icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
1. dec 2012

@twistybaby ten strach, ze co ak sa to stane zas - mame asi vsetky co sme to prezili 😒 musime to nejako dostat z hlavy

twistybaby
1. dec 2012

@lavyrle a kde??? 😲 no u nas teda urcite nie 😀 aspon viac ako dva dni vkuse nie... 😖 neudrzi sa ten sneh u nas vobec... hej? no dakujem,odkazem mu 😀 tak to je super ze si tak skoro dostala MS,zevraj po kyrete to dlhsie trva kedze ta kompletne "vycistia" ...och ☹ no ale ja som rada ze som na kyrete nebola,velmi by som sa bala.zevraj tam hrozi aj infekcia a ja neviem co,dufam ze take nieco nikdy nebudem musiet podstupit ☹ dufam ze aj mne sa tie hromony upravia a ovu by som tak mala mat okolo 14-17teho tak snad zamiesime do vianoc,aj ked rozmyslam ze to mi do vianoc ani test neukaze takze aj tak by sa vianocny darcek nekonal. Ale mozno novorocny uz ano!!! "STASTNY NOVY ROK MILACIK! SOM TEHOTNA!" to by super znelo 😝 !!!! chichi 😀

lavyrle
1. dec 2012

@twistybaby mne by sa pacilo aj take, ze vsetci sa rozbehnu pod stromcek po stedrovecernej veceri a ked uz si myslia, ze je vsetko rozbalene, muzicek by si nasiel posledny drobny darcek a tam male topanocky 😀 alebo testik s // 🙂
ten kyret - nech to znie akokolvek strasidelne - nebol zas az tak dramaticky. Mne nedali ani oblbovak - asi som posobila silne 😒 odviezli ma tam, potom este lekar musel odist k surnejsiemu pripadu a tak ma tam nechali cakat. Nasjmutnejsie to bolo v poslednych minutach, ked uz som tam lezala, priviazane roky, nohy, vsade okolo pristroje a plno ludi v bielych plastoch a ja som este prosila lekara nech mi spravi posledne sono. Urobil mi ho a ked pokrutil hlavou, ze bohuzial srdiecko ozaj nebije - zacali mi tam tiect slzy, nemala som si ich uz ani ako utriet a na tu chvilu nikdy nezabudnem ☹ cele to trvalo mozno 15minut, do polhodky som sa prebrala a bolo po vsetkom. Bolesti skoro ziadne, krvacanie primerane, na druhy den uz len spinenie. A hned nacas som dostala aj menzes

lavyrle
1. dec 2012

@twistybaby byvame v BB 😎

twistybaby
1. dec 2012

@lavyrle to ma mrzi, och to je strasne ☹ smutne ☹ toto by som nikdy nechcela zazit a dufam ze ani nezazijem...

no a k tomu vianocnemu darceku to by bolo super,ty to mozno stihas,mne na vianoce este test nic nekuaze to budem teoreticky len 5 dni po ovulke...
no a v BB jasne ze je sneh,ja byvam pri BA a tu a sneh to len malokedy...

lienka434
1. dec 2012

@twistybaby samozrejme ze to musi byt teraz chlapcek🙂 inak vymenim v porodnici:D

daniwaugh
1. dec 2012

@lavyrle uz sa to nestane bola to len nestastna nahoda

daniwaugh
1. dec 2012

@lavyrle to muselo byt hrozne :(((

lavyrle
1. dec 2012

@daniwaugh bolo to hrozne. Este na obed sme sedeli s muzom a detmi na terase, bol u nas aj synov spoluziak, robila som im palacinky, vsetko bolo v pohode. A vecer o deviatej som uz lezala na operacke a prezivala absolutny pocit bezmocnosti ☹ je to za nami a uz bude len lepsie 🙂 ale na ten moment tam nikdy nezabudnem. Treba si nekonecne vazit to, ze mame zdrave deti,lebo je to fakt DAR 🙂a uz to neriesme. Ideme dalej 😉

daniwaugh
1. dec 2012

@lavyrle ja sa dneska zasa citim, ze mi je jedno co to bude az to bude, zvlastne tie hormony, nie? jeden den hrozne chcem dievcatko hned a zaraz a druhy den sa neponahlam a je mi to jedno vlastne. 🙂

lavyrle
1. dec 2012

@daniwaugh este parkrat si precitaj moj prispevok a potom ti to uz bude uplne jedno 😀 😉

lavyrle
1. dec 2012

dievcata, ja som dnes robila cokoladovo-pomarancovy fondan a je to uzasne 🙂 (ako vidite, asi neschudnem 😝 )
A umyla som dalsie dve okna a polepila aj zimne nalepky a uz nam vonku svieti stromcek - juj, tesim sa na Vianoce 🙂 chcem pozvat aj prastarych rodicov, svokru, sestru s frajerom - ja to milujem, ked su vsetci u nas 🙂 (mama robi, len, aby ste si nemysleli, ze mamu nemam 🙂

zlatat
1. dec 2012

ahojte kočky, môžem sa k vám pridať?

koncom augusta som tretíkrát prišla o bábätko v brušku ☹ a verím, že čoskoro sa nám jeden z našich anjelikov vráti naspäť a dotiahneme to tentokrát do úspešného konca

Začali sme naplno snažilkovať, tak snáď sa nebudeme dlho čakať na tehubruško 🙂

tatanka1
1. dec 2012

Joj mna tam boooolia prsia, mam ich priserne vitlive ak vacsie ale to je normalne ale aj hroozne citlive na dotyk.
dnes som musela zmenit orogram, manzo prisiel az rano... takze som ja musela ist naturnaj so synom a tym mi padol moj seminar :( no tak manzo to pekne schytal !!!!

lavyrle
1. dec 2012

@zlatat vitaj moja 🙂 😉

lavyrle
1. dec 2012

@tatanka1 a nie si ty uz tehu??

tatanka1
1. dec 2012

ano nemecka znacka je fakt kvalitna. jedine tasku sim oekne znicila tak tu si dokupim. inac je stale plne funkcny🙂

tatanka1
1. dec 2012

o ci som tehu uvidim za tyzden, zatial nad tym neuvazujem a ani o tom nepremyslam.

laja77
1. dec 2012

@zlatat vitaj 🙂

laja77
1. dec 2012

@lavyrle
@daniwaugh
@twistybaby
@tatanka1
konecne sa mi podarilo vsetko docitat, oslavujem 🙂 neviem, na co vsetko som to chcela reagovat, ale tak ja sa snazim uz, ja by som teoreticky vydrzala, keby mi nevedeli povedat pohlavie 😎 - tak som to mala u oboch chalanov, ze doktor nevidel, az tesne pred cisarskymi v nemocke ked mi robili sono mi povedali, ze to bude chlapec- no a to mi uz mohli nechat ako prekvapko 🙂 . A lavyrle nemala si pisat muzovi o tom vianocnom prekvapku, lebo ked to cita, tak uz bude vediet 😀 😉 Aha, este o dvojickach ste pisali- no neviem, rozhodne by to bolo zaujimave 🙂 . Apropo- vianocne upratovanie- tak tam som sa este nedostala, dufam ze buduci vikend, zajtra som zase dopoludnia v praci, ale aspon cesto na medovnicky by som chcela zarobit 🙂 A ja nechcem sneh, staci na Vianoce a tak do Troch kralov 🙂 - niezeby som ho nemala rada, ale vela casu travim na cestach a tie mam radsej suche- ha, keby toto citali moji chalani- uz sa nevedia dockat snehu 😀

daniwaugh
1. dec 2012

@zlatat vitaj medzi nami 🙂 v tejto skupine sa podari kazdej otehotniet a stastne donosit babatko 🙂 to je take pravidlo! 😀 😀

lavyrle
1. dec 2012

@laja77 uz som ho razne poziadala nech to tu necita, lebo ma furt oslovuje "Ty moja snazilka" 😀 kolko rokov maju tvoji chalani? Dufam, ze som sa ta to este nepytala 😲 sranda - je nas tu fakt vacsina co ma chlapcov. Dievcata budu cenne ako zlato alebo este viac 😀
A ked uz spominas medovnicky a pecenie - ja by som potrebovala dobry recept na medovnicky, aj linecke, lebo ja ich mam vacsinou tvrde a som z toho nervozna. No mozno to zle peciem - ako to peciete? Na kolko stupnov a ako dlho?

daniwaugh
1. dec 2012

@lavyrle no, precitam, ale uz mi je to aj tak jedno, az kym zasa hormony neauraduju 😀 😀 😀
vies, ja si nehovorim, ze hlavne aby bolo zdrave, lebo mam dve zdrave deti a proste nejak mi nedochadza, ze sa to moze stat hocikomu.. chapes co myslim?

daniwaugh
1. dec 2012

@lavyrle co tak pernicky?
* 1 kg hladkej múky , 200 g medu, 300 g práškového cukru, 4 vajcia, 100 g masla, 2 KL sódy bikarbóny, 1 KL korenie na medovnicky (pernikove korenie), 1 vajce na potretie - potieram hned po upeceni cely vajickom - budu leskle, a tu muku treba preosiat ...
vsetko len zmiesas a cesto das do celofanu do chladnicky na hodinu. potom vyvalkas , vykrojis a pecies v trube na 180stupnov 10-12minut, 12 je MAXIMUM!
dobru chut 🙂

laja77
1. dec 2012

@lavyrle chalani maju 7 a 9 rokov 😉 . No s tymi chlapcami je to tak 🙂 , nahoda ze vacsina z nas tu ma chlapcov 🙂 , kopec kamosiek mojich ma zase dve baby , niektore aj tri 😎
Na medovnicky mam super recept, len nechce sa mi teraz pisat, poslem Ti zajtra do spravy 😉 , tiez su niekedy tvrdsie, ale odkedy ich davam do plechovych doz a pridam tam rzkrojene jablcko, su uplne makucke 🙂 , skusala som aj krajec chleba dat, ale jablko je lepsie
a linecke mi zvycajne dava svokra, tak neviem, tiez su na zaciatku tvrde, ale potom zmaknu
ja milujem vianocne pecenie, kazdy rok robim tak 7-8 druhov peciva- potom to musim dojedat 😀 tie co chalani nemaju az tak radi- ale tak pomozem si, ked mne chutia? 😀

lavyrle
1. dec 2012

@daniwaugh chapem, chapem. Ja som tiez cele leto mlela len o dievcatku a potom sa to zrazu stalo a hovorim si, ze uz nie....nebudem nikomu hovorit, ze som tehotna (iba vam tu, inak by ma roztrhlo 😀 ) a je mi vlastne fuk co to bude aj ked.....no o trosku viac chcem babulku 😎 ale ty nemas co riesit, vobec na nic zle nemysli, nas si nevsimaj. Co bolo, bolo....zaciname zas vsetky na jednej startovacej ciare a idemeeeeeeeeeee 😉

lavyrle
1. dec 2012

@daniwaugh super diky, vyskusam podla tvojho receptu

lavyrle
1. dec 2012

@laja77 tak to ty mas stvrtaka??? Ako mu ide skola? a druhy je uz tiez skolak. No mas co robit 🙂 ja som akurat toho mojho skusala jednoduche stroje - paka, kladka.......same blbosti 😎 zda sa mi, ze uz sa blizi puberta alebo sa len chce hrat na velkeho, ale niekedy je to o drzku 😀

laja77
1. dec 2012

@daniwaugh ja ich zvyknem zdobit, potom si ich vesiam aj na stromcek 🙂

laja77
1. dec 2012

@lavyrle stvrtaka a druhaka 🙂 , tak v pohode, starsi je uplne samostatny, nie je problem ani s ulohami, robi si vacsinou sam, mladsi chce byt ako starsi brat 🙂 a tiez vacsinou zvlada ulohy sam, len jemu to treba povedat, aby si ich isiel robit, kdezto starsi si ich robi sam od seba 😎