Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
clovek pride vecer unaveny z roboty a musi citat 3 strany 😝 to ste, ale kamosky 😀
@ellis21 vitaj medzi nami.Sme na to velmi podobne, ja mam za sebou MA v 11tt koncom augusta 😒 pricina neznama, podla lekara som v absolutnom poriadku. Snazit sa chceme po najblizsej mrche aj ked uvazujem, ze vlastne mam teraz po ovu, takze neplodne dni zacali a tym padom uz mozeme zahodit vsetky ochranne prostriedky 🙂
podla toho co citam mam stastie, lebo moj muzik ma "chut" vzdy, takze staci par tahov a mam ho pripraveneho ako na tanieri 😎
no dnes ma trosku zaskocil ten moj muz ☹ boli sme v tom nasom parnom sprchaci, romantikus ako svina, hudba hrala, para sycala, umyval mi chrbatik a zrazu zahlasil nieco v tom style, ze nas asi caka tazka doba (kriza a tak) a ze by sme si to cele mali este premysliet 😒 ked videl, ze ma tym zaskocil tak dodal, ze samozrejme on tretie babo chce a ak ho ja chcem hned - tak nemame co riesit....ale aj tak tym trosku odpalil 😖
moj muz je hrozne racionalny typ a vahavy.....jemu strasne dlho trva kym sa pre nieco rozhodne. Aj auto si kupuje uz dva roky 😒 miluje deti a je to totalne rodinny typ - najradsej je doma s nami a deti riesi rovnako ako ja od kupania, cez nocne vstavanie - proste keby sa mi nieco stalo, viem, ze by o ne bolo 100% postarane, ale touto svojou nerozhodnostou ma raz privedie do hrobu 😠
@lavyrle no tak toto mám aj ja s tým mužom, ale ten je názoru, že jedno decko dnes stačí, že máme hypo a iné výdavky atď. a že ďalšie nechce. Takže to chcem len ja, takže to je môj celý veľký problém. Vie o tom,že hrozne chcem druhé, hlavne pre Kki ale je taký hňup, že stále trvá na svojom. Takže si to robím všetko sama aj vyšetrujem aj leičim rpe seba a jemu o tom nehovorím , takže o to to mám ťažšie.
@lavyrle no môj bol rodinný typ a na deti, keď ešte nemal svoje. S cudzími sa hrával a tí ho milovali a keď došlo naše, tak už len robota radšej ale doma sa jej venuje stále zase, ale ma zaráža ten jeho prístup s tým druhým. Takže mu to sále vysvetlujem, dookola pre a proti ale on keď sa zatne tak neuhne. Ale ja som zase veľká feministka, takže mňa len tak nepresvedčí a čo chcem tak to sa mi aj podarí, takže ale som na toto bohužiaľ sama, vás aspoň tí muži podporujú
@daniwaugh no vie to už 3 roky, on ďalšie nepotrebuje ale keď bude, tak bude ale nechce to nijak riešiť ani spermiogram a ďalšie jeho vyšetrenia, ale sexujeme normálne o dušu, to on vie, že keby mi ten jeho materiál neposkytol, že ja mu zase nedám. takže nech si vyberie. Takže keď sa podarí tak bude OK, vychováme, postará sa atď. Len už je pohodlný a nechce riešiť od mal a bábätko a starať sa a vstávať a všetky tie veci. Ale keď bude tak sa bude starať normálne. Len ja to už naháňam lebo 3 roky je dosť aj pre koňa a v januári mám už 35 rokov, takže ma ide šlaktrafiť. Preto skúšam všetko možné a googlim
ježiiiiš baby vás dočítat to mam aj na dva hodiny!!! to čo ste cely den len pisali? som bola u svokrovcov az do teraz na nakave tak nestiham sa cudovat cez kolko tem ste sa tu dostali 😠 😀
@ellis21 ahoj, aj ja ta vítam 🙂 no sme tu asi viacere po potrate, tak teda nech sa nam to tehu skoro podari znova ale uz uspesne 😉
@daniwaugh to uz co je ked doktori piju... to je des ! a kebyze sa toto stane mne co tebe @kvetka tak zalujem určite by som to tak nenechala ... 😨
@mauerka neboj sa , nieje to take zle,pockaj az zacnes zabudat az budes tehu,ked som bola tehu tak som zabudla 100x denne,vysla som z izby po "niečo" a vpolke chodby som si nevedela spomenuč čo som to chcela 😀 to je tehotenska demencia 😀
@twistybaby no akoze henta lekarka je hrozna, ked som mala 15 poslala ma do stanku jej kupit cigy... kopa bab pri nej potratilo a malo ine problemy, je to celkom zverina, mala uz davno mat zakazane ordinovat.. !!! ona vlastne pije od jej rozvodu a normalne to z nej aj citit dakedy v ordinacii
a preco nejdete k druhej?
twisty tak mne to po tehu ostalo 🙂 ja zabudǎ stale na nieco 🙂
ja viem o tom ze ak je styk cca 4 dni pred ovulkou tak je velky predpoklad na dievca a ak v den pred alebo v den ovulky je vacsi pre chlapca... novsak sa nam tak zadarila druhorodena 🙂.
No kedze ja podla vytoku viem kedy je ovulka tak viem ze ten tyzden je potrebne sa polaskat viac 🙂. No a ostatne terminy nechavam uz volne laskanie podla chuti :D
takze vlastne kto z nas o uz skusa? teda "na ostro"?
ze kolke mozu mat este prekvapko na vianoce :D
dani ja viem oreco to ludia skusane viem aka je realne pravdepodobnost sa "trafit". len si myslim ze to o to viac stresuje.
to je vsetko
kiki ja moj muz tiez nech ek tretie a tak som o tom orestala hovorit. tiez by sa postaral a tak ak by. Ale ja som chcela aby to dieta bolo vytuzene nas dvoch. a po cca 6-12 mesiacoch prisiel za mnou ze on by chcel tretie a co by som na to ja povedala 🙂.
takze teraz je to aj jeho podnet.. a vsade sa uz chcali ze zacal na rom pracovat 🙂.
@tatanka1 heh ano to aj ja,len nie az v takej miere,inak by som asi bola schopna potom aj dieta zabudnut v skôlke 😀 (ako moj otec mna ) 😀
@daniwaugh no ty kks sak to by som ju asi poslala do ... teplych krajin.alebo to v tom veku aspon zalovala rodičom 😀 tu u nas na poliklinike mame dvoch doktorov - manzelia,obaja su všeobecny lekari pre dospelych,a surozvedení.obaja alkoholici-a tažkí, zensku vyhodili az po tom co nespravnou diagnozou niekoho zabila.chlapik si slope veselo dalej,aj pcas sluzby. nikto to neriesi,aj o tom je slovenske zdravotnictvo a aj otim ze sa ludia nejakosik "boja" nieco riesit. nikto sa radsej nestazuje aby nemusel behat pos udoch lebo sa im nechce mat opletacky ... ja mam taku enivu pediatricku , s malym k nej chodim asi tak raz za rok )lebo neni treba) ,ale ona ked ma riesit aj najmensiu hchorobu na vsetko hned tresne ATB. uz ich synovi ani nedavam... naposledy mu dala za 3 mesiace 3 ATB za sebou lebo z vyteru z hrdla vysvitlo ze ma nejaku bakteriu.a malemu nic nebolo...asi tak,sracky mal chudak dva mesiace vkuse koli tím ATB potom...
jemine baby sorry za tolko preklepov ale moj muz tu nadomnou stoji a klepka nohou ze ho mam pustit na PC tak som sa ponahlala a bola som roztrzita... 😅

@mauerka inak ja som v poslednej dobe spozorovala, ze mi tiez ubiehaju pismenka, nechapem preco, ja som bola v gramatike vzdy super, a zrazu ze "Alex je spokojni" ked som to po sebe citala skoro som odpadla... 😀 😀 moze to byt pred-tehu demencia? 😀 😀 😀