icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
30. nov 2012

Baby teraz otazka,je tu niektora z Vás taká,ktorá by teoreticky vydrzala cele tehotenstvo s tým,že by ste si nedali na ultrazvuku prezradit ake pohlavie budete mat? 🙂

daniwaugh
30. nov 2012

@twistybaby ani nahodou 🙂 ja pojdem v 10t do genetonu okamzite 😀 😀 😀

twistybaby
30. nov 2012

@daniwaugh ale dufam ze tym nechces povedat ze pojdes na potrat ak bude chlapec?! 😨 a to hovoris o tych krvynych testoch ci co to je? ale inak keby si si odmyslela ze uz mas deti,tras ze cakas prve alebo druhe a tvoj manzel by povedal ze on pohlavie nechce vediet,chcela by si ho vediet ty?

twistybaby
30. nov 2012

ja som rozmyslala ze by som to dala manzelovi ako prekvapko.viem ze aj on chce dievcatko ale tak proste ja by som mu to nepovedala.... neviem sice ci by som to vydrzala ale snazila by so sa. sice to bol plan aj pri prvom dietati,ked som vysla od doktora z ultrazvuku v 20tom týždni kde mi povedal ze to bude chlapec,tak som si povedala ze to manzelovi nepoviem nech je prekvapko,lebo nam to bolo jedno, ale po case som podvedome prestala hovorit o drobcovi v brusku v strednom rode ale v muzskom a jemu cvaklo 😀 som sa prekecla no 😅 🙄

tatanka1
30. nov 2012

vek deti ja 7a 4 🙂 a ja chcem dvojicky 😀 a idealne obe pohlavia 🙂
inac mi je jedno a vazne rozmyslam ze si nenecham povedat. No ale ked ja som to pri oboch sama videla 😀
ja som oblecko dala kamocke vsetko po oboch. ake kociky a vsetko ostatne mam.

kvetka_
30. nov 2012

@twistybaby ja som zatial tak rozhodnuta, ze nechcem vediet, co to bude, ale ci mi to vydrzi, tak to este neviem. a taisto planujem co najdlhsie udrzat v tajnosti ze som v tom. to tiez uvidime ako dlho sa podari a ci to ja vydrzim 🙂
@tatanka1 a dvojky by som brala aj ja, vzdy som chcela rovno dve deticky naraz. my sme so sestrou rok po roku, je super mat sa s kym hrat a tak. a inak dnes ma moja sestra termin 😵 ale zatial je stale 2v1

daniwaugh
30. nov 2012

@twistybaby jezisku nieeee to v zivote ani nahodou!!! to ja len ze som netrpezliva, ale nikdy by som nic take hrozne nespravila! akoze ak bude chlapcek, aj tak sa potesim, aj ked chcem viac dievcatko, ale co je chlapec horsi? 😀 😀

daniwaugh
30. nov 2012

@twistybaby no nedokazala y som nevediet lebo chcem vsetko vediet a som neuveritelne netrpezliva 🙂 takze asi by som to nezvadla :D

daniwaugh
30. nov 2012

@kvetka_ mne 98% sveta nevedeli ze cakame az po porode sme to oznamili :D

kvetka_
30. nov 2012

@daniwaugh to nebolo vidno? ja by som nieco taketo chcela docielit. mne isli hrozne na nervy denne otazky a uz viete co to bude? kedy mate poradnu? ja by som chcela aby to bola taka nasa sukromna vec 😉 inak ty si bola náááááádrherna tehulka!

daniwaugh
30. nov 2012

@kvetka_ no bolo ved, ale prvych 6mes si vsetci mysleli ze som len pribrala (nechapem preco!) pritom som nevyzerala tucna, len brucho som mala, ale ludia su hlupi :D no a moc som nechodila kade tade, som uz bola aj unavena tak sme s maxom doma bacovali a potom tak ku koncu to bolo vidiet, ale fakt to vedelo len par ludi, potom ked sme dali fotky z porodnice tak vsetci ze aaaaa :D no proste chapes, nezavesila som to na fb cely cas, az po porode.. takze v poho sme to utajili 😀 😀 😀
vsetky budeme nadherne tehulky za 2-3mes 🙂

twistybaby
30. nov 2012

@daniwaugh, @kvetka to je super! to by som aj ja chcela tak dlho vydrzat! 🙂 bohuzial ja mam taku klebetnu svokru aj svokra, a ich ma rado cela dedina kedze ona je dedinska kadernicka a on mesiar, pozna ich kazdy a denne je u nich na navsteve aspon 5 ludi na kave cize to by sa v tajnosti ani omylom nedokazalo udrzat u nas...aj ked by to bola asi sranda.ale tiez rozmyslam ze to nezavesim hned na FB...a s tou netrpezlivosotu som na tom uuuplne rovnako,vsetko hned mat a vsetko hned vediet. nedokazem na nic cakat,teda nie na veci na ktore sa tesim! ale asi to urobim tak (ak vydrzim) ze sa budem tvarit pred manzelom ze to neviem (aj ked si to dam povedat) ale jemu to nepoviem nech ma on prekvapko na pôrodnom stole 🙂
@kvetka_ to mas pravdu, ja mam medzi mnou a sestrou 4 ročny rozdiel a vôbe sne sa cely zivot spolu nebavili.ona ma nenavidela-je starsia- a do dospelosti sme sa ani na ulici nezdravili.vsetko sa zmenilo az som porodila.s mojim synom ma super vztah teraz aj ked ona deti este nema...
@tatanka1 obdivujem , ja by som dvojicky nechcela. tak jakoze kebyze ich spravime tak jasne ze by som ich uz chcela ale nejako si ich extra neprajem. neviem ako by som to zvladla to plakanie na striedackua a vsetko... to nie... kludne mat aj 5 deti,ale nie vsetky naraz ale postupne...

daniwaugh
30. nov 2012

@twistybaby tak nepovedz svokre 😀 😀 😀

twistybaby
30. nov 2012

@daniwaugh fuuu tak to neviem ci by si dalo 😀 😀 ved ona si vsimne hned vsetko,a kedze som u nich varena pecena (mam ich rada a cely tyzden manzel v praci tak casto sadnem do auta a idem knim na kavu, zboznuju maleho a dedo je pre maleho ako "boh") neviem vôbec ci by som radostnu novinu mala aj tajit pred nimi,asi by sa urazili... ale inak je to super napad.byvat tak daleko od rodiny aznamych asi by to bolo riadne prekvapko :D tu kde byvam ja to nikto nevedel okrem mojej najlepsej priatelky a jej manzela az kym som neporodila.kedze som najvecsie brucho mala od novembra do marca bola taka zima a sneh ze nikto cez tu haldu oblecenia netusil ze som v tom.okrem ineho som polku tehu prelezala v nemocke takze to k tomu tiez prispelo... ale nebolo to umyselne zatajovanie... 🙂

lavyrle
30. nov 2012

clovek zmizne na chvilu na nakup a vy tu zas pisete ako o zivot 😠

Ja by som nevydrzala nevediet co to bude 😀 ja som hrozne zvedava a netrpezliva 😲 a okrem toho aj oblecko ma laka kupovat podla pohlavia. Boze, som vcera surfovala po nextovej stranke pre malilicicke deticky a najma dievcatka - uff...nadhera 🙂

Baby, mam dobru spravu - menim si tam dole ten riadok na snazi sa 😝 sice som v neplodnych dnoch, tak aj preto, ale vyhadzujem vsetku antikoncepciu a ideme na to 🙂 hned dnes vecer 😀

lavyrle
30. nov 2012

iste je,ze ani my to dlho nechceme nikomu potom povedat - len problem je, ze v kazdom dalsom tehu to vidiet skor a skor - naposledy mi brucho vyliezlo uz v tretom mesiaci 😉 co vam budem hovorit - aj teraz uz vyzeram ako v piatom 😎 som sa vazila, tak oproti minulemu letu +7kg - hanbaaaaaaaaaaaa. Nakupila som zeleninu, kym nebudem tehu, idem nas voj stravovaci system - nech dam dole aspon 2-3 kilecka 😒

lavyrle
30. nov 2012

@twistybaby kolko stoji ten kocik?

lavyrle
30. nov 2012

@kvetka_ jeeej, tak sestre prajem vsetko dobre a najma nech uz ma v naruci krasne zdrave vonave babatko 🙂

lavyrle
30. nov 2012

my mame rozdiel 4 skoro 5 rokov a teraz to vyjde zas tak ak to vyjde 🙂 nam to vyhovuje, pretoze vlastne vzdy jeden trosku vypadne z toho najvacsieho frmolu. Teraz sa treba venovat najstarsiemu - skola, treningy....pomaly na toto nabieha mladsi (zacina plavat)....ked pojde mladsi do skoly a starsi na druhy stupen - chcela by som byt na MD (takto nam to vyslo aj prvykrat a bolo to super) a v klude sa im venovat. No a ked pojde aj najmladsie do skoly - najstarsi uz bude uplne samostatny 🙂 plan mam dobry, uz len to babatko treba vyrobit 😎

twistybaby
30. nov 2012

@lavyrle och no 1400e hlboky+sportovy+autosedačka čiže trojkombinacia

daniwaugh
30. nov 2012

@lavyrle a ved to nie je problem predsa, sak sa uvidi coskoro 😉 😉 😉

daniwaugh
30. nov 2012

@twistybaby hehe ja som za moj dala 250libier a vydrzi aj tretie dieta :D

twistybaby
30. nov 2012

@daniwaugh ja viem ze su aj lacnejsie,aj ine,ale jednoducho tento kočik bol moj vysnivany uz pri prvom,lenze vtedy sme si ho nemohli dovolit.mali sme kocik z druhej ruky a teraz pri druhom,ked si to uz dovolit mozeme chcem mat vsetko nove,take ake chcem a ake si predstavujem.nech si urobim aj trosku radost,nie stale po niekom dedit... ja cely zivot vsetko dedim po sestre,nemusi aj moje druhe dieta....

twistybaby
30. nov 2012

vies keby som si splnila vsetky vysnivane veci pri provom,vybavicku a tak tak neriesim pri druhom...

daniwaugh
30. nov 2012

@twistybaby ale to je pochopitelneeeeeeeee! ja keby som moj kocik nezboznovala tak tiez chcem iny ale moj mi 1000000000000000000% vyhovuje takze nema zmysel menit, chapes 🙂

daniwaugh
30. nov 2012

@twistybaby
@twistybaby a vidis moj muz povedal ze lily zdedi oblecko po bratoch haha no aspon na dacom sa vyburim, on to vie :D

twistybaby
30. nov 2012

@daniwaugh no to by som mu aj ja dala kebyze mi taketo povie 😀 na tom sa tiez vyburim ak to bude dievča,chalanske pojdu darom 🙂
@lavyrle inak uz dneska? no krasa tak potom to asi naozaj bude tak ze budes prva tehu 😠 😀 uzite si to 😉 hlavne ziadne myslienky o plodeni dietata pri tom, to potom nefunguje 😉

twistybaby
30. nov 2012

inak ma napadlo ale ved aj tvoj Alex bude este malinky ak sa ti to podari hned na prvy sup,tak on nebude potrebovat uz kocik ci ako to urobis?

daniwaugh
30. nov 2012

@twistybaby no my mame aj kocik aj dvojkocik lebo max mal len 2.5 ked sa alex narodil a to by mi nevydrzal ist peso hocikam cely cas takze dvojkocik je a ak sa zadari lily v januari tak sa narodi tesne pred maxovymi 4tymi narodkami a to uz on nebude potrebovat kocik a alex bude mat rok aj pol takze bude sediet vpredu v dvojkociku 😉

twistybaby
30. nov 2012

@daniwaugh dobre premyslene 😉 nam ked sa zadari hned tak moj maly bude mat tri a pol roka takze to bez problemov ale Rišo mi nechcel sediet v kociku uz od nejakych 20tich mesiacov cize my uz rok nemame kočik a vsade pešo alebo maly na jeho motorke..aj do mesta aj na nakupy sme si zvykli... ked bude druhe mozno mu kupim taky ten skejt za kočik...