat teraz...
No , my chceme zacat od januara, tiez tomu necham volny priebeh, mozno to bude trvat aj rok, uvidíme. 😉
@skorvankova ja viem ale pri prvom som tiez zacala uzivat tak asi 2-3 mesiace pred snazenim a nakoniec sme sa snazili skoro dva roky tak teraz sa mi nechce cpat sa tym tak dlho. snazim sa jest zdravo a vitaminy nasadim az realne o nieco projde. lebo nejako neverim ze to u nas bude sup sup 😒 lebo mne sa zdalo ze mi pri tych vitaminoch chuti aj nejak viac jest 😀
a ty si doma ci chodis uz do prace?

Duuufam ze ano 🙂 baby asi uz zacali snazilkovat 🙂